Astralna projekcija

Bunshee:
ovo se meni desavalo ali uglavnom kada spavam popodne
samo bez teskog disanja.
prvi put sam se prestrasila jer sam mislila da sam ostala paralizovana....budan mi mozak hocu da se dignem,da se pomerim,bilo sta da uradim i ne mogu....i onda tek kada se jako skoncentrisem i pocnem da pomeram prste na ruci ili na nozi polako pocne da mi se vraca osecaj....ne znam koliko traje ali meni je ko cela jebena vecnost mislim da mi je to jedno od najgorih iskustava ikada....ok vec svaki sledeci put mi je bilo lakse jer sam znala sta se desava i da treba malo da sacekam i da se jako koncetrisem na neki deo tela
al meni su rekli da je to poremecaj sna.

nevjerovatno bunshee
kao da sam ja ovo napisao
samo da dodam još nešto:
jako lupanje srca i
ujednačeni ritmični ZVUK koji podsjeća na scenu iz filma Kontakt sa džodi foster
vvvvvvum.......vvvvvvvvum......vvvvvvum......
koji polako ubrzava
u početku me bilo užasno strah kako se završava
imao sam užasan trip šta bi moglo da se desi na kraju
ali sam odlučio da idem do kraja
zvuk prestaje i imao sam prelijep osjećaj u grudima (patetika) :)
i bio sam u tome snu siguran da je to AP i da samo treba da izađem
ali nekako nisam mogao da se odvojim skroz
ne znam zašto
?
kada mi se ovo prvi put uopšte desilo bio sam prestravljen
i drugi
i treći
i postajalo je tako učestalo
povjerio sam se najboljem prijatelju da vidim njegovu reakciju
šokirao me kad mi je rekao da on to non stop pokušava i trenira ali da ne uspjeva
i da mi se divi jer izgleda da mogu nesvjesno
:)
ali ne mogu. i nemam vremena (volje, hrabrosti)
ne znam...

astralwomanjpg.jpg

Meni se ovo cesto desava,prirodni proces,u pocetku sam mislila tj. to povezivala sa duhovima,zaista,dok nisam shvatila da mi je lepo i da mogu tad da radim sta god zelim...letim,setam po krovovima,virim kroz prozore...gledam ljude iz svih dimenzija...mozda ovo nekom deluje cudno ali je osecaj neverovatan...Vi o tome pricate ali neshvatate koliko je to nevezano za zelju da se desi,to je prirodni tok sna,totalna rem faza....sve cujes , sve vidis ali je telo paralizovano,nema fizickih pokreta samo mentalnih...to je tako stvarno da je neverovatno..cesto se pitam da li je OVO stvarnost ili ONO.

Meni se ovo cesto desava,prirodni proces,u pocetku sam mislila tj. to povezivala sa duhovima,zaista,dok nisam shvatila da mi je lepo i da mogu tad da radim sta god zelim...letim,setam po krovovima,virim kroz prozore...gledam ljude iz svih dimenzija...mozda ovo nekom deluje cudno ali je osecaj neverovatan...Vi o tome pricate ali neshvatate koliko je to nevezano za zelju da se desi,to je prirodni tok sna,totalna rem faza....sve cujes , sve vidis ali je telo paralizovano,nema fizickih pokreta samo mentalnih...to je tako stvarno da je neverovatno..cesto se pitam da li je OVO stvarnost ili ONO.

Видим ја да они појма немају шта пишу. Лупа им срце, плаше се, коче се, хоће да крену, неће да крену... Катастрофа... Просто да не пожелиш то да доживиш.
Ово ми се већ свиђа.;)

To je to, to je astralna proekcija :D

Mrzelo me sve da citam,ali ovde se spominje i religija i meditacije verovatno da sam sve citao naisao bi i na magiju itd. Koliko sam ja skontao vi ste samo zaspali,imali cudan san i skenjali se u pocetku,a zatim vam se to svidelo. I ja sam imao neke snove koji su se posle delimicno javljali i u javi, ali nikad to nisam vezivao za astralnu projekciju.
Predlog: Ajde ako neko to moze da kontrolise da sledeci put kada bude to pokusavao neka sedne na vagu pa da vidi da li ce zaista biti 21gram laksi. Ili sam se ja jako utripovao i to nema veze sa napustanjem svojeg tela i dusom. Problem: morate naci vagu koja moze da meri grame i da vi mozete da stanete na nju.:D

Ма чини ти се да је тако компликовано.
На вагу може да стане онај/оно што је из тела изашло... А тамо куда се креће може да замисли вагу какву хоће...

Back