ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene niko ništa nije pitao, ali oseća potrebu da napišem-nemam predrasude o vešticama ( mada nije tema razgovora,ali eto), samo kljoknem od smeha kada ponekad negde pročitam, a bila je negde ranije tema o vikama, kako su zle i naopake...Ne bih ništa da apostrofiram, bilo je smešno. I posvađaše se ljudi...Inkvizicija fercera i dan-danas :roll:

Haaj komriša
i to što kažeš....
Eno neki mi je poverovao da sam se 13 puta udavala :rotf:
širim pozitivnu atmosferu :rotf:

- - - - - - - - - -

teško se njima posvađat :lol:

- - - - - - - - - -

dala ste se u sekte, palite vatru u kafeu :eek:
Asociraš me na jednogA nikA koji uvek koriguje sopstvene postove :lol:
i uvek se zeznem, ne citiram te,onda moj odgovor van konteksta leluja :cool:

teško se njima posvađat :lol:

- - - - - - - - - -

dala ste se u sekte, palite vatru u kafeu :eek:
attachment.php
attachment.php
attachment.php

milion sličnih demanta sam i čula i gledala i čitala....i nekako sam očekivala takav post...no nema veze, ja i dalje verujem da može da se hoda po vatri...u to ime jedan smajli:)
Ако си прочитала пост, вероватно си нашла део који објашњава под којим условима се може ходати по тим ужарцима.

"Ходање по ватри" је ошири опис, па не би било згорег и да кажеш на шта мислиш ако желиш да разговараш на тему. Не пуцам /нисам каубој/, не уједам /нисам канибал/.

slušaj ti nemoj da pečeš ili pržiš Egonu a da me ne zoveš :evil:

pa to zbog Nine, ne voli da joj pudlicu zovu džukela :mrgreen:
jeste breee u svakoj kafani nas ima, najsmo gori :rumenko:
ja nikog ne pečem daleko bilo,:eek: naprotiv, ovde bi mnogi mene voleli da vide pečenu,al će malo teže to izvesti
attachment.php
attachment.php

a Egonicu bih samo ljubila koliko je slatka i fina....(joj da onaj homofob sad ne krene da smara)

Ако си прочитала пост, вероватно си нашла део који објашњава под којим условима се може ходати по тим ужарцима.

"Ходање по ватри" је ошири опис, па не би било згорег и да кажеш на шта мислиш ако желиш да разговараш на тему. Не пуцам /нисам каубој/, не уједам /нисам канибал/.
Rado bih pričala o tome da sam SAMA to uspela da uradim ,a pošto nisam, nemam argumente, pa se sve zasniva da ja verujem u to, a po meni to nije dovoljno za smisleni razgovor, jer je idiotski ubeđivati ljude u neka lična verovanja, bez konkretnih dokaza,

ja nikog ne pečem daleko bilo,:eek: naprotiv, ovde bi mnogi mene voleli da vide pečenu,al će malo teže to izvesti
attachment.php
attachment.php

a Egonicu bih samo ljubila koliko je slatka i fina....(joj da onaj homofob sad ne krene da smara)

Konkretno ovde, ostaćeš nepečena, zdravije je u sirovom stanju :lol::zag: Tamo gde te bi da te peku, znam ja da ti njih lako središ ;)
Čekaj, sada te citiram ustvari, da ne promeniš iskaz,kako sam slatka i fina :lol:

- - - - - - - - - -

dve samo i postoje, ostalo su rupe :manikir:

Verovaću, neću da proveravam ;)

ajde kao i jedan astrološki post :mrgreen:

Merkur danas ima najbolje "dostojanstvo" na nebu.
Vreme je da pravim rečima iskažemo jednu bitnu misao, nama kristalno jasnu, a osoba kojoj je upućena će dobiti dobar uvid u to šta očekujemo, šta pružamo i kako želimo da se pozicionira naš odnos sa njom...

ajde kao i jedan astrološki post :mrgreen:

Merkur danas ima najbolje "dostojanstvo" na nebu.
Vreme je da pravim rečima iskažemo jednu bitnu misao, nama kristalno jasnu, a osoba kojoj je upućena će dobiti dobar uvid u to šta očekujemo, šta pružamo i kako želimo da se pozicionira naš odnos sa njom...
E da znaš da bih baš to trebala da uradim, mada imam frku od toga...ko bi rekao da sam nekad i stidljiva....doduše samo prema jednoj osobi na celom svetu...progutam strelački jezik od pet metara i proradi mi Jarac....i Venera u istom, doduše u prvom :D

jesi li sigurna da nisi devica? :rotf:
Dijametralno suprotno u svakom smislu:zcepanje:al ni Jarac nije baš pričljiv i ne voli da pokazuje emocije ako nije siguran....A meni je ceo Jarac u prvom polju, imam u njemu i Mars i Veneru i obaška Saturn na Mesecu...Vatru mi razbukti samo druga vatra....
A da ponovim - ič nisam ovako stidljiva- da se zamjetiti, sem u JEDNOM jedinom slučaju.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back