Astralni put

ASTRALNI PUT

Već nekoliko dana osjećao se loše.Krvni tlak skakao i je spuštao se kao na klackalici.
Pala je noć,supruga je gledala neki film sa muzikom koja je počela uznemiravati,burljajući mu po utrbi.Ustao je teturajući se i legao na krevet u spavaćoj sobi.
Zapahnuo ga je neprijatan miris omjekšivača iz tek pokačene zavjese .Legao je na desni bok,pokušavajući da se umiri....
Odjednom,ustao je i sjeo na ivicu kreveta,Ophrvan strahom,pogledao je u pravcu jastuka i prenerazio se.
Njegovo tijelo,sklupčano kao dijete u utrobi svoje majke,ležalo je nepomično.
Sjedio je nekoliko sekundi i gledao u to zgrčeno,beživotno ,tuđe truplo....
"TO JE TO!!!"
Kriknuo je i pomislio:
"Zar se tako umire ?"
Legao je ponovo na isto mjesto,uvukavši se u tijelo na krevetu.Ovoga puta bržebolje sjede na ivicu kreveta,svjestan i uplašen.Iznenada,po cijelom telu krenuše mu trnci posvuda.
Ličilo je kao da ga bodu insekti,ali su ubodi imali i odredjenu vrst električnog naboja.
Iscrpljen i pomiren sa sudbom,promijenio je u momentu svoj oholi,potcenjivački agnostički stav o svemu...

ASTRAL.jpg

There is no known scientific evidence that astral projection as an objective phenomenon exists. There are cases of patients having experiences suggestive of astral projection from brain stimulation treatments and hallucinogenic drugs, such as ketamine, phencyclidine, and DMT. - Wikipedia

Не постоје познати научни докази да астрална пројекција као објективна појава постоји. Постоје случајеви да пацијенти имају искуства која указују на астралну пројекцију из третмана стимулације мозга и халуциногених лекова, као што су кетамин, фенциклидин и ДМТ.

Očigledno samo na drogama možeš halucinirati :D

There is no known scientific evidence that astral projection as an objective phenomenon exists. There are cases of patients having experiences suggestive of astral projection from brain stimulation treatments and hallucinogenic drugs, such as ketamine, phencyclidine, and DMT. - Wikipedia

Не постоје познати научни докази да астрална пројекција као објективна појава постоји. Постоје случајеви да пацијенти имају искуства која указују на астралну пројекцију из третмана стимулације мозга и халуциногених лекова, као што су кетамин, фенциклидин и ДМТ.

Halucinacije mogu se proizvesti usled nedostaka sna ili velikog bola i naravno velikog asortimana droga i biljaka.

Nisi u pravu. Ja sam 2 puta imala astralno iskustvo, a u to vreme nisam ni čula za to.
Bez ikakvih droga...itd...
Posle toga sam počela da čitam literaturu na tu temu.

Jesi li prošla kroz plafon ili si razbila glavu? 🧐

Kako sam išla ka plafonu videla sam dole sebe kako ležim u krevetu.
Kad je trebalo da prođem kroz plafon pomislila sam : Kako će se Mira (moja cimerka)
sutra uplašiti kad bude videla da sam umrla. Kako sam to pomislila - vratila sam se u svoje telo :(
Inače taj osećaj beztelesnog je nešto najlepše što sam doživela.

Upravo suprotno. Ja sam ovo istraživao davno i pokušavao. Nije ovo nešto čemu se podsmevam jer neko priča o pričama. Ja sam ovo dobro istraživao i tražio naučno objašnjenje i pratio savete sa foruma od ljudi koji su navodno "uspeli" tako nesto. Ali pošto od toga nema ništa, imam pravo da izrazim svoj stav, i to argumentovano.

Mislim da forum nije crkva u kojoj treba Bogu da se molite...
Više godina sam dolazila u kontakt sa knjigama naših naučnika i istražitelja na tom polju...
U Zemunu postoji društvanjce - poklonika te pojave, koje predvode znalci na tom polju.
Znate li da se na astralu vode ratovi?

Back