stugots
Čovek
- Poruka
- 37.332
I ja sam počeo da sumljam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je njena dijagnoza iako nisam expert: trol, muškarac(k'o što neko već reče)ili devojka(žena) koja ima problem sa muškarcima, tipa da gaji podsvesno mržnju prema njima pa odvija da joj "uđe", da izvinite što sam prosta, slično k'o što anoreksičar odbija unos hrane.
Da , tada bi trebalo zaleciti rane a aseksualnost zadrzati kao prednost.Aseksualnost moze biti problem, a moze biti i prirodan aseksualnost (kao sto je meni) . Jer cetvrtina aseksualnih osoba je aseksualno zbog toga sto su bili seksualno zlostavljani.
Sta ti ocekujes od druzenja sa svojim covekom?Licno za mene je najbolja knjiga sto se tice aseksualnosti 'The Invisible Orientation: An Introduction to Asexuality' od Julie Sondra Decker.
Postoje i mnogo istrazivanja koja su prikazana u knjizi, cak autor knjige tvrdi kako je svake godine sve vise i vise aseksualnih ljudi , aseksualnost je seksualna orijentacija kao svaka druga...
Da , tada bi trebalo zaleciti rane a aseksualnost zadrzati kao prednost.
stajaznam, prica se o novitetima,Aseksualnost postoji, postoji oko dvadeset knjiga o aseksualnosti, za sad sam procitala sedam knjiga.
Sta ti ocekujes od druzenja sa svojim covekom?
stajaznam, prica se o novitetima,
tzv-im hibridima;
mozda tu ima nesto...
Postoje i 33 teorije o gotskom podrijetlu Hrvata? Naravno sve su predmet ismevanjaAseksualnost postoji, postoji oko dvadeset knjiga o aseksualnosti, za sad sam procitala sedam knjiga.

Kako vidis vas zajednicki zivot?Meni je vec ispunjen zivot i bez seksa, sasvim se dobro osecam. To je sad tesko pitanje, sta da ocekujem...
Kako vidis vas zajednicki zivot?
Postoje i 33 teorije o gotskom podrijetlu Hrvata? Naravno sve su predmet ismevanja![]()
Sta ti licno zelis?Postavlja pitanja za buducnost, tesko je odgovoriti na takva pitanja.
Sta ti licno zelis?
Bliskost?Ljubav?Paznju? Neznost?Podrsku?Postovanje.
Bliskost?Ljubav?Paznju? Neznost?
Tema je i napljavljena da bi vi meni davali savete, a ja biram... Aseksualnost mi je ucinila da napredujem u drugim sferama i to veoma uspesno. Ali onda odlutam u mislima i pitam sebe 'hocu nekad imati svoje dete', a decu bas mnogo volim. A onda dolazi druga misao 'tesko ce biti ako ostanem u starosti sama', a onda dolazi treca misao, onda cetvrta i onda naparavim temu na forumu...

idi u zone gde ti je malo neizvesnije, pomeri zonu komfora ... ne moraš seksualno ali neki nov teren
ili probaj nešto fizičko npr ples neku vrstu
neko ti se sviđa ipak tj nisu ti svi ljudi/muškarci isti???
i ne uznam ebiga pipkaj se sama možda nešto napipaš ... mada neke žene ne masturbiraju
Глупости. Развратним нас је створио Бог, а не еволуција.Ne znam, meni su rekli da je moguce da nosim nesto u DNK jos pre mnogo godina. Jer seks nije nastao kao zadovoljstvo, seks je posato zadovoljstvo posle evolucije coveka, takav primer imamo sa himenom, doktori kazu da ne znaju zasto postoji himen i verovatno je nastao evolucijom jer je muskarac poceo da ceni 'ciste' devojke.
Problem je u tome sto me seks nikad nije privlacio... Jednostavno nikad nisam masturbirala, a ne da sam se ovlazila nekad.

Глупости. Развратним нас је створио Бог, а не еволуција.![]()
Опет ти o "чистоти"? Химен имају и животиње.Код тебе је очигледно психолошки проблем. Нити би тражила овакве рационализације са девојачком чистотом, нити би се утапала у превођење са старохебрејског. То је само бежање од проблема.
https://veteriankey.com/the-mare/
![]()
Ma da li je to moguche???![]()