ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
draga agata, kad prilkljuchish intuiciju onom shto znash kako ti vidish kartu moje bratanichne? videla sam na nekoj od tema po pitanju natalne od neke devojke da si spomenula kako je jupiter u prvoj zanimljiv, kao i konjukcija urana i neptuna, a ova moja ima to isto, plus joj je taj jupiter u sedishtu?

Poslednja izmena od moderatora:
draga agata, kad prilkljuchish intuiciju onom shto znash kako ti vidish kartu moje bratanichne? videla sam na nekoj od tema po pitanju natalne od neke devojke da si spomenula kako je jupiter u prvoj zanimljiv, kao i konjukcija urana i neptuna, a ova moja ima to isto, plus joj je taj jupiter u sedishtu?
pa znam samo ono osnovno
generalno je Jup u 1, dobar, štiti telo, donosi sreću
naravno ako nije afliktovan
a konjukcija mi deluje kao dobra predispozicija za umetnost, za intuiciju ali i za sulude reakcije kad snovi udare u glavu
bolje N3W da ti kaže
ja ni sebi odavno ne gledam aspekte....

pa znam samo ono osnovno
generalno je Jup u 1, dobar, štiti telo, donosi sreću
naravno ako nije afliktovan
a konjukcija mi deluje kao dobra predispozicija za umetnost, za intuiciju ali i za sulude reakcije kad snovi udare u glavu
bolje N3W da ti kaže
ja ni sebi odavno ne gledam aspekte....

hm, ne gradi dobre aspekte koliko ja vidim a i retrogradan je, tako da se chini da je dobro samo shto je u sedishtu i u prvoj...
ne znam, rado se bavi muzikom, svira gitaru i peva...
kako god, mnogo je dobra devojka i drago mi je shto je zanimaju studije, jer meni je danas bash krivo shto nisam zavrshila neki faks, neshto...

hm, ne gradi dobre aspekte koliko ja vidim a i retrogradan je, tako da se chini da je dobro samo shto je u sedishtu i u prvoj...
ne znam, rado se bavi muzikom, svira gitaru i peva...
kako god, mnogo je dobra devojka i drago mi je shto je zanimaju studije, jer meni je danas bash krivo shto nisam zavrshila neki faks, neshto...
Pa dobro vladar prve u prvoj -zaštita za telo
naravno da je zanimaju studije sa Jup u Sag
to što je retrogradan, nije tolko strašno, samo da ga ne kvadratira Sat iz Riba, e to je kočnica....
na kom je stepenu Jup a na kom Sat?
U kom je polju Sat?

Pa dobro vladar prve u prvoj -zaštita za telo
naravno da je zanimaju studije sa Jup u Sag
to što je retrogradan, nije tolko strašno, samo da ga ne kvadratira Sat iz Riba, e to je kočnica....
na kom je stepenu Jup a na kom Sat?
U kom je polju Sat?

ne, jupiter i saturn ne grade nikakav aspekt... jupiter je na 8°52 minuta a saturn na 24°21 minuta...
u chetvrtom...

i njoj kao meni 5 planeta retrogradnih, uran, pluton, neptun, jupiter i merkur... kod mene je umesto merkura venera retrogradna, ostale isto...

- - - - - - - - - -

ima pogrešnog muškarca da izabere
mada je to tipično za sve nas žene.....
ovi aspekti imaju još MILION značenja
ovo je samo moja intuicija!

haha, to i nije neka tragedija...:p
ni tebi ni n3w ne mogu da dam repku, moracu da proshvrljam po forumu... i hvala agata...

14bombl.jpg

A voli ona da se ovako, malo, svađucka, hm? :lol:

Ona mora da uspe po svaku cenu i protiv svih. Ne dirajte joj gitaru. Ne pipajte njeno :lol: i bez problema u kući. ;) Pozz

Možda joj bolje bude u zrelijem dobu.....
a možda i većinu svojih talenata ne ispolji ka spoljnjem svetu
zato je tu tetka da je malo ohrabri
vi Blizanci umete nas Strelčeve da podstaknete

ne bih rekla da je ona neshto opterecena ljubavlju, a trenutno i nije u vezi, pa videcemo...
to se podrazumeva i uradicu sve shto budem mogla...
i ona je blizanac, sa podznakom u shkorpiji, a visoka je skoro koliko ja pa vishe lichi na mene od moje cerke...:p

ne bih rekla da je ona neshto opterecena ljubavlju, a trenutno i nije u vezi, pa videcemo...
to se podrazumeva i uradicu sve shto budem mogla...
i ona je blizanac, sa podznakom u shkorpiji, a visoka je skoro koliko ja pa vishe lichi na mene od moje cerke...:p
izgleda da će da ima dva braka.....
a i narav može da joj bude malo zahebanija za tipičnog Blizanca
u poslu perfekcionista, nezgodan bi bila šef

hahaha, n3w moracu da je proverim kasnije kad se vrate s reke, jer ja i ona se nismo sukobljavale ali poshto kod mene u familiji sve imamo malo duzi jezik, verujem da si pogodio...:p
extra...:zag:

n3w, jel te ne mrzi samo da zraknesh natalnu od moje cerke, ona planira da kasnije studira jezike i psihologiju... i sa dve rechi cu biti zadovoljna...
21 maj 1999 Berlin - Wilmersdorf u 10 i 42...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back