danez
Ističe se
- Poruka
- 2.051
Potreban mi je program Java Virtual Machine, pa kad ga skinem...
U svakom slucaju hvala na pomoci, ako treba javicu se.
U svakom slucaju hvala na pomoci, ako treba javicu se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto si se video u ogledalu nemoj da te cudi previse. Mentalna slika koja se projektuje po vidjenju (poredjenju) naseg etericnog tela sa materijalnim, u pocetku je tako.008ri:Poslusao sam savjete sa zadnjeg skupa i imao astralno putovanje jutros. Uglavnom probudio sam se oko 8 jer nisam mogao spavat pa sam oko 9 ponovo zaspo, sjecam se da sam izasao iz tijela u svojoj sobi samo je opet bila malo drukcija, lebdio sam po sobi i izasao sam na predsoblje i prosao sam pokraj ogledala i vidio sam se u ogledalo kako lebdim, to mi nije bas jasno kako sam se mogao vidjet kad nam je eterično tijela jako profinjeno da nije vidljivo golim okom, pa se sad cijelo vrijeme pitam kako sam se mogao vidjet na ogledalu. Ima li tko kakav odgovor!
E da u istom putovanju malo kasnije poslusao sam savjet talamase i na istom putovanju malo kasnije poslije ogledala sam zatvorio oći poželio da sam na plaži na otoku fiji buduci da tamo jako želim ič a po teoriji se mozes u sekundi gdje god želiš stvorit i u onaj hram također što ga je talamasa opisao, uglavnom sam zatvorio oći i to zatvaranje očiju me vratilo u tijelo i probudio sam se. Izgleda da je stvar puno kompleksija nego što se ćini.
potpisujem!!!!!!!dj mi samo malo objasni te nize i vise nivoe stvarno to bas nisam nigdje procitao u cemu se radi ima li neka definicija nivo ili ravni i koji je koji i kakvi ???pozdrav008ri:Droge su jako lose ukljucujuci i marihuanu jer negativno djeluju na psihu čovjeka ubiti droge nasilu izbacuju dušu iz tijela bacajući je na niže nivoe astrala gdje se susreću svakolika bića koje bi trebalo izbjegavati i to nipošto nije dobro da je tijelo izdrogirano pri tom iskustvu. Naprimjer kako meni i mnogima nije potrebna droga da doživimo takvaiskustva, uz malo vježbe i dobru volju to svako može.
Jer kad se prirodno putuje astralom sami težite na više slojeve astrala jer ste svijesni da putujete a pod drogom duša je zbunjena pa luta po nižim slojevima i tu često dolaze neugodna iskustva.
Ljudska psiha na onom svijetu jako dolazi do izražaja jer vaša misao to jest i pri tom ni u kojem slučaju nesmijete biti negativni, uglavno se treba bit pod ravnotežom u svakodnevnom životu i tamo nećete imati nikakvih problema.
mislis na zelje ko povrce ili na wishes?? i zasto i sta to znaci plz objasni mi ko 9to godisnjakuSkySpirit:Ocistite se od zelja.