UltimaN
Aktivan član
- Poruka
- 1.741
A? Ne kapiram šta si sad rekla... Imaš li negde urađenu kartu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi ih izbacio. Ja inače ne koristim ni Lilith ni Hirona ni Plutona ni Neptuna ni Urana. Samo sedam vidljivih planeta.
Vidis,ovde je Neptun na asc.u strelcu plus pravi trigon Jupiteru vladaru prvog.Deluje i te kako i na sam karakter a i na dogadjaje koji ce se prozivljavati u zivotu.
Sunce ti je u 12-oj kući zato što je Škorpija 12-i znak od Strelca (gde ti se nalazi Asc). Merkur ti nije spaljen, već je pod zracima Sunca, a Sunce od aspekata ima samo trigon sa Mesecom. Što je ok
A Urana i Neptuna ne koristim jer nisam primetio da uopšte išta rade.
Ova grana astrologije mi je nepoznata a pravo da ti kazem uzimanje dvanaestog kao pocetnog da bi se videle neke stvari u vezi karme ili proslog zivota,nije mi bas pouzdano.To mi vuce na one ljude koji rade horoskope psima i mackama ( sesto ako se ne varam pocetno ) i vise dodje kao zabava.
Zasto te zbunjuju.Sunce gde se nalazi tu je njegov upliv,znas koja je simbolika,dodas na to plejade i vidis znacenje polja ( konktretno jedanaestog ) ukrojis sa aspektima koje sunce pravi sa planetama.Ako je sa merkurom u aspektu onda mu je upliv pojacan,jer se plejade nalaze u blizancima a merkur njihov vladar,plus na kraju polja,dejstvo jos jace i to je to.
Saosećam
Kod mene su So i Mo u sekstilu .
Vrlo moguce. Nije ni saturn nista bolji!
Jedino dobro aspektovano u mom natalu je pluton na kog se svi zale![]()
![]()