zašto izrael pogađa civilni dio damaska...zar nije nastupilo oslobođenje od zlog asada i došli demokrate na vlast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je samo tema za kladjenje ko je sledeci.Nauci da citas …
Percepciju da su svetska silaSta dobijaju rusi s bazama u Siriji?
pa zar nisu...postoji li ijedna država koja bi se izuzev USA mogla nositi sa sankcijama koje su uvedene rusiji....EU bi propala za mjesec danaPercepciju da su svetska sila
Jesu na svoj nacin ali ne trebaju da oponasaju amere i engleze.Percepciju da su svetska sila
nikako...pedehrluk je kod njih zabranjenJesu na svoj nacin ali ne trebaju da oponasaju amere i engleze.
A sta ce moronima planina?Izraelska vojska izvršila je invaziju i okupirala sirijsku postaju na planini Hermon.
Pogledajte prilog 1654424
lol pa isti izgovor bi i za Vučka imao kako je kupljen i slično kad bi i na Srbiju došao red da budei zdana, ioanko više šuruje sa zapadom nego sa Rusijom. Isti scenario bi nas zadesio kao i Jermeniju/Siriju.Ajd lupaj drugde.
politicari u jermeniji su kupljeni. Prosjaci izdali sami sebe .
A Asad je usro motku. S Asadom nije bilo resenja. Samo status quo.
O čemu ti pričaš?rusi su ih odhebali...ako želite ratovati...koljite se
...
Rusija će nastaviti pružati podršku narodu Sirije ako bude potrebno, ali Sirijci će se morati sami nositi s građanskim ratom punih razmjera, rekao je zamjenik predsjednika Vijeća Federacije Konstantin Kosačev.
Mi smo zvanično neutralni... Izvini, koji to mi? Republika Srpska ili Republika Srbija?Aman čovječe mi nismo u vojnom savezu sa Rusijom.Ljudi po Srbiji i RS vole više Ruse od Nato alijanse zbog svima poznatih razloga.Niko ne živi u iluzijama, daješ sebi za pravo komentare kao da si kupio svu pamet svijeta a zapravo ne pišeš ništa epohalno novo.Kada su se Amerikanci povlačili iz Afganistana lokalni saveznici su ostali na aerodromu na milost i nemilost talibana.Veliki nemaju emocije.Već mi je taj tvoj momenat simpatičan Rusi pa Rusi.Mi smo zvanično neutralna država po pitanju rusko-ukrajinskog sukoba, medjutim ako misliš da će ti Rusi vratiti KiM i Krajinu u ovim okolnostima grdno se varaš.Nismo mi naslonjeni na Rusiju.Dugoročno Rusi su digli ruke od Evrope i okrenuli se Aziji.Taj momenat Evropi donosi energetsko resursnu krizu a Kini dzoker u rukavu za dalji razvoj divovske ekonomije.Dok Evropa i njena autistična birokratija skonta šta se dešava biće kasno.
Ni u ludilu. Jos pogotovo posle ovoga sto se desilo.pa zar nisu...postoji li ijedna država koja bi se izuzev USA mogla nositi sa sankcijama koje su uvedene rusiji....EU bi propala za mjesec dana
Nema tu na svoj nacin, ili si sila, ili nisi. Jedino ako si najveci u ringu, pa ti biras pravila svoje igre. U ovom slucaju SAD ubedljivo dominira.Jesu na svoj nacin ali ne trebaju da oponasaju amere i engleze.
Musliman? Odakle ti to? Šta ako sam katolik? Mislim, od tebe ne očekujem ništa pametno.Pa rat se završio osam godina prije njihvog odlaska, štitili su nas sarajevske Srbe kada je naređeno da se artiljerija povuče 20 km daleko od linije.
Šta je trebalo da još urade za nas? Znam ja da to tebi kao muslimanu ne odgovara ali ti nisi ni bitan. Istina je bitna.
Biti sila ko ameri nije nesto dobro vec sramota za civilizaciju i ljudski rod.Nema tu na svoj nacin, ili si sila, ili nisi. Jedino ako si najveci u ringu, pa ti biras pravila svoje igre. U ovom slucaju SAD ubedljivo dominira.
Pitanje je sad, koja je sledeca zemlja dole.
Dobro ili ne, sila je sila.Biti sila ko ameri nije nesto dobro vec sramota za civilizaciju i ljudski rod.
И мени. Искрено. На страну сад наша препуцавања Русија/Америка, али тај народ ће грдно страдати. Посебно сиријски хришћани и други несунити. Жао ми је тог народа. Ако нема друге опције, боље је да беже. Те људе треба примити и помоћи им.Meni je iskreno zao Sirijskog naroda,
Сва срећа, оно са Радојчићем је Вучић непрескочио терапију, иначе би било главом у зид у пуном трку... Вероватно би нас НАТО преобучен у Шиптаре препишо за један дан до Суботице...Nakon Jermenije i Arcaha, Sirija je druga zemlja koju je Rusija izdala.
E sad zamislite da je Srbija zagrizla Putinov mamac, tj. obećanja da će pomoći Srbiji za akciju vojnog oslobađanja Kosova. Slično bi završila...
Imali smo sreće što su toliko loše i ofrlje to uradili. Ironično ali eto nešto se i dobro završilo iz njihove traljavosti, koliko god bizarno zvučalo...Сва срећа, оно са Радојчићем је Вучић непрескочио терапију, иначе би било главом у зид у пуном трку... Вероватно би нас НАТО преобучен у Шиптаре препишо за један дан до Суботице...
Зато обавезно све ратнохушкаче под обавезну лекарску терапију, чим Вучића самоуништи русташтво ложачке екипе око њега...
Шестаграмаши су тренутно изабрани одрод, сведен Натанњахом на спрдњу од армије... Буквално немају пешадију која уме да ратује...Zanimljivo da je Izrael pretio Asadu da ga "uskoro" čeka pakao pre par nedelja... i evo stgao pakao kako su obećali. Nema zebancije sa narodom izabranim![]()