- Poruka
- 24.995
Moguce, za sad znam tri zene koje su isto aseksualne iz Srbije, takodje sam ih upoznala preko foruma.
Vuces li neku traumu iz detinjstva zbog koje imas odbojnost prema seksu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce, za sad znam tri zene koje su isto aseksualne iz Srbije, takodje sam ih upoznala preko foruma.
Vuces li neku traumu iz detinjstva zbog koje imas odbojnost prema seksu?
Мењаш причу. Битна је разлика да ли немаш сексуалну жељу или ти се секс гади.
То је био усамљен случај. Момак уопште није био суптилан, нити је знао шта треба да ради и шта може да ти уради. Требало је или да прекинете то мучење или да користите вештачка средства за подмазивање. Користе их сви покретни механизми. Могу да се купе у апотеци или наруче преко интернета у скривеном пакетићу са назнаком ТојсNemam zelju za seksom, prvi svoj seks sam imala jer je moj tad momak zeleo i bilo je veoma bolno,a mozes samo zamisliti kakav je seks, a zena nije vlazna...
Ali posle seksa pocinje nekako da mi se gadi osoba sa kojom sa imala seks, nisam ga vise gledala istim ocima.

То је био усамљен случај. Момак уопште није био суптилан, нити је знао шта треба да ради и шта може да ти уради. Требало је или да прекинете то мучење или да користите вештачка средства за подмазивање. Користе их сви покретни механизми. Могу да се купе у апотеци или наруче преко интернета у скривеном пакетићу са назнаком Тојс
Наравно да га ниси гледала истим очима, када те је повредио због сопственог задовољства.
Nemam zelju za seksom, prvi svoj seks sam imala jer je moj tad momak zeleo i bilo je veoma bolno,a mozes samo zamisliti kakav je seks, a zena nije vlazna...
Ali posle seksa pocinje nekako da mi se gadi osoba sa kojom sa imala seks, nisam ga vise gledala istim ocima.
Zenama je uglavnom prvi seks bolan, i ne samo prvi.
A ja sam sigurna da sam aseksualna, samo jos trebam da se pomirim sa tim.

То нема везе са болним сексом.A ja sam sigurna da sam aseksualna, samo jos trebam da se pomirim sa tim.
То нема везе са болним сексом.
Pa dobro
A i nasla si gde da pricas o tome, ovde medju seksualnim manijacima, i da ocekujes da te neko razume.
Zenooo, ti ne znas sta propustas. Pruzi sebi sansu, opusti se i uzivaj, onda ide kao podmazanoA kako mogu da znam, jedino mogu njihovo ponasanje da pretpostavim kroz avatare...

Не причам о томе. Теби секс не сме да буде болан и треба да буде физички задовољавјући, а да ли нећеш упражњавати због религијие, асексуалности, пуног месеца или нечег трећег је одвојено питање.Nije samo to razlog, razloge sam vec navela.
Lezi, opusti se i pricaj nam o svom detinjstvuVuces li neku traumu iz detinjstva zbog koje imas odbojnost prema seksu?

Koleginice!Pa dobro
A i nasla si gde da pricas o tome, ovde medju seksualnim manijacima, i da ocekujes da te neko razume.
oskrnavio te, podlac!Nemam zelju za seksom, prvi svoj seks sam imala jer je moj tad momak zeleo i bilo je veoma bolno,a mozes samo zamisliti kakav je seks, a zena nije vlazna...
Nije te oskrnavio, ali bi se pre reklo da ovde sve prsti od ljudi sa velikim stepenom empatije.
Zato sto ne verujemo u aseksualnostZasto lepo ne priznate devojci da ste svi aseksualni, mozda joj bude lakse kada zna da nije jedina.

Nisam aseksualan, ako na to ciljas.Znaci, na pravom je mestu za resavanje svog problema.
Kao da bi bilo prvi put da kazete nesto u sta ni sami ne verujete..Zato sto ne verujemo u aseksualnost![]()
I to sto kazesKao da bi bilo prvi put da kazete nesto u sta ni sami ne verujete..
možda nisi aseksualan ali si za muškarca nekako previše korektanNisam aseksualan, ako na to ciljas.