ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka si. Poceli smo i sa militantnim! Meni se pokaxao koliko mu se moze vjerovati a mislim da su i ostali korisnici nacisto.
Kako si ti? Sta ima kod tebe?

Kod mene superiska sto i svima ostalima zelim!
U 14 h Novak igra finale sa Federerom. Uzivamoooo!!!!!

Moje viđenje je da pomračenje deluje još nakon pomračenja izvesno vreme, ali kod ljudi koji imaju nešto oko 15. stepena Ovna, eventualno u Vagi.

Ja mnogo kratko spavam i budim se po 3 puta u toku noci, uvijek sa novim snom...no ipak to ne utice na moje opste raspolozenje, ne dam se. Depresije su tako dosadne! A ja sam sklona depresiji... bila... Odlucila sam da lijepo zivim! :)

Ne slušam ja to često, ali 2-3 puta godišnje neka manija me uhvati, onda po čitav dan samo varijacije na tango i tango. Tako da nemam neki favorit.
i ja volim tango, isto ga retko slušam, a onaj od Grace Jones - Liber tango (I've seen you face before) koji si nedavno postavila, sam znala po više puta za redom da puštam, imam ga na vinilu
Toliko je lep da zaslužuje da ga ponovim
attachment.php

- - - - - - - - - -

Ja mnogo kratko spavam i budim se po 3 puta u toku noci, uvijek sa novim snom...no ipak to ne utice na moje opste raspolozenje, ne dam se. Depresije su tako dosadne! A ja sam sklona depresiji... bila... Odlucila sam da lijepo zivim! :)
:ok:
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Egona, ovo zna ceo forum i o ovome se raspravlja na Religiji vise od godinu dana. Tamo je tri puta vise moderatora nego ovde, nijedna poruka o tome nije obrisana i niko ne pravi problem, tako da bih te zamolio da mi ne brises postove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back