ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili za znake :lol: ... ovo moze da bude Vodolija :sad2: :lol: ...

Ovo je Devica :rtfm: ... :cmok: :D :D ... Blizanci :D ...

Ovo su ribe :dontunderstand: :lol: (salim se malo) ...

Lav 8) ... skorpija :twisted: ... ovo je Ovan :lol: :dash: ...

8) :-o :o

Stvrano ti je super ideja :klap:
Posebno mi je dobro kako si skinuo Devicu i Lava A Blizance je bolje ocrtao Bernard Black, ali se zato vise nego dobro slazete oko Riba i Skorpije ( kod nje stvarno nema sta da se razmislja puno ) Sto se Ovna tice bolji mi je tvoj ( jer tvoj bese udara glavom o zid ), zato sto su oni poznati po auto agresivnosti .

Poslednja izmena:
Izgleda mi. Plasim se Skorpija ko djavo krsta, a imam puno njih oko sebe, dobrih prijatelja , samo nesmem da im kazem - nikad im ne verujem 100% a i nekako zazirem - a ne znam zasto. :roll:

HAHAHAHAHAHAHA:twisted: to je zbog toga shto si imala posla sa jednom duplom skorpijom u proslosti. I treba da se plashish:twisted::twisted::twisted::twisted: mi smo jeenostavno takve: davolske, tvrde kao stena i jake!:nono:

A sto si iskljucio lampicu prisutnosti da te nevidimo a skorpijo, pa odajes se postovima :rtfm: :twisted:

Zato shto ne zelim da znate kada sam tu a kada nisam, ali moja jedina lokacija je tu iza tebe, buhahahahahahahahha mislish da mozesh da mi pobegnesh Antoninana a? Ne mozesh i u proslom zivotu si bezala, ali bik je nazalost bio prespor, a rogovi su tako lep ukras!!!:twisted:

Zato shto ne zelim da znate kada sam tu a kada nisam, ali moja jedina lokacija je tu iza tebe, buhahahahahahahahha mislish da mozesh da mi pobegnesh Antoninana a? Ne mozesh i u proslom zivotu si bezala, ali bik je nazalost bio prespor, a rogovi su tako lep ukras!!!:twisted:

Jao bre budalo! A Bik kad se naljuti moze gadno da te nabode u pozadinu. Jel si gledao taj snimak na Tubu - otidji pogledaj , pa mi se javi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back