ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сјајан филм сам скоро гледао:

http://www.imdb.com/title/tt0362227/

Од нуле до достојанственог човека као политички затвореник на... аеродрому. :mrgreen:

Сећам се момента када је открио како да заради прве 25c. Тако сам сада ја провалио да постоје и фреквентнији форуми. Дуго сам боравио махом на астро.

milorad-cavic-kim-480.jpg

Ujdurma ide preko Merkura, Sunce tranzit je doslo na njegovu tacku od utakmice sa Totenhemom pa je opet zakuvao jer su oba u osmom, a sam Merkur nosi polje sporta. Stadion JNA, da se igralo na Marakani ne bi niceg bilo. Merkur je dete, zato i albanska infantilija sa dzojstikom.

Свратио ја до Србије. :) Већ сам се нафоткао мостова јутрос.

Од среде кијамет... таман да употребим скафандер који сам донео, а с којим се пробијам кроз Амџине кишурине.

Da li si se pronašla u onome što piše za tvoj znak :p
malo mi muka od mog znaka :zcepanje:
Strelac
Putnice i avanturistkinje kojima promene nisu strane. Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera. Inteligentne i snažne, žene Strelci za šta god da se dotaknu unose veliku strast, zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju - prizemnost i realnost
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:(mada je moj muž takav, JEDINI kog sam takvog imala). One vole zgodne i fizički privlačne muškarce. Iskrene su osobe koje su, kada pronađu pravu ljubav, spremne za stabilnu, dugu vezu.

Poslednja izmena:
Sve ono što si boldovala ne moraš mi objašnjavati, odlično znam šta si htela time reći :D

A ovo što piše za moj znak, kao da su mene lično opisivali :eek:

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspeva da prati njihov tempo. Vole da budu zaljubljene i tada su spremne da partneru daju baš sve. Iako vole da koketiraju i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera, žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o neveri.
Vrlo im je važno da ih partner razume, a poverenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.

Sve ono što si boldovala ne moraš mi objašnjavati, odlično znam šta si htela time reći :D

A ovo što piše za moj znak, kao da su mene lično opisivali :eek:

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da uspeva da prati njihov tempo. Vole da budu zaljubljene i tada su spremne da partneru daju baš sve. Iako vole da koketiraju i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera, žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o neveri.
Vrlo im je važno da ih partner razume, a poverenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.
Slažem se, sa opisom tvog znaka...No ono nisam ja boldovala, tako sam kopirala, naročito što ne volim baš klasično zgodne...znaš da sam malo devijantna....:zper:dobro, poželjno je da ima ruke, noge i glavu a najvažnije je da ima NEŠTO (i to dosta) u toj glavi....:zcepanje:

Slažem se, sa opisom tvog znaka...No ono nisam ja boldovala, tako sam kopirala, naročito što ne volim baš klasično zgodne...znaš da sam malo devijantna....:zper:dobro, poželjno je da ima ruke, noge i glavu a najvažnije je da ima NEŠTO (i to dosta) u toj glavi....:zcepanje:

Moram da pitam ....... na koju glavu misliš :think:

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back