ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опчињујуће је да је овај човек у целом свом перформансу тотално имитирао све Јупитеровске ствари.

Ту су Брус Ли, Џими Хендрикс, тениски терен, Тина Турнер, аутостопер, зезање преко телефона, Гремлине од режисера Стрелца, и наравно Хаус мјузик илити музика '90 (Плутон у Стрелцу).

... Иначе још увек размишљам ко је сад под надимком залутало маче. Једино келтику бих могао да повежем, ал` видим да профил још увек постоји под тим именом.

Мени баш драго што сам ове године промашио термин за београдску параду. Ем свраћам на кратко, ем треба да ми затворе град.

Елем... још плодова почетка фебруара.

Је л` неко овде слика?

Ја сам давно цртао. Са графитном сам могао све што бих замислио, али сам преломио и посветио све време музици.
Него, оном ко слика да додам на инспирацију.

Сатурн. Влада јарцем, влада водолијом. Представити портретом старца којем је лице подељено на два дела. Водолијин и Јарчев део.
Дело може да буде импозантно.

Ne pece se sam, peku ga ljudi koji nisu naucili za zivota za koju hranu je njihov organizam programiran. To sigurno nije lesh. Osim za lesinare.
Пече се јер је стављен да се пече. То не значи да се сам ставио на печење.

То ти је ваљда јасно. Што се ложиш на те ситне контекстомичне форе?

Пече се јер је стављен да се пече. То не значи да се сам ставио на печење.

То ти је ваљда јасно. Што се ложиш на те ситне контекстомичне форе?

Zasto prebacujes moje postove sa drugih tema u kafe? Egona, regulisi ga. Ako mu nesto nije jasno u vezi leseva neka se javi na temu na kojoj se pise o lesevima ili u mrtvacnicu. Ahaha.

N3W, наредни пут када крене да се игра контекстом, овако му одговори (^^). Као малом детету које не разуме језик.

Јасно је свима да га разуме, ал` воли да се игра смислом.

Камаел, штета је што мекија користиш за контекстомију, тај може да послужи и за сложеније радње.

,,Питам чулног човека: Ко си ти? а он одговара: Ја сам ја. Мисли на своје тело.
Питам мисаоног човека: Ко си ти? а он одговара: Два странца видим у себи и ја се пробијам између њих гостујући час у једном, час у другом, и мисли на инстиктивну и свесну душу своју.
Питам духовног човека: Ко си ти? а он одговара: Има неко у дну душе моје. Пружим руке да га дохватим, но видим да би ми за то требале руке дуже од Васионе. Питај њега ко сам ја."
Св. Бладика Николај Велимировић

ДОБРО ЈУТРО СВИМА!

,,Питам чулног човека: Ко си ти? а он одговара: Ја сам ја. Мисли на своје тело.
Питам мисаоног човека: Ко си ти? а он одговара: Два странца видим у себи и ја се пробијам између њих гостујући час у једном, час у другом, и мисли на инстиктивну и свесну душу своју.
Питам духовног човека: Ко си ти? а он одговара: Има неко у дну душе моје. Пружим руке да га дохватим, но видим да би ми за то требале руке дуже од Васионе. Питај њега ко сам ја."
Св. Бладика Николај Велимировић

ДОБРО ЈУТРО СВИМА!
Mudrost jednog Jarca
:aha:

Хахахаха. ''Регулиши'' :hahaha: Нек' се пече Јаре :mrgreen: за све паре :mrgreen: А и што ја, шта ја? Причајте ако сте почели да се занимате :lol:

Ја ћу само да оставим ово па идем :super: мало Марса

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back