ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kamael@ krajnje je vreme da se zapitaš šta to nije ok sa tobom? Na svim pdf-ovima dobijaš kaznene poene, svuda provociraš korisnike, prost i agresivan si, a ta opsednutost homoseksualcima je za psihoterapeuta, tvoja iskrivljena logika ide do te mere da pljuješ i vređaš sve oko sebe, tako da mislim da je sramno i ne služi ti na čast-ako već sebe doživljavaš kao astrologa.
Pre neko veče si čoveka ovde prozivao da je gej, išla sam redom i brisala komentare, taj čovek nije ni prvi ni poslednji koga si vređao.
Iskreno, nadam se da ćeš potražiti stručnu pomoć, nije tebi ni malo lako.

Obrati paznju sta rade korisnici koje nikad ne regulises. Prvo me ti vredjas as ve jer sam kulturno postavio pitanje Komriju od kada slusa autorku koja je napisala lezbejsku himnu a to mi je palo na pamet jer si ti postavila njenu pesmu a on rekao da je slusa. Ja nisam opterecenen vasim seksualnim opredeljenjima ali meni je cudno kao sto je slucaj sa vecinom populacije da muskarci slusaju taj tip muzike.

Na to je doslo prvo sa tvoje strane vredjanje mene, a onda ti se pridruzuju forumasi koji celo vece zatrpavaju kafanu muzikom homoseksualnih izvodjaca. Ja opterecen?

'Ајде што псује редом, али то што се свађа с модераторима ми није јасно. На мом форуму ти би одавно рекао па-па па да си и Миле Дупор, а, хвала Богу, ниси.

УУу, ФРЕДИ МЕРКУРИ ЈЕ ПЕДЕР. Велика ствар. Лик је певао, растурао.

А шта, ти твоји грци које толико волиш и помињеш у блоговима нису били пешкићи, а?

Poslednja izmena:
Ја идем к заљубљивом расположењу откако је јупи преш`о у лава.

Већ имам нову мету овде. Тек треба да је стартујем. ;)

:hahaha: Најсмешније од свега јесте то што он није трол. :hahaha: Он је мртав озбиљан. :hahaha: Да ми је неко причао не бих веровао.

U Agatinoj viziji homoseksualac Fredi nije imao AIDS i nije se fiksao u venu na vratu. Ok, ja izmisljam i mene treba da je sramota sto su osobama koje su presli cetrdesetu ovakvi likovi idoli. A evo sad sam i trol.

U Agatinoj viziji homoseksualac Fredi nije imao AIDS i nije se fiksao u venu na vratu. Ok, ja izmisljam i mene treba da je sramota sto su osobama koje su presli cetrdesetu ovakvi likovi idoli. A evo sad sam i trol.
Ti si najprimitivnija osoba na celoj Krsti a i šire...A vrtiš stalno istu zamenu teza koja ne bi prošla ni u tvom kokošinjcu na koji si tako ponosan. I što bre lažeš da si završio psihologiju i defektologiju, kad imaš samo neku zanatsku školu....net je mali, ne možeš se toliko folirati. A još bolja laž je o tvoje dve devojke, pa videla sam ti sliku,sva zloba i sirovost ti se na tom crnom licu vide.....a dupla Venera - kakva ironija...fuj, čak ni da se obučeš ne umeš...
A moli boga da doživiš četrdesetu....

Poslednja izmena:
Ti si najprimitivnija osoba na celoj Krsti a i šire...A vrtiš stalno istu zamenu teza koja ne bi prošla ni u tvom kokošinjcu na koji si tako ponosan. I što bre lažeš da si završio psihologiju i defektologiju, kad imaš samo neku zanatsku školu....net je mali, ne možeš se toliko folirati. A još bolja laž je o tvoje dve devojke, pa videla sam ti sliku,sva zloba i sirovost ti se na tom crnom licu vide.....a dupla Venera - kakva ironija...fuj, čak ni da se obučeš ne umeš...

Toliko si opterecena da je prvo sto si uradila je zatrpavanje kafane klipovima gejeva a nakon toga i pocela lagati. Nisam nikad rekao da sam zavrsio psihologiju. Pisao jesam da sam studirao FASPER, nigde nisam napisao da sam isti zavrsio. To je navodio i jezuita sa religije kada mu je ponestalo argumenata. On je za razliku od tebe bar imao u pocetku neke argumente, ti jedino sto si radila ranije a to je bilo da kada si me god videla na Misterijama trolovala si kafanu slikama zivotinjskih leseva sa proslava i slava. Naravno, nije ti smetalo da sebe na religiji predstavljas kao budistu a ovde da za sebe ranije navodis da volis zivotinje, a vec sutradan da se hvalis kako imas gomilu macki u stanu koje hranis piletinom.

Ako se doda i ovo vredjanje od veceras plus lazni navod u vezi studiranja nista vise nemam reci do DNO.

Toliko si opterecena da je prvo sto si uradila je zatrpavanje kafane klipovima gejeva a nakon toga i pocela lagati. Nisam nikad rekao da sam zavrsio psihologiju. Pisao jesam da sam studirao FASPER, nigde nisam napisao da sam isti zavrsio. To je navodio i jezuita sa religije kada mu je ponestalo argumenata. On je za razliku od tebe bar imao u pocetku neke argumente, ti jedino sto si radila ranije a to je bilo da kada si me god videla na Misterijama trolovala si kafanu slikama zivotinjskih leseva sa proslava i slava. Naravno, nije ti smetalo da sebe na religiji predstavljas kao budistu a ovde da za sebe ranije navodis da volis zivotinje, a vec sutradan da se hvalis kako imas gomilu macki u stanu koje hranis piletinom.

Ako se doda i ovo vredjanje od veceras plus lazni navod u vezi studiranja nista vise nemam reci do DNO.
Zmaj nije jezuita, a ne bih ga tako nazivala da sam na tvom mestu...A šta je nenormalno što mačku držim u stanu i hranim piletinom? Znam da je tvoju pećinu civilizacija zaobišla, ali naučio si da kucaš i da se loguješ, mož malo da vidiš kako je u urbanoj sredini. Imam jednu mačku....Tebe uopšte nije blam što si toliko prost, i neobrazovan, i primitivac...A što si dobar frajer......:zcepanje:
No večeras si presrećan - vidi samo koliko je ljudi na tebe obratilo pažnju - za mesec dana u reali ne bi toliko skupio...Pozdravi devojke, sigurna sam da ćeš noćas imati vrelu noć....:zcepanje:

@Kamalele : Посети некад Зоо врт када хране друге животиње пилићима.

Или замисли тек пилетина пуњена јајима (пилећим, наравно) и онда похована (јаја, мућкана). Геноцид у малом.

Иначе, и ја храним своје мачке пилетином.

Jesam frajer. Imam normalnu i visinu i kilazu. Reci koiko ti imas kila?

Vidim da se bavite mojom privatnoscu, to osim sto je zabranjeno govori i o tome koliko ste mentalno ugrozeni. Kako i ne bi bili kada svaki dan jedete kancerogenu piletinu, MNG koji cepa mentalne ovojnice i drugi industrijski otpad. Ti nekom da kazes da zivi u pecini i da je ovakav ili onakav, a drzis gomilu macketina u cetiri zida sa kojima spavas. Ne da nije zdravorazumski vec je i bolesno spavati sa zivotinjom u krevetu. Uzas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back