ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razdaljina je ista za sve aspekte. Sa, Ju prema Me, Ma, Ve, Ur.
To je po Duporu, potpun do 1, polovican do 4, prestaje nakon 8. Ja koristim tako, neki imaju drugu podelu u vezi orbisa, ali ne bi trebala biti veca razlika.

Nego, kad se vec pominje Dupor da se vratimo na nasu diskusiju od pre godinu dana, na tvoj komentar koji ne dolici i neprimeren, kojeg nisi pojasnila vec otisla na psihologiju i pisala na nekoliko strana kako u prodavnici kupujes snickers. Komentar kroz koji se moze naslutiti ili:

1. suptilna pretnja

2. nametanje straha ljudima od astrologije

3. sopstveni strah cim osvetljavas negativne informacije i postavljas ih na mestima na kojima ne bi trebale biti

Ukoliko je u pitanju ovo poslednje, onda pre bavljenja ovako komplikovanom materijom i odredjivanja orbisa nebeskih tela tumececi ih u povezanosti sa ljudskim sudbinama, trebalo bi i bilo bi pametno da prvo prodjes kroz proces psihoanalize. U suprotnom ocekuju se problemi i ulazak u svet iz kojeg se neces moci iscupati.

Mile Dupor je tvrdio da je Srbija "rođena" u znaku Jarca.I šta ćemo sad?
I predvideo je prve demonstracije na Kosovu baš zbog tih proračuna vezanih za znak Jarca.
I bio je na saslušanju zbog tih astroloških prognoza.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/164119-Natalne-karte-poznatih-licnosti/page23

Ne znam u odnosu na šta, ili u odnosu na koga su moji komentari delovali neprimereno. Ako se neko našao uvređen, žao mi je što su moje reči pogrešno shvaćene. Ne znam ni čime bih mogla da pretim, a još manje kome bih pretila. Nemam iluziju da par mojih rečenica mogu tako da deluju da ljudima uliju strah od astrologije. Ako je negativna informacija detalj iz Duporove biografije, onda problem nije u meni, već u tvom strahovanju da ljudi dolaze na ovaj deo foruma da bi omalovažavali astrologiju, a onda otišli da pišu o Snikersu koji se samo bio povod, a ne i cilj te teme na Psihologiji. Ne znam da li si rođen pre nego što sam napravila prvu natalnu kartu, ali znam da mi nakon toga psihoanaliza nije bila potrebna, iako vidim da me tretiraš kao lujku.

Kod mene je sve Riblje :lol: ali uvek sumnjaju na druge znake, imam veliki vodeni trigon ( 1, 5, 8) Egzaltirana Venera na Asc ( u stelijumu) egzaltirani Uran u 8 i Mars u 5, koji je malo ,,čuknut " ali imam dijapazon aspekata kroz pa različito ,,delujem" :lol:
Jedno opšte šarenilo, pa potenciram Uran koji šalje isključivo sekstile i trigone ostalim ličnim planetama, a i daljim...:lol:

Daj mu sto trazi i nece praviti probleme.

@Alter
Veliki trigon koji je obrazovan prilikom tvog rodjenja dozvoljava i trazi da do svake informacije dodjes sama bez ikakve pomoci drugih pa bila to i konsultacija. Sta vise, da bi Uran koji ucestvuje u ovako lepom trigonu bio aktivan moras do svake nejasnoce koju donose Ribe doci sama bez ikakve pomoci drugih jer Uran je individualac. Uran - svet ideja, jake intuicije i uvida. Sve je to u tebi ali moras pobediti nesigurnost Riba i nadvladati stra od neuspeha i pobediti njihovu zamrsenost, bar u astrologiji to ti se pruza i dozvoljava kasnije znacajniji uspeh. Stoga, na pp mozemo da prebacimo koju o ljubicicama i belim radama, ali astro cemo preskociti.

znači vido si neko zlo? zato ona piše samo noću :aha2:

Saturn je planeta zla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back