ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj smajli me asocira na ispadanje ociju kad se nadje crnac otpozadi.

Nije valjda bilo tako strasno :D
Hajde,Vrijeme lijeci sve,pa i takva sumorna i mucna sjecanja,mada se primeti da neki trag na osobi ipak ostane,pa bulazni gluposti koje neamju veze sa zdravim zivotom,i pri tome sam sebi vjeruje kada laze. :D
A da nisu bila 2 crnca:rotf:

I ja bi ta pitam koliko su zvezde naklonjene lavovima sa podznakom u raku u ovoj 2015.godini

Znas li koliko na planeti trenutno egzistira ljudi sa tom kombinacijom LAva sa podznakom u RAku,pa nebi bilo logicno da se svima njima desavaju iste stvari jeli tako,i samo budale,ili psihijatrijski slucajvi,lazovi ti mogu na osnovu ta dva podatka sa sigurnoscu prognozirati bilo sta.;)

DA ti kazem da ce ti Ju u 2 na Suncu,donijeti optimizam i pare,ne smijem,jer se na nekim drugim primjerima to nije potvrdilo,da ce ti Uran u 10 u Ovnu dati sansu da se iznenada probijes na neki Vrh,ali i da mijenjas zanimanja,i to ne smijem,da ce ti SA u 6 dati poziciju autoriteta na poslu,i to ne mora da znaci ,da ce ti Pluton u 7 ubiti momka,ili nekoga u kuci ne smijem itd.
Osnovno pravilo u astrologiji je da nema pravila ;)

Ježim se od fatalista...I ljudi koji pljuju po svemu i svakome.
Naročito mi bude žao novih nikova, koji neretko mogu da se istraumiraju, ne kapirajući ,,garnituru" kakvih nas sve ovde ima :aha:
Sreća- pa smo u većini nekonfliktni :)

hm, ako moze draga egona bez brisanja, jer se sad ne zezam na konto teme...
lepu prepisku sigurno nismo imali, ali smo imali vrlo zabavne rasprave, ili samo meni zabavne, nebitno... ono shto hocu da kazem jeste da je kamael dobar lik upravo ovakav jeste, i da bi falio astrologiji da nije tu...

hm, ako moze draga egona bez brisanja, jer se sad ne zezam na konto teme...
lepu prepisku sigurno nismo imali, ali smo imali vrlo zabavne rasprave, ili samo meni zabavne, nebitno... ono shto hocu da kazem jeste da je kamael dobar lik upravo ovakav jeste, i da bi falio astrologiji da nije tu...

Brišem samo uvrede(koje se sporadično pojave), a ostalo pišite šta hoćete kao i uvek :zag:

kud cu vishe moja egona, radim od 11 ujutru do 3 nocu, a vikendom do 5, bez slobodnih dana...:confused: dodushe, razmishljam da za sledeci mesec nadjem makar jednu radnicu, ali trenuitno se ne ubijam od posla (msm na zaradu), pa je moguce i da taj treci odradim sama ako ne krene malo bolje... ono shto je sigurno jeste da mi je to plafon, tri meseca duple smene bez slobodnih, jer preko toga bih vec mogla da se srushim il zatitlam skroz...:p

kud cu vishe moja egona, radim od 11 ujutru do 3 nocu, a vikendom do 5, bez slobodnih dana...:confused: dodushe, razmishljam da za sledeci mesec nadjem makar jednu radnicu, ali trenuitno se ne ubijam od posla (msm na zaradu), pa je moguce i da taj treci odradim sama ako ne krene malo bolje... ono shto je sigurno jeste da mi je to plafon, tri meseca duple smene bez slobodnih, jer preko toga bih vec mogla da se srushim il zatitlam skroz...:p
to je ok, problem bi bio da ne radiš :)
Tako da žalbe ne primamo :lol:

di je ona vehtica od egone, jutros mi je bio arhitekta...:p
a lepo sam se opirala vec nedeljama kako necu da renoviram, vec samo okrechim, ubacim druge stolove, popravim luftung i zamenim prozore, a i to polako, ko zna kad i ne samo zato shto manje koshta vec i da ne bih morala da zatvaram, kad ono...:confused:

- - - - - - - - - -

mada dok se izganja dozvola, ako se dobije uopshte, proci ce sigurno par meseci pa ce mi mozda i dobro doci pauza...:neutral:

ovo je u stvari izlog a ne prozori... ovaj moj me nagovarao da ga do pola ozidam i stavim prozore na kip, ali ja hocu da samo stavim mnogo jache staklo, jer mislim da je upravo to staklo na celoj strani ulaza prednost ovog lokala...

di je ona vehtica od egone, jutros mi je bio arhitekta...:p
a lepo sam se opirala vec nedeljama kako necu da renoviram, vec samo okrechim, ubacim druge stolove, popravim luftung i zamenim prozore, a i to polako, ko zna kad i ne samo zato shto manje koshta vec i da ne bih morala da zatvaram, kad ono...:confused:

- - - - - - - - - -

mada dok se izganja dozvola, ako se dobije uopshte, proci ce sigurno par meseci pa ce mi mozda i dobro doci pauza...:neutral:

:lol::lol::lol:
sada još samo da počneš sa velikim poduhvatima od 20.05 :lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back