ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mene pitas adep....Ne...

Vezano je za ono što si mi rekao o auri... Za moja interesovanja...
Ispričaću vam ukratko...
Pre nešto više od godinu dana mi je poginuo drugar u saobraćajki...
Na tačno 40 dana sam ga sanjao... Bio je lucidan san, tako da sam bio svestan da je mrtav, ali me to nije plašilo... Bio sam srećan što ga vidim...
I kaže mi on, onako tužno: "Ja sam malo pre zvao u pomoć ali me niko nije čuo."
Ne znam šta da mu odgovorim, ali mi je logično to što mi je rekao... Pošto na astralnoj ravni ne postoji vreme, nije ni mogao znati da je prošlo 40 dana... Zato je i mislio da je to bilo malo pre... A naravno da ga niko nije čuo... Bio je na mestu mrtav, i dozivao je astralnim telom...
Na kraju mi je samo rekao: "Videćemo se još."

Pre neko veče sam ga opet sanjao...
Ustvari veče pre sam osetio njegovo prisustvo i to me pomalo uplašilo... Upalio sam svetlo i prekinuo kontakt...
Narednu noć sam ga sanjao... Razgovarali smo telepatski...
Rekao mi je: "Smrt je samo kalibracija alnsemble."

smiley_emoticons_box.gif

Skrivena

Hajde ti fino ponovo pročitaj šta je spavač napisao za moju auru :zper:
Za moju vecu Val i Čarobnjaka Adeptusa :heart:

Vezano je za ono što si mi rekao o auri... Za moja interesovanja...
Ispričaću vam ukratko...
Pre nešto više od godinu dana mi je poginuo drugar u saobraćajki...
Na tačno 40 dana sam ga sanjao... Bio je lucidan san, tako da sam bio svestan da je mrtav, ali me to nije plašilo... Bio sam srećan što ga vidim...
I kaže mi on, onako tužno: "Ja sam malo pre zvao u pomoć ali me niko nije čuo."
Ne znam šta da mu odgovorim, ali mi je logično to što mi je rekao... Pošto na astralnoj ravni ne postoji vreme, nije ni mogao znati da je prošlo 40 dana... Zato je i mislio da je to bilo malo pre... A naravno da ga niko nije čuo... Bio je na mestu mrtav, i dozivao je astralnim telom...
Na kraju mi je samo rekao: "Videćemo se još."

Pre neko veče sam ga opet sanjao...
Ustvari veče pre sam osetio njegovo prisustvo i to me pomalo uplašilo... Upalio sam svetlo i prekinuo kontakt...
Narednu noć sam ga sanjao... Razgovarali smo telepatski...
Rekao mi je: "Smrt je samo kalibracija alnsemble."

Eh, mnogi tako ostaju nesvesni.. kad im se desi da im se život naglo prekine.
Sećam se, kad sam bila u urgentnom.. imala sam viziju mase utvara kako lutaju onako besciljno unaokolo..nesvesni šta im se dešava.
To može biti slična situacija.

Možda mu je potrebna tvoja pomoć?

Eh, mnogi tako ostaju nesvesni.. kad im se desi da im se život naglo prekine.
Sećam se, kad sam bila u urgentnom.. imala sam viziju mase utvara kako lutaju onako besciljno unaokolo..nesvesni šta im se dešava.
To može biti slična situacija.

Možda mu je potrebna tvoja pomoć?

Pa prvi put kada sam ga sanjao- prošle godine, bio je izgubljen... Nije imao pojma šta mu se desilo...
Ali sada... Veruj mi da je daleko ispred nas sa znanjem... Nije mi to rekao, ali sam mogao osetiti...
Teško mi je da opišem to, jer smo telepatski komunicirali...
Ima tu još detalja koji su mi dokaz da nisam sve izmislio...

Pazi, ovo skroz ima smisla... :eek:

Pa prvi put kada sam ga sanjao- prošle godine, bio je izgubljen... Nije imao pojma šta mu se desilo...
Ali sada... Veruj mi da je daleko ispred nas sa znanjem... Nije mi to rekao, ali sam mogao osetiti...
Teško mi je da opišem to, jer smo telepatski komunicirali...
Ima tu još detalja koji su mi dokaz da nisam sve izmislio...

Kada sam sanjala pokojnog oca poslednji put, bio je svestan da je mrtav. Fizički je bio on, ali mlađi i delovao je tako spokojno da sam prosto uživala u tom snu, što se veoma retko dešava kada sanjam. Razgovarali smo i iz tog razgovora sam, baš kao što ti kažeš Adeptus, na neki telepatski način znala da zna mnogo više mi. Sve u svemu, dao mi je do znanja da će sve biti u redu, da ne treba da se plašim smrti ... tako se i dan danas osećam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back