Super ideja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav Astrologijo)))))))))))))))))
Slavimo danas prvi dan leta))))))))))))))))
..........................................
Uzgred, da podsetim forumaše koji pišu na ljis-u i ovde, da ovo nije ljis, koncepcija je malo drugačija (to i onako znaju),tako da poruke jesu obrisaneaj pa
![]()

Гађање срдашцима (не дословно!) је боље од гађања термонуклеарним оружјем...necemo valjda da se gadjamo srcetima![]()

Meni je simpatičan galebМоже једна тема за смеће?
Има га колико може да се пожели по улицама Амџе.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/114304-ASTRO-CAFFE?p=28236064&viewfull=1#post28236064
Ja toliko volim životinje da uvek prvo njih primetimО, гледалац.
Та фотка има свашта... ретро кола, преврнути бицикл, покретна контејнерчина у позадини, галеб преврће по смећу али се сложио у профил за мене.![]()

Hvala, posebno jer sam ga delimično nacrtala u Photoshopu - prilično izmenila postojeću sliku. Mada imam jedan divan sa Meduzom jer sam dupla Zmija u kineskom, ali ko veli nije lepo da plašim korisnikeagatha, odavno želim da pohvalim tvoj avatar, pa evo sada da to učinim![]()

Ja to zbog Zmija, na jednom drugom Forumu mi je bio avatar, određeno vreme... Srećom jedino mi Venera pravi trigon sa Algolom, ako se to uopšte računa. Al imam Antares na Suncu, pa mnogi misle da sam Škorpion...Imala sam neko vreme avatar Gorgone Meduze, iz zeze (mada u natalu ništa na taj mit konekotvano nemam), ne bih rekla da treba to da stavljaš, to ja onako astrološki i mitološki kroz fiksne zvezde posmatrajući kažem. Lepo si modifikovala![]()
Oooo Antares...Ja to zbog Zmija, na jednom drugom Forumu mi je bio avatar, određeno vreme... Srećom jedino mi Venera pravi trigon sa Algolom, ako se to uopšte računa. Al imam Antares na Suncu, pa mnogi misle da sam Škorpion...
Tu je moj Mesec 
A moj u Ribama -10 stepen - ti si beše Riba?Oooo Antares...Tu je moj Mesec
![]()
A moj u Ribama -10 stepen - ti si beše Riba?

Samo dokaz tačnosti Astrologije.....Odmah primetim zanimljive osobe...A šta si u poznaku?jao što nam se kače planete![]()
Ja sirota imam skoro egzaktno Mo 0 SaА могу и да се убацим... моји малефици су у Sc / Pi. Обојици није лоше, и још сарађују...