shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Ljubav, razumevanje, pažnja, podrška............ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

( ne pitajte)shaddow:Ljubav, razumevanje, pažnja, podrška............![]()
...))>>>ovo moj chale meni..

vrlo namazano skrenuti pricu na ljubav prema detetu... naravno da bi sve uradili za dete... i dala bih ladno zivot za svoje dete i to uz OSMEH... razumes... poenta price je da volimo da bi bili srecni... pristala bih da umrem u najvecim mukama za svoje dete, ali umrla bih srecna jer znam da radim pravu stvar... tako je i sa drugim zrtvama koje pravimo u zivotu zbog nekoga... ili se vi mozda u svom zrtvovanju zbog onih koje volite osecate lose? u to ne verujem... verujem da ste ponosni na ono sto radite i snagu koju imate... a cije je to delo i cija snaga? koga u stvari u tom trenutku jos vise postujete i volite? odgovor je SEBEPretty flower:ali ako nekoga toliko volis da bi sve uradio za njega, dao zivot,skinuo kozu sa ledja, prevrnuo ceo svet, sebe i svoje potrebe stavio na poslednje mesto zbog njega... to znaci voleti...kao majka svoje dete...kao ljubav svog zivota....
...slepilo...Pretty flower:zanesenost
zaljubljenost...lily-sid:...slepilo...

HELENA33:kako da ne... mislis da volimo da bi ti koje volimo bili voljeni? bzvz... mi smo svi beskrajno sebicni... samo treba biti iskren i priznati sebi da sve sto radimo radimo prvenstveno zbog sebe...![]()
ako me svi razumete