...ASTRALNA PUTOVANJA...

• Začetnik teme Začetnik teme ena28
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslusao sam savjete sa zadnjeg skupa i imao astralno putovanje jutros. Uglavnom probudio sam se oko 8 jer nisam mogao spavat pa sam oko 9 ponovo zaspo, sjecam se da sam izasao iz tijela u svojoj sobi samo je opet bila malo drukcija, lebdio sam po sobi i izasao sam na predsoblje i prosao sam pokraj ogledala i vidio sam se u ogledalo kako lebdim, to mi nije bas jasno kako sam se mogao vidjet kad nam je eterično tijela jako profinjeno da nije vidljivo golim okom, pa se sad cijelo vrijeme pitam kako sam se mogao vidjet na ogledalu. Ima li tko kakav odgovor!
E da u istom putovanju malo kasnije poslusao sam savjet talamase i na istom putovanju malo kasnije poslije ogledala sam zatvorio oći poželio da sam na plaži na otoku fiji buduci da tamo jako želim ič a po teoriji se mozes u sekundi gdje god želiš stvorit i u onaj hram također što ga je talamasa opisao, uglavnom sam zatvorio oći i to zatvaranje očiju me vratilo u tijelo i probudio sam se. Izgleda da je stvar puno kompleksija nego što se ćini.

008ri:
Poslusao sam savjete sa zadnjeg skupa i imao astralno putovanje jutros. Uglavnom probudio sam se oko 8 jer nisam mogao spavat pa sam oko 9 ponovo zaspo, sjecam se da sam izasao iz tijela u svojoj sobi samo je opet bila malo drukcija, lebdio sam po sobi i izasao sam na predsoblje i prosao sam pokraj ogledala i vidio sam se u ogledalo kako lebdim, to mi nije bas jasno kako sam se mogao vidjet kad nam je eterično tijela jako profinjeno da nije vidljivo golim okom, pa se sad cijelo vrijeme pitam kako sam se mogao vidjet na ogledalu. Ima li tko kakav odgovor!
E da u istom putovanju malo kasnije poslusao sam savjet talamase i na istom putovanju malo kasnije poslije ogledala sam zatvorio oći poželio da sam na plaži na otoku fiji buduci da tamo jako želim ič a po teoriji se mozes u sekundi gdje god želiš stvorit i u onaj hram također što ga je talamasa opisao, uglavnom sam zatvorio oći i to zatvaranje očiju me vratilo u tijelo i probudio sam se. Izgleda da je stvar puno kompleksija nego što se ćini.
To sto si se video u ogledalu nemoj da te cudi previse. Mentalna slika koja se projektuje po vidjenju (poredjenju) naseg etericnog tela sa materijalnim, u pocetku je tako.

Pozdrav

To sa zatvaranjem ociju je malo teze nece iz prvog moras malo da vezbas ali svaka cast.
Citao sam kada se vidis u ogledalu i deo tela sto te boli povredjen na primer zubu zamislis da vidis sebe u ogledalu kako ti je zub izlecen i kada se vratis prodje zub neznam da li je to tacno procitao sam na astral dynamic forumu.

Droge ni u kojem slučaju nisu dobre, jer stvaraju iluziju stvarnosti i jako utječu na kompletnu psihu i auru čovjeka.
Eh ovu noć nisam uspio putovati, valjda sam bio previše umoran a ujutro su me ometali vanjski zvukovi, jedan susjed je pilio drva itd...
Ali uglavnom na sljedecem putovanju ću pozvat svog čuvara kako je Talamasca savjetovao.

ovako sta se tice droga tu ja nazalost imam iskustva marijuana je ok za ap stvarno mozes doziviti je lakse gljive su jako ok za ap --cak su ih i samani papali nebili doziveli isto ibogain nisam probo ali to je najjajajce za ap gdje ljudi znaju biti van tjela 24 sata sto je i ujedno opasno da ne dehidriraju itd(to sam cuo od plecka dr.sc.nisam siguran)kokain +speed + vrlo lose pa cak u narednih tjedan dana jer opterecuju srce i zivce za xtc neznam ali prije 3 godine kad sam pojeo predzadnji :D osjetio sam kako mi se duh dize iz tjela i doslovno sam se grlio rukama da mi dusa ne odleti jer sam mislio da cu tako umrjet :lol: :lol: filmovi koje sam imao na bombonbima su jaaaaako slicni flashevima prije ap -a pa skoro isti...to su moja iskustva droga i ap makar da svi na svim siteovima kazu da droge ne pospjesuju dozivljaj ap i obe a makar da je osobno mislim da neke supstance ih pospjesuju ...pozdrav :wink: ps :nemojte se drogirat !!!jer je veci izazov ap bez droge i ostalih pomagala i prirodniji i zdraviji naravno !! :!: ;-)
ps :ono sto mene uvjek saj.. prilikom pokusaja ap a je to sto me svaki cas na tjelu nesto zasvrbi i onda se toliko izivciram da sam lud od toga grrgrgrgrrr (perem se inace prije spavanja :lol: :lol: :lol: )

Droge su jako lose ukljucujuci i marihuanu jer negativno djeluju na psihu čovjeka ubiti droge nasilu izbacuju dušu iz tijela bacajući je na niže nivoe astrala gdje se susreću svakolika bića koje bi trebalo izbjegavati i to nipošto nije dobro da je tijelo izdrogirano pri tom iskustvu. Naprimjer kako meni i mnogima nije potrebna droga da doživimo takvaiskustva, uz malo vježbe i dobru volju to svako može.
Jer kad se prirodno putuje astralom sami težite na više slojeve astrala jer ste svijesni da putujete a pod drogom duša je zbunjena pa luta po nižim slojevima i tu često dolaze neugodna iskustva.
Ljudska psiha na onom svijetu jako dolazi do izražaja jer vaša misao to jest i pri tom ni u kojem slučaju nesmijete biti negativni, uglavno se treba bit pod ravnotežom u svakodnevnom životu i tamo nećete imati nikakvih problema.

008ri:
Droge su jako lose ukljucujuci i marihuanu jer negativno djeluju na psihu čovjeka ubiti droge nasilu izbacuju dušu iz tijela bacajući je na niže nivoe astrala gdje se susreću svakolika bića koje bi trebalo izbjegavati i to nipošto nije dobro da je tijelo izdrogirano pri tom iskustvu. Naprimjer kako meni i mnogima nije potrebna droga da doživimo takvaiskustva, uz malo vježbe i dobru volju to svako može.
Jer kad se prirodno putuje astralom sami težite na više slojeve astrala jer ste svijesni da putujete a pod drogom duša je zbunjena pa luta po nižim slojevima i tu često dolaze neugodna iskustva.
Ljudska psiha na onom svijetu jako dolazi do izražaja jer vaša misao to jest i pri tom ni u kojem slučaju nesmijete biti negativni, uglavno se treba bit pod ravnotežom u svakodnevnom životu i tamo nećete imati nikakvih problema.
potpisujem!!!!!!!dj mi samo malo objasni te nize i vise nivoe stvarno to bas nisam nigdje procitao u cemu se radi ima li neka definicija nivo ili ravni i koji je koji i kakvi ???pozdrav

Ima jako puno dijelova astrala i sve ovisi koliko je dusa razvijena. Dusa uglavnom odlazi u onaj nivo koji joj najviše odgovara tj u nivo koji joj je idealan za daljne napredovanje ka višim nivojima to ti ti je slično kao što u igricama imaš nivoe pa ih prelazis. u svakom nivou naucis nesto novo i imas razlicite zadatke koje trebas savladat a i zivot na zemlji je jedan određen zadatak gdje trebas nesto naucit sto ći ti pomoč pri daljnjem razvitku i sve ovisi o tebi kako češ i kojom brzinom napredovat.
Uglavnom uzimanjem droge dušu privlače jako niske strasti tim i niski predjeli astrala u kojima ne pripada sama po svojoj prirodi te ima svakojake negativne susrete gdje je mogu i zvijeri napadat a duša se nije sposobna branit jer je sama po sebi negativna pa je i negativnosti privlače napr u takve nivoe astrala odlaze ubojice, manijaci i sl te i tvrdoglave duše koje ne žele recimo poslije smrti napustit zemlju zbog svakojakih materijalnih razloga.

Pozdrav

Da bi isao u veci deo astrala koliko ja znam moras da budes na kako da kazem vibracionom nivou svako telo/etericno kako vec vibrira i sto su vece ili jace vibracije telo je vise razvijenije za metafizicke sposobnosti a i 008ri je lepo opisao ove nivoe.
Sto se tice droge nemojte zasto da uzimate drogu kada mozete da se projektujete bez nje na prirodan i zdrav nacin :p

Eh da što je najvažnije u astralu a to je TVOJA MISAO, TO JEST!
I nikad se nesmiju zamišljat demoni i sl jer vam se to jako može obit u glavu uglavnom treba razmišljat o lijepim stvarima pe nema problema.
Za zle ljude astral je jako opasno mjesto i nije slućajnost sto se tvrdi da se u svakodnevnom životu treba bit što bolji.

Pozdrav

misternox molim te procitaj nekoliko stranica unazad ne mogu vise da pisem sve isto molim te :)

U NEDELJU 12.3.2006 u 19:00 SKUP NA IRCU KRSTARICE SOBA JE #Out_Of_Body_Experience Moj nick je _Jackass_ mozete me naci u sobi #Jagodina
SkySpirit ocekujem da ces da dodjes trebala bi mi pomoc ne mogu sve sam hvala unapred ;)

Da bi mogao cisto da razmisljas, moras dostici nivo koji oslobadja tvoju drugu licnost, tvoje unutrasnje JA. To je onaj deo nas koji nas, uvek cuva i vodi putem ispravnosti, nasuprot nasem EGU, koji tezi ka materijalnim zeljama. Zelje su upravo najveci razlog otezanog prelaska u svet astrala.
Za nedelju, hvala na pozivu Talamasca, ali najverovatnije necu moci zbog obaveza. U svakom slucaju sve sto mogu pomocicu preko foruma. Pozz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back