Astralna projekcija

Dionizija, kad vec pominjes cakre tacno je da za njih moze da se zakaci svasta pa tako nastau i bolesti...Medjutim ucenje je da jednom otvorenu cakru je tesko zatvoriti..Ti verovatno mislis da cakru mozes zatvoriti sam jer pretpostavljam sta si citala VIZUALIZUJUCI KRUG I U NJEMU ZLATAN KRST ILI SLICNO I CAKRA JE ZATVORENA....NA ZALOST NIJE SAMO ISKUSNI BIO ENERGETICARI SU U STANJ DA ZATVORE CAKRU A I TO NE UVEK...Ali za putovanje Astralom na prvom nivo recimo kroz san ,nije opasno i nije potreban rad sa cakrama...Pomenucu izvor knjigu 'Teslina astralna putovanja',u kojo opisuje da pred spavanje kad zatvori oci vidi boje,ppotom kada se sklope boje dolazi do uspostavljanja BIO STACIONARNOG POLJA COVEKA , a potom je tonu u san i kako kaze bio na drugim mestima i upoznavao druge ljude..Slicno je sa SAMANIMA koji padaju u trans i posle se bude i pricaju vizije iz transa...No da se vratim na temu -NE IGRJTE SE SA CAKRAMA SAMI, A ASTRAL UKOLIKO NIJE 'SPONTAN'- PREKO SNA JE OPASAN...

Sad sam u zbunu... Nisam znao da to moze da bude toliko opasno. Negde sam nacuo da astral moze da bude opasan ako se ne pazi ali nisam znao to za cakre. Ma,ja cu ih otvarati i zatvarati svaki dan,mislim da mi ide solidno,posto posle zatvaranja mi prestaje i lupanje srca i kuckanje u predelu cela, ostale osecam pomalo trenutno,verovatno zato sto ih nisam jos uopste aktivirao. Samo ako zna neko neku proverenu knjigu da mi preporuci, bio bih mu zahvalan...

polinik,verujem da nisi ni otvorio cakre.....Probaj na google sa ti pojmom,pa de ces mozda naci nesto ..Od knjiga koje ja imam su -CAKRE ZA POCETNIKE, pa kad je savladas uzmi RAD SA CAKRAMA...Nadam se da sam ti bar malo pomogao..pozz

E,izvini sto te gnjavim,ali ne znam koliko moze da se izuce te stvari iz knjiga. Mislim da je jednostavnije i pravilnije da odem na neki kurs ili seminar. Zanima me da li mozda znas ti, ili neko na ovom forumu gde ima u Beogradu i kolike su cene otprilike?

Dionizija, kad vec pominjes cakre tacno je da za njih moze da se zakaci svasta pa tako nastau i bolesti...Medjutim ucenje je da jednom otvorenu cakru je tesko zatvoriti..Ti verovatno mislis da cakru mozes zatvoriti sam jer pretpostavljam sta si citala VIZUALIZUJUCI KRUG I U NJEMU ZLATAN KRST ILI SLICNO I CAKRA JE ZATVORENA....NA ZALOST NIJE SAMO ISKUSNI BIO ENERGETICARI SU U STANJ DA ZATVORE CAKRU A I TO NE UVEK...Ali za putovanje Astralom na prvom nivo recimo kroz san ,nije opasno i nije potreban rad sa cakrama...

Jednom otvorenu čakru nije teško zatvoriti ako si dugogodišnji praktikant,ako je želiš sam zatvoriti,međutim u protivnom čakre se vremenom same od sebe zatvore.
Ne nisam čitala gore navedeno.
A za putovanje astralom na prvom nivou kroz san se slažem sa tobom nije potreban nikakav rad sa čakrama.ali za svestan izlazak jeste i tu je potreban dugogodišnji rad i disciplina,mada opet i to zavisi od individue nismo svi isti,nekom je potrebno i dugogodišnje vežbanje da bi postigli svestan izlazak u astral dok nekima manje.

Sad sam u zbunu... Nisam znao da to moze da bude toliko opasno. Negde sam nacuo da astral moze da bude opasan ako se ne pazi ali nisam znao to za cakre. Ma,ja cu ih otvarati i zatvarati svaki dan,mislim da mi ide solidno,posto posle zatvaranja mi prestaje i lupanje srca i kuckanje u predelu cela, ostale osecam pomalo trenutno,verovatno zato sto ih nisam jos uopste aktivirao.

Kao i japanski-stršljen i ja mislim sada da ti nisi otvorio čakre ili si ih otvorio ali postoje blokade tj. nisi ih pravilno otvorio i to može biti opasno po tvoje zdravlje jel protok energije nije dobar i imaš te nus efekte.
Jel ti posle bilo kakvog rada sa čakrama treba da imaš osećaj totalnog unutrašnjeg mira i tišine.

I da jeste astralna projekcija nije za igranje,naprotiv može biti veoma opasna.
Lično i ja ti preporučujem ako ne umeš sam nemoj eksperimentisati na svom telu da nebi imao neželjene efekte već pronađi nekog učitelja koji će ti pomoći.
Pozz

Poslednja izmena:
Zasta danas koriste Astralnu proekciju? Dobro utrenira bio psiho agent putuje na neprijateljska mesta i donosi informacije...Primer - Izraelci su uz pomoc bio psiho agenata i njihovi obavestenja saznali tacan poloza Siriskih raketa u ratu sedamdesetih...Zato dobro cuvaju tajnu kako izvode Astralna putovanja na prvom nivou u budnom stanju..Ko kaze da zna tehniku laze...Obican covek moze samo preko 'lucidnih snova' u Astral na prvom nivou...

Nisima videla ISUSA rekoh on je visi nivo od astrala kao i sve ostale svete duse,za te nivoe se mora malo vise potruditi

Huh, mogla bih da se dovoljno potrudim za tako nesto.

Nego, htela sam nesto drugo..
Svi znate paramountovu seriju "charmed"
Prue Halliwell je imala u trecoj sezoni imala sposobnost astralne projekcije.
S tim sto je ona mogla da se klonira, duplira ili nesto, u smislu da stvori svog replikejta a da original ne bude u stanju dubokog sna, nirvane, ili vec bilo kog ne svesnog stanja, znate to, videli ste kako je izgledalo..
Je l' je i ono neki aspekt astralne projekcije ili samo filmski fantasy element

Huh, mogla bih da se dovoljno potrudim za tako nesto.

Nego, htela sam nesto drugo..
Svi znate paramountovu seriju "charmed"
Prue Halliwell je imala u trecoj sezoni imala sposobnost astralne projekcije.
S tim sto je ona mogla da se klonira, duplira ili nesto, u smislu da stvori svog replikejta a da original ne bude u stanju dubokog sna, nirvane, ili vec bilo kog ne svesnog stanja, znate to, videli ste kako je izgledalo..
Je l' je i ono neki aspekt astralne projekcije ili samo filmski fantasy element
ZNAM O CEMU PRICAS ALI NEZNAM ODGOVOR...FIMOVI PRIKAZUJU I JEDAN DEO LJUDI KOJI IMA URODJENE SPOSOBNOSTI BUDNOG STANJA KOJIM POSETE ASTRAL...JIH NAZIVAJU 'PROFAJLERI' I KORISTE IH MNOGE SLUZBE I POLICIJE ZA POMAGANJE U RASVETLJAVANJU ZLOCINA...POZNATI PRIMER LONDONSKE POLICIJE GDE IM JE 'PROFAJLER' POMOGO DA NADJU LESEVE JEDNE PORODICE,JER JE STALNO U TRANSU VIDEO KUCU I ZELENI TRAVNJAK GDE JE KASNIJE I PRONADJENO TRAZENO...DA LI JE ASTRAL NE ZNAM.IMAO SAM PRILIKE DA RAZGOVARAM SA NASIM 'PROFAJLEROM' I NA MOJA PITANJA KAKO RADI, REKAO JE DA PADNE U TRANS I DA MU SE JAVLJAJU SLIKE PROSLOSTI ILI RELATIVNE BUDUCNOSTI...PO ONOME STO CUH NE BIH REKAO DA JE POSETA ASTRALU, ALI PARAPSIHOLOSKI FENOMEN SVAKAKO....ETO MOJE SKROMNO ISKUSTVO...

Nas profajler? U nasoj zemlji, mislis?
Huh, znaci, to i nije tako retko koliko sam mislila da jeste.
Pa i ja sam mislo da jeste,ali u ratu sam sreo osobu koja me je uputila kod njega,jer sam trazio nekog,i uspelo je...Osim toga moze da ti kaze sve o tebi a samo da te vidi ili moze i fotografija...Koliko samo politicara dolazi koje ne smem da spominjem,a koji deluju pragmaticno,izneadila bi se...Mnogi su postali dosta zavisni od njih...Eto to ti je ziva istina...

Odgovorio mi je da ne radi kurseve sa cakrama i svesno AP-nje. Nista,moracu preko knjiga, izasla je od Maje Mandic:"Astralna projekcija" , pa cu da vidim kako ce da ide

Ok,postoji jako puno knjiga i pisaca koji opisuju daju tehnike,teorije i prakse za svesno izlaženje.
Samo,ne veruj svemu što pročitaš i počneš da srljaš na prvu tehniku koju naletiš,za tvoje dobro.AP nije za igranje ;)

Ok,postoji jako puno knjiga i pisaca koji opisuju daju tehnike,teorije i prakse za svesno izlaženje.
Samo,ne veruj svemu što pročitaš i počneš da srljaš na prvu tehniku koju naletiš,za tvoje dobro.AP nije za igranje ;)
Uglavnom ces u kngama sretati kako da vizuelizacijom ovladas cakrama....To je vec step za one kojima je vec neko pokazao prakticno....Probaj da ukucas Nedeljko Drazic...

polinik evo ti link pa se upoznaj sa ovim...u sustini videces da moras dosta u stvari sam da radis,a preko REIKU dolazis do cakri...ipak probaj onaj link..pozz

Zanimljivi linkovi.
Dobro,jedno je sigurno, ne bi trebalo igrati se sa energijom neupucen i sam, makar da te neko iskusan usmeri i pokaze te osnovne stvari pa tek onda moze radom da se nesto postigne. Ovako postoji mogucnost da to ode pogresnim smerom, sto ne bi valjalo...

Da li ste nekad u 4 oka pricali sa osobom koja ume astralnu projekciju?

Jap Strseljenu, tvoj avatar je jedan od onih blizanaca iz matrixa 2.
AVATAR JESTE ALEKS..A AKO NADES NEKOG NA FORUMU KO JE UPOZNAO OSOBU KOJA ZNA AP U BUDNOM STANJU,PLACAM PICE...I JA BIH VOLEO DA.. CUJEM UCENJE KAKO UZ POMOC MANTRE PADAS U TRANS,PA POCINJE ODV AJANJE ASTRALNOG TELA...OPS UMALO DA VAM ODAM TAJNU......:)

Poslednja izmena:
jesam jos u skoli do danas stalno ispisujem helen,rest sad cujem glas koji me doziva elizee elizee pre dva dana nasla sam u eksploreru blog vuk samotnjak o grofici elizabeti , pre mesec dana na karnevalu bila sam maskirana u groficu muskarci su uzdisali obracali mi se grofice prelepa. moj nekadasnji me zvao kraljica elizabeta , neke pojedinosti iz njenog zivota su moje

Back