Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Cao ruski....Gledam aure...Mada neki put slabije, a mnogi nece da priznaju sta vidim....
Dobro,spavač,moguće...daću ti sad bonu,nema ljutnje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao ruski....Gledam aure...Mada neki put slabije, a mnogi nece da priznaju sta vidim....
Ako mene pitas adep....Ne...
Alnsembla? Šta je to?
Au adept..Tacno...Javljao se sa astralne ravni iz stanja BARDO.....
Pojma nemam... Danima o tome razmišljam, raspitujem se, tražim...
alnsembla...alnsembla...
Potseti me... Šta je BARDO?
![]()
Skrivena

BARDO je po tibetaskom ucenju stanje u kome se nalaze duse umrlih nesto vesi od 40 dana, pre nego se reikarniraju....Znaci na astralnoj ravni....
Hajde ti fino ponovo pročitaj šta je spavač napisao za moju auru
Za moju vecu Val i Čarobnjaka Adeptusa

Hajde ti fino ponovo pročitaj šta je spavač napisao za moju auru
Za moju vecu Val i Čarobnjaka Adeptusa

Da, da... Čitao sam negde... Zaboravih već...
Sad sam guglao,da nisi mislio na ansambl?![]()

Vezano je za ono što si mi rekao o auri... Za moja interesovanja...
Ispričaću vam ukratko...
Pre nešto više od godinu dana mi je poginuo drugar u saobraćajki...
Na tačno 40 dana sam ga sanjao... Bio je lucidan san, tako da sam bio svestan da je mrtav, ali me to nije plašilo... Bio sam srećan što ga vidim...
I kaže mi on, onako tužno: "Ja sam malo pre zvao u pomoć ali me niko nije čuo."
Ne znam šta da mu odgovorim, ali mi je logično to što mi je rekao... Pošto na astralnoj ravni ne postoji vreme, nije ni mogao znati da je prošlo 40 dana... Zato je i mislio da je to bilo malo pre... A naravno da ga niko nije čuo... Bio je na mestu mrtav, i dozivao je astralnim telom...
Na kraju mi je samo rekao: "Videćemo se još."
Pre neko veče sam ga opet sanjao...
Ustvari veče pre sam osetio njegovo prisustvo i to me pomalo uplašilo... Upalio sam svetlo i prekinuo kontakt...
Narednu noć sam ga sanjao... Razgovarali smo telepatski...
Rekao mi je: "Smrt je samo kalibracija alnsemble."
Eh, mnogi tako ostaju nesvesni.. kad im se desi da im se život naglo prekine.
Sećam se, kad sam bila u urgentnom.. imala sam viziju mase utvara kako lutaju onako besciljno unaokolo..nesvesni šta im se dešava.
To može biti slična situacija.
Možda mu je potrebna tvoja pomoć?
adep....Ta rec oznacava fluid, evo ti los prevod.....Dobro je rekao prelazak jede materije u drugu....http://translate.google.rs/translate?hl=sr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Ensemble&ei=RvhSTZKvB87ysgadkfXWBg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CCkQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dlnsembla%26hl%3Dsr%26safe%3Doff%26sa%3DG%26prmd%3Divns

tamo nadji kod kvatne fizike....
Znači da je shvatio da smrt nije kraj.
Ali ako ne zna gde će dalje? ..
Pa prvi put kada sam ga sanjao- prošle godine, bio je izgubljen... Nije imao pojma šta mu se desilo...
Ali sada... Veruj mi da je daleko ispred nas sa znanjem... Nije mi to rekao, ali sam mogao osetiti...
Teško mi je da opišem to, jer smo telepatski komunicirali...
Ima tu još detalja koji su mi dokaz da nisam sve izmislio...
Znači da je shvatio da smrt nije kraj.
Ali ako ne zna gde će dalje? ..