ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:brus:
Stigla ziva i zdrava. Prtljag mi ukrali nisu ali bus mi otkazali jesu tako da sam nakon gomilu peripetija ostala u tri dana u Budimpesti pa zapucala za Zagreb i potom na selo kod ortaka.
Ebes ga, nije mi bio sudjen Krakov. Poljska u srcu osta :mrgreen:
Ali je Budimpestansko groblje zadovoljilo moje fotografske apetite.
I hrana bila fina.:klap:

:brus:
Stigla ziva i zdrava. Prtljag mi ukrali nisu ali bus mi otkazali jesu tako da sam nakon gomilu peripetija ostala u tri dana u Budimpesti pa zapucala za Zagreb i potom na selo kod ortaka.
Ebes ga, nije mi bio sudjen Krakov. Poljska u srcu osta :mrgreen:
Ali je Budimpestansko groblje zadovoljilo moje fotografske apetite.
I hrana bila fina.:klap:
I Budimpešta je mnogo lepa, a i za hranu se slažem....

Jeste,
ja sam kroz Budimpestu uvek negde samo 'prolazila', ne obracajuci paznju na nju. A zaista je prelepa. Da ne kazem da za tri dana nismo stigli ni veci deo da obidjemo, preko mosta nismo stigli uopste.
Definitivno cu cesce praviti izlete tamo:)
Jedino je komunikacija bila zlopacenje. U jednom turistickom gradu tesko da ne znaju engleski...koliko ce pre biti da ih mrzi. Izvuci bilo kakav info od bilo koga je bila muka isusova...a ni od ljubaznosti se nisu pretrgli. Bila sam prilicno zatecena time...al dobro, nije mi unistilo previse utisak:)

Хех. Информације и љубазност. Ја сам једном нешто питао у Суботици. Улица била на <300м, жена одбила да ми уопште одговори.

Ваљда зато што је чула српски.

Овде у Холандији вуку мантру да "сви знају енглески", а кад треба нешто да договорим с извођачима који имају СШ, 50-50 се деси да нема шансе да се споразумемо. Добро је што проваљујем када ме неко фолира да ме разуме.

most34534634.jpg

Хтео сам да наставим ћаскање о детаљу којег си уочила. ;) Добро запажање.

Ја сам навикао да људи дају произвољне, непотпуне, некад и бесмислене изјаве па без претходних сазнања скачем тек на другу лопту.
Да не будем нејасан, та работа им смрди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back