ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko o čemu, Komri o svom Saturnu :lol:

budalo.gif
nije lepo smejati se tuđoj nesreći :lol:

sad ću malo o Jupiteru, kvadrira mi sunce i merkur, vidim da i tu ima svašta, onda sledeći mesec opozicija sa neptunom i mesecom...
ajde ti okači svoju natalnu pa da tupimo o tvojim tranzitima
s_d.gif

budalo.gif

sad ću malo o Jupiteru, kvadrira mi sunce i merkur, vidim da i tu ima svašta, onda sledeći mesec opozicija sa neptunom i mesecom...
s_d.gif

šta osećaš, gde te boli? :mrgreen:

jupi u tranzitu ne može bog zna šta da napravi, čuvaj ga se kada baca baca dobro svetlo.
i pripazi sledećeg meseca da te neko ne prevari, ne zadužuj se i slično... ne znam kojom ti kućom vlada koja planeta, ovo je uopšteno, nagađanje.

saturn će od 10 jula krenuti pravo, a tamo od marta sl. godine opet na ringišpil... :mrgreen:

budalo.gif

s_d.gif
Molim te bez panike :lol:, ne može ti tranzit doneti nešto što nemaš u natalu, a natalno ti Jupiter ne kvadrira Sunce, a ni Merkur...Tako da ne može tebe to da ,,ukači" št si napisao :)
Šta bi vas zanimalo iz moje natalne, msm koji tranzit me kači ili šta?:lol:

Đavolice, ne osećam ništa, ni kljun, ni krilca ni rep, NIŠTA :hahaha:

kaže na astro:
Big plans * Jupiter square Mercury: * From 21 May 2013 until 30 May 2013:
A matter of self-control * Jupiter square Sun: * From 16 May 2013 until 25 May 2013:
Wrapped up * Jupiter opposition Neptune: * From 6 June 2013 until 15 June 2013:
The first move * Jupiter opposition Moon: * From 4 July 2013 until 13 July 2013:

i sad tu ima objašnjeno šta to nosi...ne kažem ja da je loše, nego me strah od nepoznatog :rotf:

Egona, pa daj nešto što je pikantno :rumenko: :whistling::gace:

Evo Komri, umesto neke moje pikanterije da odgovorim đavoljoj nevesti u vezi sa tvojim čartom :lol:
Kod Komrija je Jupiter vladar 5 i 8, a nalazi se u konjunkciji sa Uranom, u 4. gde je us sedištu ( Strelac).....Ima još štošta, ali to prepuštam njemu da o tome piše.

Isuse, kako me udara emotivna/psihicka slabost. Povod postoji, ali nije stvar u njemu. Voleo bih znati koja su se to nebeska tela "urotila". I jedan period pre ovog mi je bio bas zeznut...smucilo mi se sve.

neki ljudi mi gledaše kartu i rekoše da sam crnjak...baš sad razmišljam o tome...Faktor sudbine se odnosi na događaje u životu, al ne znam da l se odnosi i na to kako se osećaš iznutra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back