Aseksualnost.

Ja mislim da je njena dijagnoza iako nisam expert: trol, muškarac(k'o što neko već reče)ili devojka(žena) koja ima problem sa muškarcima, tipa da gaji podsvesno mržnju prema njima pa odvija da joj "uđe", da izvinite što sam prosta, slično k'o što anoreksičar odbija unos hrane.

Aseksualnost postoji, postoji oko dvadeset knjiga o aseksualnosti, za sad sam procitala sedam knjiga.

Licno za mene je najbolja knjiga sto se tice aseksualnosti 'The Invisible Orientation: An Introduction to Asexuality' od Julie Sondra Decker.
Postoje i mnogo istrazivanja koja su prikazana u knjizi, cak autor knjige tvrdi kako je svake godine sve vise i vise aseksualnih ljudi , aseksualnost je seksualna orijentacija kao svaka druga...

Licno za mene je najbolja knjiga sto se tice aseksualnosti 'The Invisible Orientation: An Introduction to Asexuality' od Julie Sondra Decker.
Postoje i mnogo istrazivanja koja su prikazana u knjizi, cak autor knjige tvrdi kako je svake godine sve vise i vise aseksualnih ljudi , aseksualnost je seksualna orijentacija kao svaka druga...
Sta ti ocekujes od druzenja sa svojim covekom?

Da , tada bi trebalo zaleciti rane a aseksualnost zadrzati kao prednost.

Neke se rane ne izlece kroz ceo zivot, ali naravno da postoji mogucnost izlecenosti. Ali ipak se razlikuju anseksualne osobe su sasvim normalne osobe, ali razlikuju se u tome sto nemaju seksualne nagone, dok osobe koju su seksualno zlostavljane ce uvek imati neki problem.
Prosecan covek danas poznaje oko sest seksualnih orijentacija, a postoji mnogo vise , neke su prirodne, neke dobrovoljne.

Tema je i napljavljena da bi vi meni davali savete, a ja biram... Aseksualnost mi je ucinila da napredujem u drugim sferama i to veoma uspesno. Ali onda odlutam u mislima i pitam sebe 'hocu nekad imati svoje dete', a decu bas mnogo volim. A onda dolazi druga misao 'tesko ce biti ako ostanem u starosti sama', a onda dolazi treca misao, onda cetvrta i onda naparavim temu na forumu...

idi u zone gde ti je malo neizvesnije, pomeri zonu komfora ... ne moraš seksualno ali neki nov teren
ili probaj nešto fizičko npr ples neku vrstu
neko ti se sviđa ipak tj nisu ti svi ljudi/muškarci isti???
i ne uznam ebiga pipkaj se sama možda nešto napipaš ... mada neke žene ne masturbiraju

idi u zone gde ti je malo neizvesnije, pomeri zonu komfora ... ne moraš seksualno ali neki nov teren
ili probaj nešto fizičko npr ples neku vrstu
neko ti se sviđa ipak tj nisu ti svi ljudi/muškarci isti???
i ne uznam ebiga pipkaj se sama možda nešto napipaš ... mada neke žene ne masturbiraju

Trcim skoro svako jutro, a za ples sam smotana. Nikad mi se nije desilo da gledam nekoga kroz seks, osetim emocije, ali seks kao seks mi je veoma gadan.
Svoju svu energiju umeravam na knjizevnost i slikarstvo, a vec cetiri godine sam veganka i onda neke knjige prevodim sa engleskog na srpski jezik.
Otac mi je veterinar, drzi par zivotinja koje sluze za razmnozavanje, a posle za prodaju i onda trcim oko zivotinja. Napredujem u kilinarstvu.
Ono uvek nadjem nesto da radim ...

Poslednja izmena:
Ne znam, meni su rekli da je moguce da nosim nesto u DNK jos pre mnogo godina. Jer seks nije nastao kao zadovoljstvo, seks je posato zadovoljstvo posle evolucije coveka, takav primer imamo sa himenom, doktori kazu da ne znaju zasto postoji himen i verovatno je nastao evolucijom jer je muskarac poceo da ceni 'ciste' devojke.
Глупости. Развратним нас је створио Бог, а не еволуција. 🍌 😊

Опет ти o "чистоти"? Химен имају и животиње. 🐳 Код тебе је очигледно психолошки проблем. Нити би тражила овакве рационализације са девојачком чистотом, нити би се утапала у превођење са старохебрејског. То је само бежање од проблема.

https://veteriankey.com/the-mare/

B9780702021305500104_f05-01-9780702021305.jpg

Глупости. Развратним нас је створио Бог, а не еволуција. 🍌 😊

Опет ти o "чистоти"? Химен имају и животиње. 🐳 Код тебе је очигледно психолошки проблем. Нити би тражила овакве рационализације са девојачком чистотом, нити би се утапала у превођење са старохебрејског. То је само бежање од проблема.

https://veteriankey.com/the-mare/

B9780702021305500104_f05-01-9780702021305.jpg

Htela sa na nekom stranom forumu da postavim svoj problem, ali nije bilo potrebe jer sam brzo nasla vec postavljenu temu o aseksualnosti . Nijedna aseksualna osoba nije imala psihicki problem, nego su sve aseksualnost povezivali sa prirodom, cak su aseksualne osobe sa tog foruma takodje pisali kako su isli kod psihologa,ginekologa,seksologa , ali im nije bilo pomoci, a nije ni nadjen problem.
Jednostavno tesko je shvatiti aseksualnu osobu dok sam ne budes aseksualan. I malo se prica o aseksualnosti, za sad znam tri zene koje za sebe kazu da su takodje aseksualni.

Back