ASPEKTI SUNCA

jfhm2u.jpg

Sunce ti je u 12-oj kući zato što je Škorpija 12-i znak od Strelca (gde ti se nalazi Asc). Merkur ti nije spaljen, već je pod zracima Sunca, a Sunce od aspekata ima samo trigon sa Mesecom. Što je ok :)

A Urana i Neptuna ne koristim jer nisam primetio da uopšte išta rade.

Nee, nije tako :):):) Kakve mackice i pse druze:):):) Ti si neki zanimljiv tip :):) Nije tako veruj mi :)

I ja sam tako ranije mislila al evo pokusaj postavi svoj natal i onda radi analizu, videces kako se sve uklapa.Ima puno informacija na net

Evo neke super knige posebno "Karmicka astrologija I. II. III" Martin Schulman.

Poz tebe.Kad imam vremena postavicu temu, Karmicka astrologija je vrlo zanimljiva :)
Ova grana astrologije mi je nepoznata a pravo da ti kazem uzimanje dvanaestog kao pocetnog da bi se videle neke stvari u vezi karme ili proslog zivota,nije mi bas pouzdano.To mi vuce na one ljude koji rade horoskope psima i mackama ( sesto ako se ne varam pocetno ) i vise dodje kao zabava.

Zasto te zbunjuju.Sunce gde se nalazi tu je njegov upliv,znas koja je simbolika,dodas na to plejade i vidis znacenje polja ( konktretno jedanaestog ) ukrojis sa aspektima koje sunce pravi sa planetama.Ako je sa merkurom u aspektu onda mu je upliv pojacan,jer se plejade nalaze u blizancima a merkur njihov vladar,plus na kraju polja,dejstvo jos jace i to je to.

Poslednja izmena:
Sunce u egzaktnoj kunjunkciji sa Neptunom. Ovaj aspekt najvise osecam, i mozda i najvise opisuje mene kao licnost. Vise i od ascendenta, od samog suncevog znaka.
Zivot mi se bukvalno vrti oko simbolike Neptuna.
Otac takodje, ima dosta osobina riba. Garant ce i muz da mi bude u simbolici neptuna.
250px-Neptune.jpg

Da li je opasno kada Sunce pravi cak tri kvadrata, kao sto je slucaj u mojoj natalnoj karti. Moje Sunce pravi kvadrate sa Jupiterom, Saturnom i Neptunom ali i konjukciju sa Marsom. Sunce je inace u u Vagi u VIII kuci. Inace tri istovetna kvadrata pravi i Mars (sa Jupiterom Saturnom i Neptunom), koji je takodje u znaku Vage. Da li se treba plasiti takvih aspekata?
Unapred zahvaljujem na odgovoru.

Saosećam :lol:
Kod mene su So i Mo u sekstilu al je zato sunce povuklo sve neke negativne aspekte sa Jupiterom, Marsom i Uranom....večiti bundžija i uvek u nekom sukobu...najviše sama sa sobom. Teška sam ko crna zemlja...al ima dobrih duša koje oće da me trpe.
A kod tebe je verovatno sve to negativno još otežano time što ti je i Mesec loše aspektovan.

Umalo da se prevarim, Venera danas losa, sreca da sam pogledao. Sutra je dobar Mars sa Jupiterom i Merkur sa Marsom. Mars je slican Suncu, mora se samo aktivitrati i uspeh nece izostati.

Back