Astralni put

ASTRALNI PUT

Već nekoliko dana osjećao se loše.Krvni tlak skakao i je spuštao se kao na klackalici.
Pala je noć,supruga je gledala neki film sa muzikom koja je počela uznemiravati,burljajući mu po utrbi.Ustao je teturajući se i legao na krevet u spavaćoj sobi.
Zapahnuo ga je neprijatan miris omjekšivača iz tek pokačene zavjese .Legao je na desni bok,pokušavajući da se umiri....
Odjednom,ustao je i sjeo na ivicu kreveta,Ophrvan strahom,pogledao je u pravcu jastuka i prenerazio se.
Njegovo tijelo,sklupčano kao dijete u utrobi svoje majke,ležalo je nepomično.
Sjedio je nekoliko sekundi i gledao u to zgrčeno,beživotno ,tuđe truplo....
"TO JE TO!!!"
Kriknuo je i pomislio:
"Zar se tako umire ?"
Legao je ponovo na isto mjesto,uvukavši se u tijelo na krevetu.Ovoga puta bržebolje sjede na ivicu kreveta,svjestan i uplašen.Iznenada,po cijelom telu krenuše mu trnci posvuda.
Ličilo je kao da ga bodu insekti,ali su ubodi imali i odredjenu vrst električnog naboja.
Iscrpljen i pomiren sa sudbom,promijenio je u momentu svoj oholi,potcenjivački agnostički stav o svemu...

ASTRAL.jpg

Upravo suprotno. Ja sam ovo istraživao davno i pokušavao. Nije ovo nešto čemu se podsmevam jer neko priča o pričama. Ja sam ovo dobro istraživao i tražio naučno objašnjenje i pratio savete sa foruma od ljudi koji su navodno "uspeli" tako nesto. Ali pošto od toga nema ništa, imam pravo da izrazim svoj stav, i to argumentovano.
Zašto ne pomognete čoveku i objasnite šta mu se desilo? Strašno je uplašen,jer misli da mu je smrt blizu.

Poslednja izmena:
Woooow. Da si pažljivije čitala, a nisi, videla bi ili video bi da sam napisao kako sam istraživao o tome, da sam imao pristup i sa naučne strane, tražeći literaturu ali isto tako i sa foruma gde se uveliko govori da je to tačno i dele se iskustva. Ja sam proveo godinu dana u pokušaju i istraživanju. Tako da jesam kompetentan da govorim o tome. Nisam bez znanja.

Neki ljudi na forumu me fasciniraju, kao recimo ti.

Znaš šta? Ti bi kao kompetentan pljuckao po tuđim iskustvima? Da li je to način da učestvuješ na ovom postu?
Hvala... nisi jedini koji jeste fasciniran...

Godinu dana si proveo u istraživanju? Izgleda da nisi pronašao ni pravu literaturu, niti prave ljude...

Da, tako je. Jer sumnjam u tačnost istih. Da li treba da aplaudiram? Tvoje apriori razmišljanje kako ja nisam pronašao pravu literaturu ili prave ljude temeljiš na pretpostavkama. Upravo zbog ovakvih debata koje ne vode nikuda, prestajem dalji razgovor. Savetujem ljudima u svetu da koriste kondom.

Da, tako je. Jer sumnjam u tačnost istih. Da li treba da aplaudiram? Tvoje apriori razmišljanje kako ja nisam pronašao pravu literaturu ili prave ljude temeljiš na pretpostavkama. Upravo zbog ovakvih debata koje ne vode nikuda, prestajem dalji razgovor. Savetujem ljudima u svetu da koriste kondom.
volim kada se neko naglo opameti!

Ljudi su toliko isključivi da svaki pokušaj normalne komunikacije vodi u propast.
On koji je "celih godinu dana" istraživao pobija recimo moj doživljaj istoga.

Nakon što mi se to desilo ja nisam to istraživala godinu, već 8 godina, nabavila svu moguću literaturu,
uglavnom stranu, pokušavala da opet to doživim ali nisam uspela.
Neko očigledno može određenim treninzima to da doživi kada želi, kod mene je bilo spontano.

Back