ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam i koji ću avatar staviti.. našeg nesrećnog Miloša .... bar malo da mu dam podršku ....

14730898053d1b540c24f7e699703868_big.jpg

a posle ću da smislim baš neki ebitačan :lol:

satra ga je da je teško poverovati koliko .... polomio skočni zglob na dva mesta, i to dan pred povratak u Partizan.... i verovatno je ovo kraj karijere za njega...

a što si ti smotana, pa satireš šape i papke, m? :lol:

a joj, to fkt nije za zezat se. Koliko god ima ? A dobro..ako niš drugo(ako je dobar) ..može iskoristit svoje vrline za bit trenerom :)
mada, žalosno je to ..

pala san s bicikla, brutalno..
al dobro tad sam samo ruku polomila na 3 mista ..
još san se sprdala iz toga :D
frendica mi napravila fotosešen sa gipsom do vrata skoro ..hahahaahah

odličan je lik, klasa od košarkaša, ali malerozan.... pre ovoga je ukrštao ligamente i to dva puta čini mi se :roll:... 30 godina ima i naći ćemo mu neko mesto, ako ne na trenerskoj klupi, onda u upravi :lol:

el vidiš ti šta je mene juče sve snašlo..... prvo ta vest, pa poraz, pa avatar.... :lol:

jesu li ti se potpisivali frendovi na gips? :lol:

odličan je lik, klasa od košarkaša, ali malerozan.... pre ovoga je ukrštao ligamente i to dva puta čini mi se :roll:... 30 godina ima i naći ćemo mu neko mesto, ako ne na trenerskoj klupi, onda u upravi :lol:

el vidiš ti šta je mene juče sve snašlo..... prvo ta vest, pa poraz, pa avatar.... :lol:

jesu li ti se potpisivali frendovi na gips? :lol:

Aaaaaa .. jadan. Al svakako da ce se njegov kvalitet iskoristiti . :)
Jesam, al mi je gips jednom " puka " zbog nekih radnji..pa su mi morali radit novi :zstidljivko:
A onda mi se više nisu tili potpisat z:mrgreen:

Jesi ti kad šta polomio?

ahahaha kako da ne .... razmišljam samo da li ću još dan ili dva da ga držim :lol:
skidam avić u 20:01, večeras :p :lol:
a sad odoh u šetnju do tad :lol:

i kumo, ništa joj ne veruj :lol:
vara te utisak .... kakav meda dobroćudni ajmeeeee :lol:

ljubim vas drage moje, odoh da šetkam malo :lol:

i nisam lomio ništa, jedino ću možda ruku da slomim kad budem kumu moju opaučio i katapultirao je za Jagodinu :lol:
Ma, .ti to samo tako pričaš :roll: Pre bi zadržao trajno taj avatar nego mene opaučio :lol:
Ajde..prošetaj malo i nacrtaj se ovde tačno u 20:01 :lol: :cmok2:
Ja ću za to vreme spremiti grickalice..piće..vatromet...:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back