ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
О, гледалац.

Та фотка има свашта... ретро кола, преврнути бицикл, покретна контејнерчина у позадини, галеб преврће по смећу али се сложио у профил за мене. ;)

О, гледалац.

Та фотка има свашта... ретро кола, преврнути бицикл, покретна контејнерчина у позадини, галеб преврће по смећу али се сложио у профил за мене. ;)
Ja toliko volim životinje da uvek prvo njih primetim:)
A slika je odlična....mada i opominje...

agatha, odavno želim da pohvalim tvoj avatar, pa evo sada da to učinim :)
Hvala, posebno jer sam ga delimično nacrtala u Photoshopu - prilično izmenila postojeću sliku. Mada imam jedan divan sa Meduzom jer sam dupla Zmija u kineskom, ali ko veli nije lepo da plašim korisnike
Evo te slike
8medusa2-1.jpg

Imala sam neko vreme avatar Gorgone Meduze, iz zeze (mada u natalu ništa na taj mit konekotvano nemam), ne bih rekla da treba to da stavljaš, to ja onako astrološki i mitološki kroz fiksne zvezde posmatrajući kažem. Lepo si modifikovala :)

Imala sam neko vreme avatar Gorgone Meduze, iz zeze (mada u natalu ništa na taj mit konekotvano nemam), ne bih rekla da treba to da stavljaš, to ja onako astrološki i mitološki kroz fiksne zvezde posmatrajući kažem. Lepo si modifikovala :)
Ja to zbog Zmija, na jednom drugom Forumu mi je bio avatar, određeno vreme... Srećom jedino mi Venera pravi trigon sa Algolom, ako se to uopšte računa. Al imam Antares na Suncu, pa mnogi misle da sam Škorpion...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back