Kako vreme prolazi,sve više mislim da sam asexualan.
Zanima me da li verujete da postoje asexualni ljudi i šta mislite o njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako vreme prolazi,sve više mislim da sam asexualan.
Како си ставио тај текст уместо линка?
Ma mislim ima ih ,al opet ako ih neko dobro kresne probudi u njima zelju,isto ko vracanje gejeva na pravi putKako vreme prolazi,sve više mislim da sam asexualan.
Nisi ti aseksualan, ne laži i ne ubeđuj sebe.Kako vreme prolazi,sve više mislim da sam asexualan.
Pošto se samozadovoljavaš, to znači da imaš potrebu za sexualnim pražnjenjem, ako to mogu tako reći. Kako onda zaključuješ da si aseksualan? Ne privlači te odnos sa drugom osobom, jel to?Да,дркам илити онанишем.
@Анонимни Има људи који не верују у то.
Ma bre..dokle god ti nisi frustriran, sve je ok.Raznolikost je jednostavno dio života – čak i kada su u pitanju osobne preferencije kada je u pitanju seks! To je također slučaj ako osjećate malu ili nikakvu seksualnu privlačnost prema drugim ljudima. Aseksualnost je sasvim normalna seksualna orijentacija, baš kao i hetero-, homo-, bi- i panseksualnost. Stoga saznajte što mislite o seksu i idite svojim putem – samo vi možete odlučiti što vam odgovara.
Za mnoge je seksualnost važna i na neki način dio života. Kao rezultat toga, aseksualne osobe se ponekad mogu osjećati neshvaćeno, što može biti vrlo uznemirujuće. Jer ono što aseksualnost znači često se pogrešno shvaća: ako nemate želju za seksom, ne birate ga svjesno i ne prisiljavate se bez njega. I nisu sve aseksualne osobe općenito uopće nezainteresirane za seks – neki se vrlo rijetko osjećaju za to ili više vole imati seks sami sa sobom.To se razlikuje od osobe do osobe!
Sve što se događa među ljudima osim seksa, tj. flert, intimnost, privrženost i veze, može biti jednako dio svakodnevnog života aseksualaca kao i svih ostalih. Sami odlučujete hoćete li iu kojem obliku volite seks i zabavljati se.Ne dopustite da vas ovo uznemiri!
Aseksualnost - kao i druge seksualne orijentacije - podrazumijeva djelovanje u skladu s vlastitim osjećajima i praćenje vlastitih potreba. Nisu svi upoznati sa spolnom raznolikošću. A ni vama možda nije uvijek lako otvoreno govoriti o aseksualnosti. Zato razjasnite sebi: radi se o vama i da se osjećate dobro.
znate li svoje potrebe
Ponekad se čini da je seks posvuda – u TV emisijama, na društvenim mrežama, u reklamama... A neki ljudi imaju i vrlo specifične ideje o tome kakav bi seks trebao biti. Ali to ne znači da su svi istog mišljenja. Kao i svi, i vi imate svoje potrebe. I to je jednako dobro! Jer ne radi se o udovoljavanju drugima, već o tome da se sami osjećate dobro. A to također može značiti da kao aseksualna osoba želite upoznati druge ljude, flertovati i imati veze. Može biti uzbudljivo, bez obzira na seksualnu orijentaciju. I može vam pomoći da otvoreno razgovarate o vlastitim željama i potrebama - čak i ako vam seks nije jako važan.
translate sa https://www.liebesleben.de/fuer-alle/sexuelle-orientierung/asexualitaet/
dok se na balkanu tvrdi da je to pitanje majstora i majstorica i da neshto nije uredu .......ipak je sve uredu
DiversityMalo mi tuzno zvuci da osoba bilo kog pola nema zelju da se sa drugom osobom :
- dodiruje
- mazi
- grli
- suska
- ljubi
- hebe tj ima sex
Ali svako pravi svoje izbore tako da me libo uvce i da si "kosmonaut grlim meteorite i cilibare u plicaku" ako je tebi lepo ....
Bolje da nema želju nego da nema s kim.
---
Samo što to ko nema želju nešto mi smrdi da bi došao na LjiS da priča o tome.
Да,засад ме не привлачи однос са другом особом.Pošto se samozadovoljavaš, to znači da imaš potrebu za sexualnim pražnjenjem, ako to mogu tako reći. Kako onda zaključuješ da si aseksualan? Ne privlači te odnos sa drugom osobom, jel to?
Само ме занима ваше мишљење о овој теми.Samo što to ko nema želju nešto mi smrdi da bi došao na LjiS da priča o tome.
Драго ми је да се бар око нечега слажемо.Malo mi tuzno zvuci da osoba bilo kog pola nema zelju da se sa drugom osobom :
- dodiruje
- mazi
- grli
- suska
- ljubi
- hebe tj ima sex
Ali svako pravi svoje izbore tako da me libo uvce i da si "kosmonaut grlim meteorite i cilibare u plicaku" ako je tebi lepo ....