ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odluchila sam da odlozim pravo renoviranje za recimo sledece leto poshto se dozvole za umbau chekaju po tri meseca... da li cu u medjuvremenu da pribegnem nekim manjim izmenama josh ne znam... shta kazu zvezde, tj. egona? :D

Egona ima štošta da kaže :lol: parcijalno se sećam tvog čarta, nemam maniju kao neki da čuvam podatke ljudi kojima sam radila neke kvratalne analize.
Msm da ćeš bar parcijalno odraditi nešto, svojevoljno otprilke od 17. septembra do 09. oktobra, bar najmanja pomeranja :lol:
Za tvoju ćerku, nisam skrilala da li si ostavila datum i vreme rođenja, samo sam videla pozicije planeta u kućama, što ništa skoro ne znači.
Toliko dugo visiš sa nama na astrologiji, da si morala naučiti da se svaka oblast sveobuhvatnije posmatra, pa i fakulteti.
Da, ovo je prekor :z;:

Egona ima štošta da kaže :lol: parcijalno se sećam tvog čarta, nemam maniju kao neki da čuvam podatke ljudi kojima sam radila neke kvratalne analize.
Msm da ćeš bar parcijalno odraditi nešto, svojevoljno otprilke od 17. septembra do 09. oktobra, bar najmanja pomeranja :lol:
Za tvoju ćerku, nisam skrilala da li si ostavila datum i vreme rođenja, samo sam videla pozicije planeta u kućama, što ništa skoro ne znači.
Toliko dugo visiš sa nama na astrologiji, da si morala naučiti da se svaka oblast sveobuhvatnije posmatra, pa i fakulteti.
Humanitarna pomoć u vidu Egone:heart:
hvala hvala hvala
ja mnogo manje znam od tebe al niko sem mene neće da priča
evo sam nekako namolila N3W

Toliko dugo visiš sa nama na astrologiji, da si morala naučiti da se svaka obast sveobuhvatnije posmatra, pa i fakultete.

uvek...:zag:
pa i ja mislim da necu moci da udjem u spetembar ovako jer tad u stvari i ochekujem da mi posao bolje krene (ovo nije lokal koji leti dobro radi, nema terasu itd)...
evo sad sam, vidovita si...:p
jao, znam...:rumenko:

Čeka me posao, neću stići, izvinjavam se. Nisam ništa ni pisao :think: Natal je potvrđen, to je sve. Pozicije su dobre. Onaj preko sajta je bio truba, pogrešio za stepen. Malo i drugi da nešto rade.

Elem, i meni je WoW neprevaziđen jer su podaci adekvatno izračunati i nema 50.000 opcija dodatno koje samo zbunjuju čoveka. Znam tačno zbog odnosa Sedme kuće u Strelcu i moje ljubavi iz drugog mesta. :mrgreen:

Na jednoj je Trigon Neptuna i Venere, a na sajtu nije. Jedna od grešaka sajtova na kojima sam radio, primera radi.

Najgori program ZET 8

n3w, jel te ne mrzi samo da zraknesh natalnu od moje cerke, ona planira da kasnije studira jezike i psihologiju... i sa dve rechi cu biti zadovoljna...
21 maj 1999 Berlin - Wilmersdorf u 10 i 42...

Heleeeena je naš fenomen, ja obožavam što svakoga isto pita........jednog dana ustanoviće ko je merodavan :rotf:
Mada, može biti da i neće :lol:
svi na astrologiji analizaraju godinama njen čart :zcepanje:

Heleeeena je naš fenomen, ja obožavam što svakoga isto pita........jednog dana ustanoviće ko je merodavan :rotf:
Mada, može biti da i neće :lol:
svi na astrologiji analizaraju godinama njen čart :zcepanje:
Imam drugaricu - Raka - Bika, dakle različito od Lenčeta, al je Parcov ko ona i to isto godište....
DESET godina me SVAKI put ISTO pita : A ovaj moj mesec u 7, a ovo a ono....
:zcepanje::hahaha1:
u poslednje vreme se strelački brecam - mogla si do sad hiljadu puta da zapamtiš, neću više reč da kažem!!!!!!!
a ona me pogleda i kaže - Još samo ovaj put....
i ja, šta ću, eto...
Inače vrlo inteligentna osoba kao i Lenče
Ipak je do Parcova....:(

ali ja vas i uvek obavestim o deshavanjima...:p

istina, al shto nece niko nishta da mi kaze za ceru? :think:

odgovorila sam ti u nekom prethodnom postu- da nije merodavno kada napišeš pozicije planeta po znacima, takođe sam napisala da dalje nisma skorlala da čitam, to me je dovoljno udaljilo...Ne možeš tako kao neki nik koji se prvi put pojavio na forumu i ostavi takvu nebulozu...Ok nisam proveravala da li si kasnije ostavila njeno vreme, datum, mesto rođenja. Možda te je neko od drugara opomenuo na to. Sama pozicija o kojoj si pisala je NIŠTA skoro, jer kuće se najbrže ,, pomeraju u natalu".
Sada...na osnovu svega, moga bi neko da radi rektifikaciju natala, ali to je obiman posao, ja ne to ne radim na forumu hvatajući ljude ko šta voli, kome se šta desilo, bla, bla..Ali imaš i takvih.
Moje mišljenje, da mi ovde jesmo bez obzira na sve dobra družina, ali trebalo je do sada da se usmeriš na nekoga od ljudi koji su ti tumačili.
Nema svrhe da svakoga pitaš. To može da te odvede u površnost ili na pogrešan put.

bash ste bezobrazne, nateracete me da ovde vishe nikad nishta ne pitam...:(
nemoj Lenče, možda ti se posreći sa N3W
nismo htele da te bedačimo
samo mala šala
nego znaš šta sam ja radila kad su mi drugi tumačili horoskop - zapisivala
i tako onda s vremena na vreme to pročitam
dok mi se nije urezalo

- - - - - - - - - -

da li neko zna kolko kostaju kursevi ...ima sad neki koji pocinju u septembru...kao skola astrologije...ali nigde ne pise kolko kosta
valjda ima neki telefon na sajtu
ili oće da se cimaš pa da dolaziš

zasto bi bila reklama? okvirno kolko kosta,jer nemam predstavu.nasla sam na netu neku skolu ,izgleda dobro.pocetak je odlozen za septembar.ima emai adresa i broj za kontakt mislim...ali ne znam zasto nema cene.sto je to tolko strasno.valjda je ona ista za sve pocetnike

odgovorila sam ti u nekom prethodnom postu- da nije merodavno kada napišeš pozicije planeta po znacima, takođe sam napisala da dalje nisma skorlala da čitam, to me je dovoljno udaljilo...Ne možeš tako kao neki nik koji se prvi put pojavio na forumu i ostavi takvu nebulozu...Ok nisam proveravala da li si kasnije ostavila njeno vreme, datum, mesto rođenja. Možda te je neko od drugara opomenuo na to. Sama pozicija o kojoj si pisala je NIŠTA skoro, jer kuće se najbrže ,, pomeraju u natalu".
Sada...na osnovu svega, moga bi neko da radi rektifikaciju natala, ali to je obiman posao, ja ne to ne radim na forumu hvatajući ljude ko šta voli, kome se šta desilo, bla, bla..Ali imaš i takvih.
Moje mišljenje, da mi ovde jesmo bez obzira na sve dobra družina, ali trebalo je do sada da se usmeriš na nekoga od ljudi koji su ti tumačili.
Nema svrhe da svakoga pitaš. To može da te odvede u površnost ili na pogrešan put.

mislim da sam tebi na pp slala njene podatke, ali si u to vreme bila jako zauzeta a kasnije dal te vishe nisam pitala ili shta je bilo ne znam tachno... ne, nije me niko opomenuo, samo sam se nadovezala danas na komentare od n3w povodom natala moje bratanichne sa pitanjem da li moze i da pogleda natal od moje cerke...
ne, moje mishljenje je drugachije jer kao shto rekoh dopao mi se nachin na koji je on prokomentarisao natal od moje bratanichne i zato sam pitala ako je raspolozen da pogleda ovaj od moje cerke i ostavila podatke... teshko egona, mene s mog puta ne moze nishta i niko da skrene...

Čeka me posao, neću stići, izvinjavam se. Nisam ništa ni pisao :think: Natal je potvrđen, to je sve. Pozicije su dobre. Onaj preko sajta je bio truba, pogrešio za stepen. Malo i drugi da nešto rade.

Elem, i meni je WoW neprevaziđen jer su podaci adekvatno izračunati i nema 50.000 opcija dodatno koje samo zbunjuju čoveka. Znam tačno zbog odnosa Sedme kuće u Strelcu i moje ljubavi iz drugog mesta. :mrgreen:

Na jednoj je Trigon Neptuna i Venere, a na sajtu nije. Jedna od grešaka sajtova na kojima sam radio, primera radi.

Najgori program ZET 8

hvala josh jednom...:)

- - - - - - - - - -

Danke, danke, thanks, fala :heart:

- - - - - - - - - -

Aj nemoj tako, moj savet je bio dobronameran.

si stvarno pomislila da sam ozbiljna? :p

- - - - - - - - - -

nemoj Lenče, možda ti se posreći sa N3W
nismo htele da te bedačimo
samo mala šala
nego znaš šta sam ja radila kad su mi drugi tumačili horoskop - zapisivala
i tako onda s vremena na vreme to pročitam
dok mi se nije urezalo

- - - - - - - - - -

valjda ima neki telefon na sajtu
ili oće da se cimaš pa da dolaziš

n3w me danas odushevio, u par rechi je rekao vishe nego shto sam mogla da ochekujem, a mene ljudi retko iznenade... ima najmanje picje od mene ako nam se putevi ukrste...
i ti si me ozbiljno shvatila? :p

hvala josh jednom...:)

- - - - - - - - - -

si stvarno pomislila da sam ozbiljna? :p

- - - - - - - - - -

n3w me danas odushevio, u par rechi je rekao vishe nego shto sam mogla da ochekujem, a mene ljudi retko iznenade... ima najmanje picje od mene ako nam se putevi ukrste...
i ti si me ozbiljno shvatila? :p

ja vala jesam. i tebe i njih.:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back