ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hours1-smiley.gif

Astrologija je najstarija nauka, poštovana u prošlosti od Velikih i Mudrih. Nijedan kralj nije stvorio rat ili mir, niti jedan general borbu, ukratko ni jedna važna odluka nije donesena bez konsultacije s astrologom.

Bendžamin Frenklin

Dstar.jpg

Embedded media from this media site is no longer available

Konji su mnogo ucinili ljudima kroz celu istoriju,pitanje je kakvu bi imali danas civilizaciju da nije bilo njih.Mongoli i Huni vaze kao jedni od najboljih konjanika u ljudskoj istoriji.Ovi drugi se se nisu odvajali od njih,nocu su im spavali na ledjima.

286y8pi.jpg

Hune je opisao istoricar Amijan Marcelin (4 vek p.n.e):

"Huni su zdepasti, jakih udova i debelih vratova, uzasno ruzni, da pomislis dvonozne zveri... Zive od korenja divljih biljaka i polusirovog mesa svake vrste, koje malo zagreju drzeci ga izmedju svojih nogu i konjskih ledja. Nikad ne traze zaklon u kucama, jer smatraju da nisu bezbedni dok borave pod krovom... Oni se, lutajuci planinama i sumama, od rodjenja navikavaju da podnose hladnocu, glad i zedj. Oblace se u odecu od lana ili od sastavljenih koza poljskih pacova. Nemaju jednu posebnu domacu haljinu, a drugu za izlaz. Kad jednom navuku kosulju, ne skidaju je i ne menjaju pre nego sto se sama, od duge upotrebe ne raspadne u dronjke. Glave pokrivaju siljatim subarama, dlakave noge stite kozjim kozama... Oni su gotovo srasli uz svoje konje. Na tim konjima, bilo danju, bilo nocu, trguju, jedu i piju, spavaju oslonjeni uz tanki vrat zivotinje... Niko od njih ne ore, niti se prihvata rucica pluga.. Niko od njih, ako ga upitaju, ne ume da odgovori odakle je, gde je rodjen ili odgajan..." Viki

Ja obozavam konje ,obozavam energiju, konj moze biti divlji al nikad zao, ne napada verni , intligentni,ciste duse tako silni a poslusni :)

Slazem se za pridones konja u civilizacii,moja drugarica is Usa, psiholog, rekla mi je da u Usa se konji koriste u centre za lecenje narko zavisnosti i razne druge deliknevtosti kod mladih ljudi .Ako uspe da uspostavi kontrolu konja , onda moze kontrolisate sebe, zanimljivo istrazivanje .

Mozda ih volim jer sam Konj u Kineskom horoskopu :) al i bez to, predivni su :)

I kod nas se u skorije vreme rade terapije sa konjima deci koja boluju od multiple skleroze,leze im na ledjima a konj izvlaci negativnu energiju.U pitanju je neki vid pomoci oboleloj deci i sluzi kao dodatak glavnoj bazi terapije.

Budalastina.Svako dete voli konjce i prija mu kontakt sa zivotinjom.Danasnja gradska deca uopste ne znaju kako izgledaju domace zivotinje,ali to ne smeta mamama da ih hrane konjskim mesom.

Jos jedna nehumanost prema ovim bicima,kao konj ce upiti negativnu energiju.Uopste problem nije u pozitivnom ili negativnom,resenje za multiple treba traziti na drugom mestu a ne uzimati pare da bi se bolesni vodili na hipodrom

Jos jedna nemoc savremene medicine i njenih strucnjaka i dokaz koliko mozga imaju i sta prave od onih koji im placaju.

Moze.
Navece uhvatis petla dva minuta pre nego sto pocne da kukurice,pomazis ga tri puta po kresti,uzmes jedno pero i stavis ga ispod jastuka.U toku noci ces sanjati kako izgleda buduci muz i odakle ce doci.

coq5a.jpg

p.s.petao mora biti lila boje,u suprotnom nista :hahaha:

Ti si borac za prava zivotinje :) Postujem.

Ne znam, i mene zanimaju rezultate tih istrazivanja, moja drugarica psiholog , je radila nesto slicno u Usa, ona kaze da je imalo rezultate , postizanje samo kontrole kod narko zavisnike , radeci sa konjima.. Za ovaj drugi slucaj ne znam..moze i biti marketing zbog para..al valja se pokusati..ja vise verujem Altenativnim metodima medicine, na mestima gde klasicna ne moze mnogo da pomogne.
Budalastina.Svako dete voli konjce i prija mu kontakt sa zivotinjom.Danasnja gradska deca uopste ne znaju kako izgledaju domace zivotinje,ali to ne smeta mamama da ih hrane konjskim mesom.

Jos jedna nehumanost prema ovim bicima,kao konj ce upiti negativnu energiju.Uopste problem nije u pozitivnom ili negativnom,resenje za multiple treba traziti na drugom mestu a ne uzimati pare da bi se bolesni vodili na hipodrom

Jos jedna nemoc savremene medicine i njenih strucnjaka i dokaz koliko mozga imaju i sta prave od onih koji im placaju.

Ovde ne moze.Ne moze nigde,jedino gde su imali uspeha to je Pasterova vakcina.

To za narkose,znas i sama da su rezultati samo privremeni,da im konji pomazu ne bi isli u Rusiju da im ugradjuju implante nakon kojih ukoliko uzmu drogu postoji mogucnost da odapnu.

O boljitku i dobrom raspolozenju pacijenti pricaju ali isto tako bi se osecali i da se druze sa curkama i kokoskama.

:) ok Ti si protiv zloupotrebe zivotinje, u pravu si ..al ok ako se djeca druze sa zivotinjama , nije to zlopotreba, i bilo sta ako pomogne da se djete oseca bolje, ipak ce biti nekakva pomoc , makar i mala.

I ja sam protiv ikakvih zlopupotreba zivotija, u pravu si.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back