DarkEternal
Početnik
- Poruka
- 48
Da li ste ikad upoznali osobu koja je rodjena istog dana, mesca i godine kad i vi? Ja sam rodjen 24.8.1982, pa ako ima jos ko rodjen tog datuma neka se javi
!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam tri osobe koje su rodjene 28.1Nestasna Ameba:Ja pomislila o, ne, jos jedna tema o Blizancima, ali sam se sad bas prijatno iznenadila![]()
Ja sam rodjena 28. januara, pa eto ako ima nekog da je rodjen istog datuma... Jos ako je rodjen 1978. godine, pih, puna kapa :wink:
Pozdrav
DarkEternal:Ja znam tri osobe koje su rodjene 28.1Nestasna Ameba:Ja pomislila o, ne, jos jedna tema o Blizancima, ali sam se sad bas prijatno iznenadila![]()
Ja sam rodjena 28. januara, pa eto ako ima nekog da je rodjen istog datuma... Jos ako je rodjen 1978. godine, pih, puna kapa :wink:
Pozdrav![]()
Zaboravih da kazem da su sve tri osobe jako izuzetni ljudi i da se jako dobro slazem sa njima.Nestasna Ameba:DarkEternal:Ja znam tri osobe koje su rodjene 28.1Nestasna Ameba:Ja pomislila o, ne, jos jedna tema o Blizancima, ali sam se sad bas prijatno iznenadila![]()
Pozdrav![]()
![]()
jelenabg77:
Ja ću 18.05.2081. dobijati blizance po aspektima i konfiguracijama.Ko zna, možda se i reinkarniram.
![]()
Ej, sori za zakasneli odgovor.Kako si to izracunao?