Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Ваљда се и ово уклапа. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Misliš na naglu temperaturnu razliku ili ustajali vazduh?
Kamael@ krajnje je vreme da se zapitaš šta to nije ok sa tobom? Na svim pdf-ovima dobijaš kaznene poene, svuda provociraš korisnike, prost i agresivan si, a ta opsednutost homoseksualcima je za psihoterapeuta, tvoja iskrivljena logika ide do te mere da pljuješ i vređaš sve oko sebe, tako da mislim da je sramno i ne služi ti na čast-ako već sebe doživljavaš kao astrologa.
Pre neko veče si čoveka ovde prozivao da je gej, išla sam redom i brisala komentare, taj čovek nije ni prvi ni poslednji koga si vređao.
Iskreno, nadam se da ćeš potražiti stručnu pomoć, nije tebi ni malo lako.
Neprevazidjena glascina i showman. 
Без акције тешко резултата.samo hrabro!

sram te biloLadno se lozite na coveka koji je umro od AIDS.
sram te bilo
Најсмешније од свега јесте то што он није трол.
Он је мртав озбиљан.
Да ми је неко причао не бих веровао.Ti si najprimitivnija osoba na celoj Krsti a i šire...A vrtiš stalno istu zamenu teza koja ne bi prošla ni u tvom kokošinjcu na koji si tako ponosan. I što bre lažeš da si završio psihologiju i defektologiju, kad imaš samo neku zanatsku školu....net je mali, ne možeš se toliko folirati. A još bolja laž je o tvoje dve devojke, pa videla sam ti sliku,sva zloba i sirovost ti se na tom crnom licu vide.....a dupla Venera - kakva ironija...fuj, čak ni da se obučeš ne umeš...U Agatinoj viziji homoseksualac Fredi nije imao AIDS i nije se fiksao u venu na vratu. Ok, ja izmisljam i mene treba da je sramota sto su osobama koje su presli cetrdesetu ovakvi likovi idoli. A evo sad sam i trol.
Ti si najprimitivnija osoba na celoj Krsti a i šire...A vrtiš stalno istu zamenu teza koja ne bi prošla ni u tvom kokošinjcu na koji si tako ponosan. I što bre lažeš da si završio psihologiju i defektologiju, kad imaš samo neku zanatsku školu....net je mali, ne možeš se toliko folirati. A još bolja laž je o tvoje dve devojke, pa videla sam ti sliku,sva zloba i sirovost ti se na tom crnom licu vide.....a dupla Venera - kakva ironija...fuj, čak ni da se obučeš ne umeš...
Zmaj nije jezuita, a ne bih ga tako nazivala da sam na tvom mestu...A šta je nenormalno što mačku držim u stanu i hranim piletinom? Znam da je tvoju pećinu civilizacija zaobišla, ali naučio si da kucaš i da se loguješ, mož malo da vidiš kako je u urbanoj sredini. Imam jednu mačku....Tebe uopšte nije blam što si toliko prost, i neobrazovan, i primitivac...A što si dobar frajer......Toliko si opterecena da je prvo sto si uradila je zatrpavanje kafane klipovima gejeva a nakon toga i pocela lagati. Nisam nikad rekao da sam zavrsio psihologiju. Pisao jesam da sam studirao FASPER, nigde nisam napisao da sam isti zavrsio. To je navodio i jezuita sa religije kada mu je ponestalo argumenata. On je za razliku od tebe bar imao u pocetku neke argumente, ti jedino sto si radila ranije a to je bilo da kada si me god videla na Misterijama trolovala si kafanu slikama zivotinjskih leseva sa proslava i slava. Naravno, nije ti smetalo da sebe na religiji predstavljas kao budistu a ovde da za sebe ranije navodis da volis zivotinje, a vec sutradan da se hvalis kako imas gomilu macki u stanu koje hranis piletinom.
Ako se doda i ovo vredjanje od veceras plus lazni navod u vezi studiranja nista vise nemam reci do DNO.