ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mmmmmmmmmm?
A, kako vi to izvodite onda? Telepatski?
Мислим да се овде ради о томе да мислиш да можеш да ме посаветујеш како се /неке/ ствари раде. Тј. претпостављаш да ми треба савет. Шта ако пођемо о`тога да то није тачно?

Овде не пишем јер ми треба савет, него јер сам у паузи између догађаја.

Мислим да се овде ради о томе да мислиш да можеш да ме посаветујеш како се /неке/ ствари раде. Тј. претпостављаш да ми треба савет. Шта ако пођемо о`тога да то није тачно?

Овде не пишем јер ми треба савет, него јер сам у паузи између догађаја.

Ma Mišo...
Gde si pročitao moj savet tebi?
Nigde to ne videh.:lol:
Ako aludiraš na ,,inicijativa je ok" to je bilo moje mišljenje, a ne savet.

Ma Mišo...
Gde si pročitao moj savet tebi?
Ма ако прочиташ како је написано

:lol: čovečeeeeee :zcepanje:
.........
pa ok je imati inicijativu.
Имамо прво јаку емотивну реакцију, а онда потврду па (наравно да је) ок имати иницијативу. То звучи као да 1) ти је тражена некаква потврда 2) себе сматраш меродавном да је даш.

Па ... "ња!". Ај` опет да поменем да углавном знам шта радим када се ради о мувању.

Ма ако прочиташ како је написано

Имамо прво јаку емотивну реакцију, а онда потврду па (наравно да је) ок имати иницијативу. То звучи као да 1) ти је тражена некаква потврда 2) себе сматраш меродавном да је даш.

Па ... "ња!". Ај` опет да поменем да углавном знам шта радим када се ради о мувању.
Smejanje se odnosi na ono što sam boldovala u tvom postu, delovalo mi je duhovito i smešno ,,prva je odlučila naglo da poružni" na prethodnoj strani.
Ali,ako ti je zabavno da izvlačiš neki skriveni smisao koji ne postoji, ok.

Smejanje se odnosi na ono što sam boldovala u tvom postu, delovalo mi je duhovito i smešno
А, то. Лепота је у оку посматрача, па јесте комично да се пребацује некоме ко је вероватно био исти пре и после. Комичност је и била циљ.

Што се остатка тиче, још увек изгледа као некакво саветовање/потврда, а мени засмета када ме неко "учи" како се извесне `твари раде. Осим, наравно, ако тебе мувам. :p :p :p

Јесте, често налетим на исте па ми буде занимљиво карикирање.

Ево и линк-а. :bye:

Ха ха ха ха

miki188_e.jpg

Седим код куће и кркам пицу и вино.

Прасац. Грок.

Елем, неко дериште ми се мотало гуменим моторним чамцем испод прозора. Никако да оде. А мотор није од бољих него растура. И кружи. И кружи. И кружи.

И размишљам се... како је лепо бити у "банана држави". Узмеш пушку и пробушиш му чамац. :D У цивилизацији седиш и трпиш.

Ех... зезам се мало. Нисам трпео. Изашао сам на прозор са виртуелном сачком и пуцао у њега при сваком пролазу. Када ме је видео, запалио је на други крај канала.

Tako je Misho, nismo ista kategorija :)
Bebo, slazem se, sudeci po komsiluku i rodbini, Nigdelend je bas popularan ove godine :D Bar da mi je UltimaN pre rekao za Beskintos, pa da ga nekako izbegnem... :zcepanje: Ostaje nam da Wild child-u pozelimo lep i prijatan odmor :) I naravno ostalima, koji imaju u planu neko putesestvije ;)

ipak nisi odolela :lol:

hehe, pa morala sam da probam, prvi je bio evro sat u onoj kugli, u mraku, a drugi silver star... onda sam snimila mesto gde postoji mogucnost da se dobije igrachka i iz treceg pokushaja pogodila kosh, osvojila ogromnog belog medveda sa plavim srcem, kojeg sam nosala po parku ostatak dana...:lol: kod poslednjeg achterbahna bluefire sam bila vrlo zadovoljna shto sam samo posmatrach...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back