Asad ostavljen na cedilu, nema više ko da ga brani: Rusija i Iran evakuišu trupe i građane, džihadisti, pobunjenici i Kurdi nadiru sa svih strana!

Znači tebi je veći problem što nema 100 Rusa na KiM i BIH nego što nas je Nato bombardovao 1995 i 1999. godine, postao direktan učesnik gradjanskog rata u prvom slučaju a u drugom otkinuo komad teritorije Republike Srbije?
Što Nato ne udje u Ukrajinu vojno i pomogne svojim saveznicima?
Vidi, kao što je nas prodao u leto 2003. tako je prodao i Asada u kasnu jesen 2024. Valjda ti je sad malo jasnije. Da te ispravim, prvo bombardovanje NATO pakta po položajima VRS je bilo u proleće 1994. Znam jer sam proveo u uzbuni 7 dana u Prištini.

al pazi haaretz ima nekad zaista objektivan stav... nisam citao komente ljudi koje ne brisu, znam da su razvalili bibija kao nigde...ljudi bas iz izraela.
Толико је лоше на БлИ, да је комуњарски Харец најобјективнији у Израелу, а Ал-Каида најприхватљивија раји у Сирији... 😔

Степени емотивних лудила од толиког медијског силовања реалних пракси немају границе...

inace kako je onda seselj sposoban, kad je kao poslednji pacer zavrsio u hagu...ah da on se borio za srbiju dobrovoljno...ko vesara
Твоје незнање се и огледа у томе што ниси у стању да увидиш способност једног Шешеља. ;)

Толико је лоше на БлИ, да је комуњарски Харец најобјективнији у Израелу, а Ал-Каида најприхватљивија раји у Сирији... 😔

Степени емотивних лудила од толиког медијског силовања реалних пракси немају границе...
to ti je bliski, ali ne zametni da tamo ima mnogo pametnijih politickih glava nego u srbiji jer su ziveli stalno pod terorom ili svojih, ili amera...tako da ipak malo dublje sagledavaju svaku promenu. govorim o njihovim intelktualcima...stranackih dileja i megafona imas svuda.

Mačak nije ovo tema za liječenje ličnih frustracija.Ok mrziš Ruse ali ponavljaš se već.
Kolega izBosne, nas dvojica se ne poznajemo da bi ti znao koga volim ili mrzim. Vas pametnjakovića imam i u privatnom životu. Samo im kažem da čim izađu na Dunav i krenu prema Atlantskom okeanu, prestajem svaku debatu na temu bolesne Rusofilije.

Vidi, kao što je nas prodao u leto 2003. tako je prodao i Asada u kasnu jesen 2024. Valjda ti je sad malo jasnije. Da te ispravim, prvo bombardovanje NATO pakta po položajima VRS je bilo u proleće 1994. Znam jer sam proveo u uzbuni 7 dana u Prištini.
Dobro i kakve to ima veze sa agresijom Nato alijanse prema RS i Srbiji?Šta si zapeo za Ruse?Zašto bi oni ulazili u direktan sukob sa Nato alijansom kada je bila praktično najjača tada kao što ni Nato neće ući u direktan sukob zbog Ukrajine.Ne znam šta je poenta priče, Srbi su odgurani Rusima silom.Zar smo mi 1995-1999 bili saveznici sa Rusima?Vojni pakt?Ne naprotiv Boris je bio američki pijun a Rusija totalno marginalizovana 90-ih.Tek dolaskom Putina Rusija se vraća u život.Ti pričaš o praktično dolasku Putina na vlast i prvom mandatu kada je Čečenija bila prioritet a ne neka tamo Srbija sa pronatovskom vlašću.Zaboravljaš taj momenat.

Lažeš, namjerno ali nemaš dovoljno mozga da to upakuješ.
Evo odakle su Rusi došli na prištinski aerodrom:

"Dok se još sušilo mastilo na Rezoluciji 1244, kontingent od oko 200 ruskih vojnika sa 15 tenkova i 35 kamiona krenuo je iz Ugljevika u Bosni i Hercegovini gde su bili deo međunarodne mirovne misije SFOR od 1995."

https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-69094206

2003. godine je rat u BiH uveliko završen još prije osam godina i nije ni bilo potrebe više da budu tu. Bili su kad je trebalo.
Ne treba ti meni da pišeš odakle su Rusi došli na Slatinu. Pretpostavljam da si bio na tom aerodromu, zar ne? Njihov kontingent uBosni nije brojao 200 vojnika nego 1000.

Bogu i Crkvi. Ne odvajaj to dvoje. :D
Цркве падају у јерес одавно... Мешаш Христову Цркву и антихристове цркве...

Мешаш непогрешивог Бога са погрешивим црквама које себи дрско приписују божанство, а одписују људску глупост и слепило

Rusi nisu hijene. Sta ce oni tamo?
Pogledaj razdaljinu Kipra i ruske baze u Siriji i sve će ti biti jasno.Ovo su geostrateške igranke za velike.Opet ponavljam nisam još vidio panično povlačenje Rusije iz Sirije niti napad na ruske baze što mi daje signale da su Rusi ipak napravili dil sa Turcima a cijena svega će se tek vidjeti.

Dobro i kakve to ima veze sa agresijom Nato alijanse prema RS i Srbiji?Šta si zapeo za Ruse?Zašto bi oni ulazili u direktan sukob sa Nato alijansom kada je bila praktično najjača tada kao što ni Nato neće ući u direktan sukob zbog Ukrajine.Ne znam šta je poenta priče, Srbi su odgurani Rusima silom.Zar smo mi 1995-1999 bili saveznici sa Rusima?Vojni pakt?Ne naprotiv Boris je bio američki pijun a Rusija totalno marginalizovana 90-ih.Tek dolaskom Putina Rusija se vraća u život.Ti pričaš o praktično dolasku Putina na vlast i prvom mandatu kada je Čečenija bila prioritet a ne neka tamo Srbija sa pronatovskom vlašću.Zaboravljaš taj momenat.
Zaboravljaš dva momenta. Rusi imaju svoje interese i prodaće bilo koga. To su uradili sa Avganistanom 1989, sa nama 2003. i sad sa Asadom. Previše ste vi Rusofili pametni da biste to shvatili. I pod dva, apropo ruske vojske u UKR, na primer. Oni su mentalitet JNA i tako će i proći. Ko ih u svetu sad uzima za ozbiljno, pogotovu posle Sirije? NATO, Kina, Indija...

izrael sada može slobodno ući u damask...nema snage koja ći ih zadržati
Неће Бољшевички Бибијев приватни Израел ући нигде више...

Његова лоповска браћа из Кремља су поражена у Сирији, а и њега чека иста судба због ове јајарске инвазије, у сред грађанског преврата...

Pogledaj razdaljinu Kipra i ruske baze u Siriji i sve će ti biti jasno.Ovo su geostrateške igranke za velike.Opet ponavljam nisam još vidio panično povlačenje Rusije iz Sirije niti napad na ruske baze što mi daje signale da su Rusi ipak napravili dil sa Turcima a cijena svega će se tek vidjeti.
Dil je napravljen cim se ovi lako setaju po Siriji.

A baze im mogu zatrebati ako dil krene naopako. Jedini smisleni dil za Ruse je Zelenko za Asada.

Цркве падају у јерес одавно... Мешаш Христову Цркву и антихристове цркве...

Мешаш непогрешивог Бога са погрешивим црквама које себи дрско приписују божанство, а одписују људску глупост и слепило
Pa i govorim o Hristovoj Crkvi.

Ne treba ti meni da pišeš odakle su Rusi došli na Slatinu. Pretpostavljam da si bio na tom aerodromu, zar ne? Njihov kontingent uBosni nije brojao 200 vojnika nego 1000.
Pa zašto kad znaš nisi napisao da su Rusi na Slatinu došli iz Republike Srpske?
Nego lažeš na njih onako.

Pa zašto kad znaš nisi napisao da su Rusi na Slatinu došli iz Republike Srpske?
Nego lažeš na njih onako.
Zato što se zna odakle su došli, pa ta trka se aktivno pratila, bar u Srbiji, u kasno proleće 1999. Ti samo ne razumeš da su tad sa Slatine 2003. otišli i preostali Rusi iz Republike Srpske o istom trošku. Rusi imaju svoj interes i prodaju kako i koliko hoće.
Sutra ako bude interes NATO pakta, pa prodaće i UKR zbog nekog, možda i sitnog dogovora sa Putinom.
Ali ne, mi smo braća i pun gas. Naravno u propast.

Izraelski tenkovi su ušli u Siriju. Lešinari se okupljaju.
Оће да погину и у Сирији... мало им је смрти у Либану...

Опет те тењкиће ко глинене голубове гурају на Арапе...

to uopće nije bitno za ovu temu...mislim da je najbitnije da je izrael ušao u siriju i neće se zaustaviti
Израел ће ово јајарење скупо да плати, пљачкашка руља Талибана је ионако орна за рат...

Најгоре време да напдну Сирију су бирали, већ сутра ће неко да их добрано налупа од папучара...

Back