Disfox
Buduća legenda
- Poruka
- 43.232
Samo da otpozdravim 
E'llen, opušteno...ja ću biti tu... u tom , za njega jako teškom, trenutku

E'llen, opušteno...ja ću biti tu... u tom , za njega jako teškom, trenutku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo da otpozdravim
E'llen, opušteno...ja ću biti tu... u tom , za njega jako teškom, trenutku![]()

I ja sam imala satran papak i šapu . 

Hvala ti , jako san sretna što ces na taj važan trenutak TI bit svjedok.![]()
Znam da mu teško padaju promene ...posebno ako mu se nešto baš, baš sviđa 
Kumili, mislim ja na tebeel vidiš ti šta je mene juče sve snašlo..... prvo ta vest, pa poraz, pa avatar....![]()
Upravo sam sugerisala E'llen da treba da ti produži rok do sutra uveče 
Da si prava frendica produžila bi mu rok do sutra uvečeZnam da mu teško padaju promene ...posebno ako mu se nešto baš, baš sviđa
![]()

Kumili, mislim ja na tebeUpravo sam sugerisala E'llen da treba da ti produži rok do sutra uveče
![]()

odličan je lik, klasa od košarkaša, ali malerozan.... pre ovoga je ukrštao ligamente i to dva puta čini mi se... 30 godina ima i naći ćemo mu neko mesto, ako ne na trenerskoj klupi, onda u upravi
el vidiš ti šta je mene juče sve snašlo..... prvo ta vest, pa poraz, pa avatar....
jesu li ti se potpisivali frendovi na gips?![]()

molim da se ne čačkaju mečke![]()
![]()
![]()
![]()

Da si prava frendica produžila bi mu rok do sutra uvečeZnam da mu teško padaju promene ...posebno ako mu se nešto baš, baš sviđa
![]()
.....ako te ja jednom issugerišem....![]()

Hm..stekla sam utisak da je E'llen dobroćudni meda...a ne mečka![]()
![]()

Mislim da mu se ova ideja sa zadrom baš i ne sviđa..jerbo neaš pojma na koje san muke nailazila kad je poceo odbijat sve druge prijedloge koje san mu navela..![]()

svi misle da san dobrodušna i mila, samo on brije da mu se želin krvi napit, reci ti meni Disfox.. šta je tom lipom momku?![]()

Ma, .ti to samo tako pričaši nisam lomio ništa, jedino ću možda ruku da slomim kad budem kumu moju opaučio i katapultirao je za Jagodinu![]()

Rado bih ti ššššapppnula šte se sa njim dešava..ali ne smem...šeebnuće me čak do Jagodine![]()
Ma, .ti to samo tako pričašPre bi zadržao trajno taj avatar nego mene opaučio
Ajde..prošetaj malo i nacrtaj se ovde tačno u 20:01![]()
Ja ću za to vreme spremiti grickalice..piće..vatromet...[/QUOTE]
Sad ja vidim zašto on tebe tako puno gotivi![]()