ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Pokusavas biti duhovit. Ahaha. Zesce si duhovit.

http://whatwhere.me/everywhere/ever..._ja_cu_ostati_kuci_da_ucim_xd_297203563624597

Nisam ja imao zakazan fajt, maleficni. Ukljuci mozak i saberi dva i dva.

Јесам ли те јуче и ја заборавио? Био занимљив филм.

Хехе, знам ја да ти не би да се тучеш с момцима него нешто друго... знаш, Камаел љут, два момка га испалила...:hahaha:

Што сви ми морамо да знамо о томе? Пиши приватно ономе ко је надлежан.

Немам намеру да се препирем с тобом даље. Ово је последњи пут да ти се обраћам директно.
Друже, ако он кратким поштапалицама из те` извлачи ову количину текста, троловање му ради.
Вежбај да пишеш краће и јебитачније.

Egona, ovo zna ceo forum i o ovome se raspravlja na Religiji vise od godinu dana. Tamo je tri puta vise moderatora nego ovde, nijedna poruka o tome nije obrisana i niko ne pravi problem, tako da bih te zamolio da mi ne brises postove.

Raspravu sa religije nema potrebe ovde da prenosi bilo ko, ne znam o čemu se radi i ne zanima me, lepo odeš tamo pa se nadovežeš, kao što ja npr tvoju kuknjavu jučerašnju (na moj račun) tema na pdf-u žene nisam prenosila ovde, nego sam ti tamo lepo odgovorila.

Не волим ни ја када ми кажу да на нешто кукам. Преферирам "халуцинираш", "умишљаш" и "кењаш".

Кукање некако приличи некоме ко је од проблема одустао или је беспомоћан, не некоме ко ће да га гони до пакла, ван, назад кроз пакао и назад. :)

Не волим ни ја када ми кажу да на нешто кукам. Преферирам "халуцинираш", "умишљаш" и "кењаш".

Кукање некако приличи некоме ко је од проблема одустао или је беспомоћан, не некоме ко ће да га гони до пакла, ван, назад кроз пакао и назад. :)

Kakvo crno kukanje, napisao jedan post da imam problema sa njom kao moderatorom jer mi brise i sta treba i sta ne treba. Iz nebuha se pojavila u roku od dva tri minuta iako je nema nikad na Zenama :think:

:aha:
Nadam se da ti je sada lakše, kada si otvorio doošu, samo nemoj da nastavljaš, jer naredne komentare brišem. Nema smisla da tračariš & insinuiraš u kafeu , ponavljaš se, ponavljaš, ponavljaš...I ovo nije poligon za bljuvanje & pljuvanje.
:heart:

Ај` мало негативе о` мене.

Јуче у транџ... овај трамвају, Холанђани нагомилали децу око мене. Јбт, то су они од сорте што када возе децу мисле да поседују трамвај. А деца пиште, оно иза мене лупа главом о седиште (што је по мом компасу већ ретардирано), хоће да играју на седиштима, урлају.

Сељачине.

И шта ћу ја... окружен тиме, бол у ушима од цике и писке. По леђима осећам то дете што удара главом о своје седиште. Извадим ја камеру и кренем да сликам кроз прозор. Бого мој разишли су се до наредне станице. Хехе, џокер у рукаву. Неће своје дете ни близу туђе камере.

Zapostavio si astro na ustrb ljisa. A znas i sam da ti je ove godine Saturn na Veneri i da se tamo leba neces najesti. Zasto ides protiv sebe, zasto sam sebe silujes u mozak?

ti si pomešap nečiji natal sa mojim. krajem sledećeg meseca jupiter dolazi na veneru i marsa koji su u 12. kući i ostaje sa njima do polovine sledeće godine.
što se tiče meni mrskog saturna, on je na vrhu četvrte kuće i pravi mi ozbiljan problem sa zdravjem trenutno. ako te to već čini srećnim eto da znaš šta mi radi saturn :lol:
ako bi se pak svađo sa nekim na pogrešnoj si adresi :)

Poslednja izmena:
За мене је то клише. Наравно да сви можемо да будемо добри. Оно што би притом нестало је контраст. Али не и само добро.

ti si pomešap nečiji natal sa mojim. krajem sledećeg meseca jupiter dolazi na veneru i marsa koji su u 12. kući i ostaje sa njima do polovine sledeće godine.
što se tiče meni mrskog saturna, on je na vrhu četvrte kuće i pravi mi ozbiljan problem sa zdravjem trenutno. ako te to već čini srećnim eto da znaš šta mi radi saturn :lol:
ako bi se pak svađo sa nekim na pogrešnoj si adresi :)

Sam si pisao da ti je Saturn na Veneri u solaru. I bio je do septembra sto ne menja stvar, isto si visio na ljisu a leba se nisaui najeo.

Ја саветујем да увек урадиш оно што ти се свиђа. Некад није лоша лекција налупати се о зид.

Хехех, да додам: код мене је увек зид завршавао у пепелу под анималним крицима радости. :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back