asocijacije

• Začetnik teme Začetnik teme J.A.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pretty flower:
ali ako nekoga toliko volis da bi sve uradio za njega, dao zivot,skinuo kozu sa ledja, prevrnuo ceo svet, sebe i svoje potrebe stavio na poslednje mesto zbog njega... to znaci voleti...kao majka svoje dete...kao ljubav svog zivota....
vrlo namazano skrenuti pricu na ljubav prema detetu... naravno da bi sve uradili za dete... i dala bih ladno zivot za svoje dete i to uz OSMEH... razumes... poenta price je da volimo da bi bili srecni... pristala bih da umrem u najvecim mukama za svoje dete, ali umrla bih srecna jer znam da radim pravu stvar... tako je i sa drugim zrtvama koje pravimo u zivotu zbog nekoga... ili se vi mozda u svom zrtvovanju zbog onih koje volite osecate lose? u to ne verujem... verujem da ste ponosni na ono sto radite i snagu koju imate... a cije je to delo i cija snaga? koga u stvari u tom trenutku jos vise postujete i volite? odgovor je SEBE

HELENA33:
kako da ne... mislis da volimo da bi ti koje volimo bili voljeni? bzvz... mi smo svi beskrajno sebicni... samo treba biti iskren i priznati sebi da sve sto radimo radimo prvenstveno zbog sebe...:)

sve sto radimo ne radimo samo zbog sebe a kad to nesto uradimo za dragu osobu naravno da se lepo osecamo ali to nismo uradili da bi se bolje osecali vec da bi se ta druga osoba bolje osecala.... :)ako me svi razumete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back