gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
pozzz. astrologijo...![]()

mrnjauuu Helen, samo ti uživaj,a nemoj da nas zaboraviš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozzz. astrologijo...![]()

Ретро.
Idemo jos vise retro : > Simbolika Urana i Plutona, nesto staro na n̺̘ő̢͎͈̙̟̟̤̝v̦̰̌̒̈́̚i̺̼̭ͫͬ̊ͪ ͕̖̖̪̋͑̉̆͂͆n̰̩ͤͧa̮̯̤̘̱̦̰̎(i̪̹̯͎͛̊͠n̲̖̖͖͍̪̈ͯͮ. ♫♪♫♪Jojojojoj meni ide kroz dvanaesto, a uveče mi stiže na ASC, baš da vidim šta će me snaćiSUTRA je Pun Mesec !!! u znaku Strelac(22.stepen)..Mogućnost donošenja velikih i dobrih odluka za rodjene pod uticajem Strelac,Ovan,Lav,Vodolija,Blizanci,Vaga..novi početak .."Veliko Spremanje" u životu na raznim poljima..nova snaga,osmeh..Nije svaki pun mesec tako loš..a? uhh konačno.. Pravo osveženje.. Za ostale: Bik-dobitak,rešavanje nagomilanih problema.Rak-Vest ili glas od bivše ljubavi Devica-prijatno iznenadjenje od prijatelja. Škorpija-Vesti iz daleka,ipak-oprez u saobraćaju! Jarac-Nove poslovne ponude,manji novac,planiranje putovanja. Ribe-Otkrićete neprijatelja,i na vreme se odbraniti od nameštaljki,spletki..
mrnjauuu Helen, samo ti uživaj,a nemoj da nas zaboraviš![]()

naravno da necu...
veshtice jedna, sve znash...naravno da necu...
![]()

Gleda mama u jednoj sobi, muž u drugoj, a ja bazam pustim forumom i slušam njihovu kuknjavu zbog Španacavauuu...koja utakmica...pukli spanci ko zvecke![]()
He he he, da nije onaj ''zanimljivi Jarac''pozzz. astrologijo...![]()
, ako, ako, samo napred

Ja baš nešto i ne pratimIma li među damama onih koje prate Svetsko prvenstvo?![]()

!
Ако је неки спорт, не пратим.
Ако су овакве ствари [1], наравно да навијам за Русе.
[1] - http://rt.com/usa/165588-russia-nuclear-bombers-california/