ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Спамовање је када се пише мање од две-три речи, чисто се напише нешто безвезе, квази-комично све у циљу пуњења броја постова. Спам би био када би неко дошао на тему о Биковима и писао искључиво о томе како воли кафу.

Троловање, с друге стране, има за циљ за изнервира саговорника (саговорнике), најчешће на форуму, све у циљу забаве, а и оно долази у више нивоа у зависности од жртвиног прихватања. Често се може користити и као изговор како би се одстранили непожељни људи с форума, који кваре ситуацију и већ постојећи ред на форуму. Троловање је и надмудривање, једна врста игре чак, но није забавна уколико жртва зна да неко покушава да тролује, те у том случају трол постаје тролован. Многе ствари људи опраштају, али надмудривање тешко.
Трол може пратити некога у свакој теми и покушавати да привуче пажњу постављајући своје мишљење испред туђих, што уме да створи низ лоших коментара. Због тога се каже ''Немојте хранити трола'' зато што су то, угл, људи жељни пажње којима је веома досадно те намерно бирају пут малициозности и стварања неугодности.
На пример, трол је неко ко уђе у групу људи и почне да зева с намером да покрене реакцију код других. Или постави слику на којој пише ''цица-маца'', а у ствари је нека грозота. Итд.

Осим тога, ту је и флејм који користе људи који мрзе нешто и онда на тај начин шире негативну енергију, драме, мраче, изазивају друге или, једноставно, имају намеру да се с неким посвађају зато што им је лош дан.

ptichice su krive
Птице су метафора за argumentum ad baculum & arg. ad populum. Шта су ти оне криве, што сам објаснио шта радиш на начин на који разумеш? :lol:

Пошто нисам дужан да трпим такав 'резон', гледам је л` стварно такав па да завршимо причу.

N3W, vidi kako sam lepe slike našla za nas
xsaggitarius_pi.jpg.pagespeed.ic.vOieFNkfJx.webp

xsagittarius_by_orion35-d6wc7nb.jpg.pagespeed.ic.pSqXIuCXQf.webp

Engleski dosta dobro ali ne idealno, Srpski savrseno :D i tzv Crnogorski mi je maternji.

Ucila sam i Ruski i Italijanski ali sam slaba sa njima.
A ti?
Питам како бих упутио на чланак на неком другом језику.

Моји језици? Гут: sr, en, de; Површно: bg, nl.

Како знаш да српски (малим, не мора да буде уз 'језик') говориш савршено?

Ništa čudno obzirom da su sve javne ličnosti izložene velikom pritisku....slava je ogroman teret...

A, ne znam...koliki god da je pritisak...oduzeti sebi život. On je valjda patio od kliničke depresije što je oboljenje. Kažu da je bio previše dobar prema svima. Izašla je zanimljiva kolumna one Ivane Zarić o njemu na mondu.

Ха. Ја мислио да је онако ... умро.

Код мене постоји природни осигурач за депру. Када дође до негде, ресет.

Не постоје природни осигурач ни рок трајања за гнев. То сам регулишем према потреби.

postoji ''depresija'' i depresija. Ova prva se dešava većini ljudi, kad nas jednostavno uhvate crne misli. Ja sam do pre jedno godinu dana redovno ulazio u takva stanja. Ova druga je teška, klinička depresija i tu volja ne pomaže mnogo...To je neki talas iz nesvesnog koji te poklopi i ti tu ne možeš ništa. Za nju postoje tretmani, ali pitanje je koliko su oni efikasni ako je genetski uzrokovana.

Опа, генска депресија. Био оружје.

Шалу на страну, читао ја и читао неке 2009. о теми. Неке ствари нису спојиве с мојом филозофијом. Ко мисли да може да ми се деси, ооокеееејјј.

Како знаш да српски говориш савршено?
Ti sve ozbiljno shvatas...
A, ne znam...koliki god da je pritisak...oduzeti sebi život.
Da. Uvijek postoji rjesenje. Pa ako on nije sebi mogao da obezbijedi lijecenje, ko je.
postoji ''depresija'' i depresija. Ova prva se dešava većini ljudi, kad nas jednostavno uhvate crne misli. Ja sam do pre jedno godinu dana redovno ulazio u takva stanja. Ova druga je teška, klinička depresija i tu volja ne pomaže mnogo...To je neki talas iz nesvesnog koji te poklopi i ti tu ne možeš ništa. Za nju postoje tretmani, ali pitanje je koliko su oni efikasni ako je genetski uzrokovana.
Ti ne mozes ali mogu medikamenti. Zapravo seratotin, hormon srece, koji se ne luci kad smo u nekim losim zivotnim okolnostima i onda ga moramo unositi vjestacki, postoje i drugi slicni, ali svi djeluju za 4-6 nedelja i pomazu. Provjereno. :)

@Miso, i dalje ne znam koje jezike govoris, pitam jer one skracenice nisam pokapirala. Pridjevi na ski i cki se pisu malim slovom ali ime (jezika) velikim. Ispravi me ako grijesim.

Чуо сам синоћ за Робина Вилијамса. Био је један од најбољих комичара раније, али су се времена променила и он је веома брзо пао у заборав. Ја ћу га заувек памтити по филмовима Jumanji, Mrs. Doubtfire, Good Will Hunting, August Rush, али највише у улози Духа из лампе у Дизнијевом Аладину. Типичан Јупитер у Овну. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back