DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
ne postoji nista brze od svetlosti
bar do sad nije otkriveno
Postoji! Ubrzana svetlost.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne postoji nista brze od svetlosti
bar do sad nije otkriveno
ovo se meni desavalo ali uglavnom kada spavam popodne
samo bez teskog disanja.
prvi put sam se prestrasila jer sam mislila da sam ostala paralizovana....budan mi mozak hocu da se dignem,da se pomerim,bilo sta da uradim i ne mogu....i onda tek kada se jako skoncentrisem i pocnem da pomeram prste na ruci ili na nozi polako pocne da mi se vraca osecaj....ne znam koliko traje ali meni je ko cela jebena vecnost mislim da mi je to jedno od najgorih iskustava ikada....ok vec svaki sledeci put mi je bilo lakse jer sam znala sta se desava i da treba malo da sacekam i da se jako koncetrisem na neki deo tela
al meni su rekli da je to poremecaj sna.
Mene sve ovo jako interesuje ali iskreno i plasi. Mislim da vise volim da slusam price drugih ljudi o tome. A mozda nekad i pokusam, ako uopste ista i uspem da uradim
Не брини...
Докле год се будеш плашио ништа нећеш ни успети да урадиш. ;-)
Probacu kad mislim da sam dovoljno opustena i spremna za to. Inace ja sam zensko![]()
Извини.
Ја видела да се неко плаши, па одмах повезала мушкарци=кукавице...
Шала.
ovo je lepo uradjeno u filmu Exorcism:Emily Rose, ako je ko gledao
samo sto su nju opsedali demoni
Daj bre... covece dal' ti znas sta pricas...
Ovde cak, sta vise ni ne pricamo o religiji...
Evo dacu ti primer...
Kako ja mogu da postanem satanista ako sam ateista?!
To me zivo interesuje...
Zar ateisti veruju u astralne projekcije i sl. gluposti?
Zar ateisti veruju u astralne projekcije i sl. gluposti?
Meni se ovo cesto desava,prirodni proces,u pocetku sam mislila tj. to povezivala sa duhovima,zaista,dok nisam shvatila da mi je lepo i da mogu tad da radim sta god zelim...letim,setam po krovovima,virim kroz prozore...gledam ljude iz svih dimenzija...mozda ovo nekom deluje cudno ali je osecaj neverovatan...Vi o tome pricate ali neshvatate koliko je to nevezano za zelju da se desi,to je prirodni tok sna,totalna rem faza....sve cujes , sve vidis ali je telo paralizovano,nema fizickih pokreta samo mentalnih...to je tako stvarno da je neverovatno..cesto se pitam da li je OVO stvarnost ili ONO.
Meni se ovo cesto desava,prirodni proces,u pocetku sam mislila tj. to povezivala sa duhovima,zaista,dok nisam shvatila da mi je lepo i da mogu tad da radim sta god zelim...letim,setam po krovovima,virim kroz prozore...gledam ljude iz svih dimenzija...mozda ovo nekom deluje cudno ali je osecaj neverovatan...Vi o tome pricate ali neshvatate koliko je to nevezano za zelju da se desi,to je prirodni tok sna,totalna rem faza....sve cujes , sve vidis ali je telo paralizovano,nema fizickih pokreta samo mentalnih...to je tako stvarno da je neverovatno..cesto se pitam da li je OVO stvarnost ili ONO.
Pa dogod se secas koliko ti je dusa teska onda moze i tako.