- Poruka
- 50.186
Ti si bas neki Neverni Tomica...ili samo kontras...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusavam da shvatim da li me neko vidi ali razocaracu te ,to sto dozivljavas niko nevidi ,ti mozes da pricas ,skaces ,vristis ali nista...skakala sam po muzu dok je spavao i sve je stvarno...krevet se drma on odskakuje..ali i dalje cujem kako mirno dise...udarala sam lampu da je slomim...i vidim kako pada razbija se ali...nema zvuka...znam da je nisam razbila...i sto je jos zanimljivije cim osetim neku emociju,da li bes ili radost,nije bitno sta...budim se i iznad sebe vidim dim kao dim cigarete ..sve one vijugave oblike...i taj osecaj je predivan odmah se nasmejem...O ovome mogu da pricam danima ima puno toga sto nisam rekla...
Pa,nisam TomicaTi si bas neki Neverni Tomica...ili samo kontras...
Pa,nisam Tomica,ali neverujem vam ni rec.
![]()
Znaci to dolazi sa godinama???![]()
Kada dodje vreme napusticu ovo telo,a do tada cu da ga gojim!![]()
Pokusavam da shvatim da li me neko vidi ali razocaracu te ,to sto dozivljavas niko nevidi ,ti mozes da pricas ,skaces ,vristis ali nista...skakala sam po muzu dok je spavao i sve je stvarno...krevet se drma on odskakuje..ali i dalje cujem kako mirno dise...udarala sam lampu da je slomim...i vidim kako pada razbija se ali...nema zvuka...znam da je nisam razbila...i sto je jos zanimljivije cim osetim neku emociju,da li bes ili radost,nije bitno sta...budim se i iznad sebe vidim dim kao dim cigarete ..sve one vijugave oblike...i taj osecaj je predivan odmah se nasmejem...O ovome mogu da pricam danima ima puno toga sto nisam rekla...
Pisi jos, bas mi se svidja to skakanje po muzu![]()
Interesantna stvar ta AP... Volela bih da probam sve to...
Trip nastao kao posljedica spontane pojave ekstremno snažnog zujanja u ušima tokom spavanja.OOBE i AP su realne stvari, a garantujem da 99% ljudi na forumu je imalo iskustvo i ako nije znalo sta se desava itd... navescu simptome
. Budis se u sred noci i ne mozes da se pomeris paralizovan si tesko dises (skoro i ne mozes da dises)imas osecaj da neko sedi na tebi. Budis se u sred noci osecas da ti telo vibrirao da se grce svi misici kao da protice struja, osecas da ti srce ubrzano lupa samo sto ne pukne imas osecaj da propadas kroz krevet, nekad se desi da cujes neke glasove koje ni sam ne razumes, desi se da otvoris oci i da stojis na 5 metara od svog kreveta i da gledas sebe kako lezis u krevetu
... sigurno sam nesto zaboravio ali nema veze ovo su glavni simptomi
. A sto kaze Obersturmfuehrer kada se projektujes van tela osecaj je neopisivi znaci ne znam kako bih opisao Totalna Sloboda...ne postoji ni jedna droga ni jedno pice nista sto moze da napravi taj osecaj :shock:
Zbog ove teme sam usla na krstu...a sad je nema...![]()
Ти си је и упропастила...
Хајде брзо испричај још неку причу.![]()