polinik
Početnik
- Poruka
- 50
Dionizija, kad vec pominjes cakre tacno je da za njih moze da se zakaci svasta pa tako nastau i bolesti...Medjutim ucenje je da jednom otvorenu cakru je tesko zatvoriti..Ti verovatno mislis da cakru mozes zatvoriti sam jer pretpostavljam sta si citala VIZUALIZUJUCI KRUG I U NJEMU ZLATAN KRST ILI SLICNO I CAKRA JE ZATVORENA....NA ZALOST NIJE SAMO ISKUSNI BIO ENERGETICARI SU U STANJ DA ZATVORE CAKRU A I TO NE UVEK...Ali za putovanje Astralom na prvom nivo recimo kroz san ,nije opasno i nije potreban rad sa cakrama...Pomenucu izvor knjigu 'Teslina astralna putovanja',u kojo opisuje da pred spavanje kad zatvori oci vidi boje,ppotom kada se sklope boje dolazi do uspostavljanja BIO STACIONARNOG POLJA COVEKA , a potom je tonu u san i kako kaze bio na drugim mestima i upoznavao druge ljude..Slicno je sa SAMANIMA koji padaju u trans i posle se bude i pricaju vizije iz transa...No da se vratim na temu -NE IGRJTE SE SA CAKRAMA SAMI, A ASTRAL UKOLIKO NIJE 'SPONTAN'- PREKO SNA JE OPASAN...
Sad sam u zbunu... Nisam znao da to moze da bude toliko opasno. Negde sam nacuo da astral moze da bude opasan ako se ne pazi ali nisam znao to za cakre. Ma,ja cu ih otvarati i zatvarati svaki dan,mislim da mi ide solidno,posto posle zatvaranja mi prestaje i lupanje srca i kuckanje u predelu cela, ostale osecam pomalo trenutno,verovatno zato sto ih nisam jos uopste aktivirao. Samo ako zna neko neku proverenu knjigu da mi preporuci, bio bih mu zahvalan...