ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Честитао-не честитао, не узимај ми за зло. :) Мене хоће образовање и наука, па ми је нормално када и неком другом иде.

Ma kakva teza, ne radim ja doktorat! :D Sad bas cekam na faksu da predam zavrsu verziju diplomskog.

Helen, kako mogu to tako da ti kazu? Je l problem srpska nacionalnost ili traze neke druge?

problem je moj crnogorski pasosh, jer crna gora nema bilateralni sporazum sa njima i bash ih briga shto imam nemachki boravak... ko mi je kriv shto nisam uzela shvapski pasosh... jednostavno sve zemlje koje nisu u eu tretiraju kao trece zemlje... ma inache su najavili da smanjuju ulazak stranaca u shvicu na ovaj nachin i pooshtrili su i za ove kojima su do sada ladno davali dozvole, ali kako god sa nemachkim i francuskim pasoshem se josh uvek lakshe dobijaju...

Receno joj je pre 15 dana na temi Sunce da je period los i da nista ne radi. Ona se zaebava, jos pocela podrugljivo da ismeva.

pa jes, treba da chekam da mi padne s neba... ne brini se kamael, navikla sam ja da ratujem sa svima, pa mogu i sa planetama...:p

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Jeste Trumane. Ako ne verujes meni imas dosta astro sajtova, otvori i procitaj. Kao na ovom blogu gde je obradjen kada ulaze u tranzitnom kod vas je u zivotnom. Znaci ceo zivot nesto muljate, petljate i spletkarite. Ona je cak uvukla i druge ljude u svoje zamrsenosti jer je podznak Rak. I kada se drugi potope ona ispliva a njih ostavi.

http://zvezdanikoraknapred.blogspot.com/2011/09/laz-prevara-merkur-opozicija-neptun.html

ili se mozda ceo zivot nalazimo medju onima shto muljaju, petljaju i spletkare? opet lupetash kamael...:neutral:

- - - - - - - - - -

Naprotiv. Planeta komunikacije Merkur kod mene je vezana trigonom Jupiteru - moje reci su iskrene.
Kod tebe kao i kod Helene ovaj mali vrag vezan je opozitnim sa Neptunom - slazete cim zinete.[/QUOTE]

Ovo nije moj slučaj, pogrešio si.

pazi da ti ne prizna da greshi...:lol::p

a ja sam na to pomislio - ako sam lažov nikada to neću priznati. :D A inače spletkarenje i fin. malverzacije su mi totalno strane...mada nikad se ne znam, možda s 40 budem lopov kad me napuste ideali :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back