ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uletela sam brzinski i rekoh vreme je da se rešim starih repova... debeli mrgud mi sasvim odgovara.
hvala... oš ga usvojiš? :lol:

tol će ti sutra poslati fotke, umorna je... odoh i ja da se komiram.
Pa pravo da ti kažem, jes da nisam materinski tip, al je stvarno dobro i pametno dete
Volela bih takvog da imam
A umem sa Lavovima, ustvari najbolje i umem sa Lavovima
A lep je ko slika
Ima motkom da rasteruješ ženskadiju kad malo poraste
Jednom stvarno možeš da ga dovedeš sa Kojicom da im zajedno dam da crtaju
Valjda neće da se poplaši od moje sobe:lol: - nemam više lobanju (pravu) na klaviru
Kaži ti njemu - Sine, ova teta je malo neobična, al je simpatična:zcepanje:
Kupio me za ceo život sa onom poparom:heart:

Poslednja izmena:
ne moram ništa da mu objašnjavam, on može sa svima i svi su mu ok.
ako mu nešto deluje čudno pitaće tebe, neće mene. :lol:

kako ja nisam primetila tu lobanju?
Pa nemam je više...a ni rebro....imam samo na slikama...lobanju sam dala drugarici koja je studirala stomatologiju, a rebro je volšebno nestalo...zapalo za klavir, i posle ga više nije bilo...možda je vlasnik došao po njega:zcepanje:
evo ti mene mlađahne sa tom lobanjom
agatha-001-1.jpg

Mesec je u Vodoliji. Plavi, žuti, beli, crveni - nema veze. Emocije su površne i usmerene ka humanizmu (koliko-toliko).

Na ljubavnom planu Venera će da bude retrogradna tako da izbegavajte svađe sa ukućanima, odnosno u ljubavi, a pogotovo ukoliko je tema pomankanje emocija.

@Agatha šta si to kuvala :hahaha:

Pa kada je plavi Mesec, obično bude četiri puta pun Mesec u jednom tromesečju (sezoni). I onda se treći Pun Mesec naziva ''Plavi Mesec''.

Sad, ako ima veze s bojom, to je nešto isključivo atmosferskog porekla poput prašine, dima ili nečeg desetog što prouzrokuje prelamanje svetlosti kroz nijansu plave boje.

Astrološki gledano, plavi mesec ne radi ništa posebno. Možda da je baš blizu Jupitera i Venere, recimo, pa da onda nekim ljudima bude izuzetno uspešno dete koje se rodi.

Gledam sada oko čega je fama i pročitam

Postoji jedan ritual za koji se veruje da će vam doneti više novca. Naime, sve što treba da uradite jeste da uzmete crvenu novčanicu i njome mašete prema Mesecu i u isto vreme vizualizujete kako vam se novac umnožava.

Astrološki posmatrano, to se zove debilizam. Pozdrav.

:hahaha:

To k'o ono - 1999 pomračenje Sunca i đavo i kao 2012 TRK NA RTANJ.

Ništa lično, ali nemojte bre ljudi da uništavate astrologiju još više s raznoraznim aditivima. A ovi novinari mogu samo da kažu ''ASTROLOZI SU REKLI'', potpuno neodređeno. :ok:

Da li mesec uopsete deluje na ljude?
Svi znamo da utice na plimu i oseku?
A i covek u sebi ima vode.

Mesec se u astrološkoj teoriji i praksi vezuje za Majku, kao i lične emocije. Mesec u određenom znaku daje Reakciju emotivnog karaktera. Mesec u Ovnu reaguje na Nasilje. Mesec u Vagi reaguje na pomanjkanje balansa. Mesec u Vodoliji reaguje na konzervativnost.

Kada kažem - Reaguje, znači da se polje u kojem se Mesec nalazi u natalnom horoskopu osobe evidentnije istače u shodnosti znaka, odnosno onoga što znak tradicionalno predstavlja.

Mesec vlada znakom Raka koji važe za najemotivnije pripadnike Zodijaka, pored Škorpije i Riba. Rak menja raspoloženja u zavisnosti od pozicije Sunca i Meseca, odnosno okretanja kuća u toku dana.

To je samo jedan maleni deo priče, ali da skratim - utiče veoma na fizičkom planu jer je direktno povezan sa plodnošću, a u kontekstu evolutivnog toga sa ženskim organizmom.

Bilo je par testova u kojem su žene dobile menstruaciju pre vremena zahvaljujući gledanju u pun Mesec.

Mesec se povezuje sa Ludošću zbog naglih promena raspoloženja, pa se kaže da Pun Mesec utiče na raspoloženje ljudi. Ipak, činjenica je da Sunce mnogo više utiče, ali u negativnom smislu, pogotovo u kombinaciji sa Marsom i opasnim vrućinama tokom Avgusta koje teraju ljude na nepromišljene postupke i poajačanu ratnu aktivnost. Itd

Ne verujem u horoskom. Studentima astronomije je dan svoj horoskop, nakon cega su rekli da se upravo taj horoskop odnosi na njih.
Drugim studentima astronomije je zamenjen znak sa istim tekstom kao i sa prvim st. nakon cega je svaki student rekao da se ovo odnosi bas na njih. Razuverite me ako gresim? Ali da li ovde neko ima ko zaista poznaje astrologiju i ne gresi pri pisanju? ??

Ne verujem u horoskom. Studentima astronomije je dan svoj horoskop, nakon cega su rekli da se upravo taj horoskop odnosi na njih.
Drugim studentima astronomije je zamenjen znak sa istim tekstom kao i sa prvim st. nakon cega je svaki student rekao da se ovo odnosi bas na njih. Razuverite me ako gresim? Ali da li ovde neko ima ko zaista poznaje astrologiju i ne gresi pri pisanju? ������
;):zcepanje:
Ne želim nikog da razuveravam
Svako ima prava da veruje ili ne veruje u šta hoće.......
A meni lično je potpuno svejedno da li neko poštuje ili ne poštuje astrologiju
e sad ko voli da se raspravlja, nek izvoli da te razuverava, sve dok to ostane na civilizovanom nivou....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back