Asad ostavljen na cedilu, nema više ko da ga brani: Rusija i Iran evakuišu trupe i građane, džihadisti, pobunjenici i Kurdi nadiru sa svih strana!

Dil je napravljen cim se ovi lako setaju po Siriji.

A baze im mogu zatrebati ako dil krene naopako. Jedini smisleni dil za Ruse je Zelenko za Asada.
Ko to zna Turska je geostrateški i dalje moćna država.U Nato je zvanično, ne uvodi sankcije Rusiji naprotiv medjusobna razmjena višestruko povećana od rusko ukrajinskog sukoba, visi na BRIKS+ okupljanjima, dakle ako mene pitaš Turci stari trgovci trguju.

Израел ће ово јајарење скупо да плати, пљачкашка руља Талибана је ионако орна за рат...

Најгоре време да напдну Сирију су бирали, већ сутра ће неко да их добрано налупа од папучара...

Žao ti talibana...?
Sećam se da je jedan naš patrijarh nazvao zilote talibanima.
Zna sveti čovek!

KOGA RUS BRANI, A KINEZ HRANI, TAJ JE PROPAO KAO BUGARSKA, A OSTAO DUZAN KAO GRCKA....srpski narode, ne pravite sebi lazne idole, ne nadajte se u onog cirkuzanta i lopurdu, koji navodno vodi Rusiju...ovo sa Sirijom i Asadom, neka vam bude jos jedna lekcija, koliko ste lakoverni i teske naivcine

Ti kao vojni dezerter si našao da nas savetuješ
kako da se ponašamo? Kako te nije sramota?

Žao ti talibana...?
Sećam se da je jedan naš patrijarh nazvao zilote talibanima.
Zna sveti čovek!
КГБ ''светост'', боље да се бавио народом и вером, место политиком, мања би будала испадао...

Zaboravljaš dva momenta. Rusi imaju svoje interese i prodaće bilo koga. To su uradili sa Avganistanom 1989, sa nama 2003. i sad sa Asadom. Previše ste vi Rusofili pametni da biste to shvatili. I pod dva, apropo ruske vojske u UKR, na primer. Oni su mentalitet JNA i tako će i proći. Ko ih u svetu sad uzima za ozbiljno, pogotovu posle Sirije? NATO, Kina, Indija...
Aman čovječe mi nismo u vojnom savezu sa Rusijom.Ljudi po Srbiji i RS vole više Ruse od Nato alijanse zbog svima poznatih razloga.Niko ne živi u iluzijama, daješ sebi za pravo komentare kao da si kupio svu pamet svijeta a zapravo ne pišeš ništa epohalno novo.Kada su se Amerikanci povlačili iz Afganistana lokalni saveznici su ostali na aerodromu na milost i nemilost talibana.Veliki nemaju emocije.Već mi je taj tvoj momenat simpatičan Rusi pa Rusi.Mi smo zvanično neutralna država po pitanju rusko-ukrajinskog sukoba, medjutim ako misliš da će ti Rusi vratiti KiM i Krajinu u ovim okolnostima grdno se varaš.Nismo mi naslonjeni na Rusiju.Dugoročno Rusi su digli ruke od Evrope i okrenuli se Aziji.Taj momenat Evropi donosi energetsko resursnu krizu a Kini dzoker u rukavu za dalji razvoj divovske ekonomije.Dok Evropa i njena autistična birokratija skonta šta se dešava biće kasno.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: iig
Ti kao vojni dezerter si našao da nas savetuješ
kako da se ponašamo? Kako te nije sramota?
Злаја је часни Србски патријота... Недостижна величина, за вас удбашке клеветнике, који сем убијања свих, па и себе у појам, не умете ништа друго...

И није глуп, чим уме да намирише издају КГБ армијских бандита око Слобе Русобудалног...

КГБ ''светост'', боље да се бавио народом и вером, место политиком, мања би будала испадао...

Talibani mrze KGB...
Ziloti mrze KGB...
Srbi vole KGB!

Gde ti sebe pronalaziš otpadniče?

ovo me podseca na garazu naseg porfirija
asad, porfirije, kadirov koja je razlika

inace snimak od jutros/sinoc u asadovom voznom parku
Комуњарска посла...

Раји небеско, а њима земаљско царство, па коме се не свиђа...

Злаја је часни Србски патријота... Недостижна величина, за вас удбашке клеветнике, који сем убијања свих, па и себе у појам, не умете ништа друго...

И није глуп, чим уме да намирише издају КГБ армијских бандита око Слобе Русобудалног...

Onoliko koliko si i ti častan Srbin.
Taj je sam priznao da je dezertirao...sećaš se one jedinice
iz Kruševca koja je dezertirala na Kosovu?

Car Lazar bi promenio mesto stolovanja.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ja sektaš :hahaha:
a ti patriota? Talibanski, valjda! :roll:
Што си преправио Христове речи у потпису секташ?

Није рекао ''богатству'' већ - Мамону, тј. незнабожачком идолу лоповлука и отимачине...

Onoliko koliko si i ti častan Srbin.
Taj je sam priznao da je dezertirao...sećaš se one jedinice
iz Kruševca koja je dezertirala na Kosovu?

Car Lazar bi promenio mesto stolovanja.
Злаја је Србски мухамединац за пример...

Права Србенда, Бог да га поживи још сто година

Kolega izBosne, nas dvojica se ne poznajemo da bi ti znao koga volim ili mrzim. Vas pametnjakovića imam i u privatnom životu. Samo im kažem da čim izađu na Dunav i krenu prema Atlantskom okeanu, prestajem svaku debatu na temu bolesne Rusofilije.
Гори су од плаких жентурача са тим '' мрзиш ли ме, волиш ли ме '' нападима и емотивним оргијањем усред интелектуалних дебата...

Са тешким емотивним дебилима и женскастим увредљивцима ми улазимо у интелектуалне дебате...

Zato što se zna odakle su došli, pa ta trka se aktivno pratila, bar u Srbiji, u kasno proleće 1999. Ti samo ne razumeš da su tad sa Slatine 2003. otišli i preostali Rusi iz Republike Srpske o istom trošku. Rusi imaju svoj interes i prodaju kako i koliko hoće.
Sutra ako bude interes NATO pakta, pa prodaće i UKR zbog nekog, možda i sitnog dogovora sa Putinom.
Ali ne, mi smo braća i pun gas. Naravno u propast.
Pa rat se završio osam godina prije njihvog odlaska, štitili su nas sarajevske Srbe kada je naređeno da se artiljerija povuče 20 km daleko od linije.
Šta je trebalo da još urade za nas? Znam ja da to tebi kao muslimanu ne odgovara ali ti nisi ni bitan. Istina je bitna.

Pa rat se završio osam godina prije njihvog odlaska, štitili su nas sarajevske Srbe kada je naređeno da se artiljerija povuče 20 km daleko od linije.
Šta je trebalo da još urade za nas? Znam ja da to tebi kao muslimanu ne odgovara ali ti nisi ni bitan. Istina je bitna.
Ma de glupost već sam ovu tezu čitao.Agenda satanizacija Rusa a ni slova ko nas je zapravo bombardovao i oteo KIM.Ko trenutno brani interes Srba u BiH kada gledamo glasanje u Savjetu bezbjednosti?Ko nije jeste priznao KiM?Šta on očekuje od Rusa?Ko nas je izdao u prvom velikom ratu, u drugom velikom ratu?Ko je zapravo pravi priljatelj Srba koji čuva ledja a mi to ne vidimo jbt.?Dajte nam tu pamet mi smo glupi rusofili.Znaš šta je najgore ja čak i nisam rusofil već Srbofil ali nisam ni rusofob.Smeta mi ta trenutna debilna agenda Evrope i nemam problem napisati da mi smeta i da Rusija ima pravo da brani svoje intrese.Kada im spomeneš kako smo se mi lajt odnosili prema muslimanima i šiptarima kada smo branili svoje interese u odnosu kako to radi Izrael ali ali ali to nije isto.Izrael ima pravo da se brani.haha
Bombardovanje SRJ 1999 je zabranjena tema.Nisu Rusi podržali UČK.Šta bi tek drobili da su nas Rusi kroz istoriju makar jednom napali vojno a ne pomagali srpski ustanak u Turskoj Imperiji.Pričamo o izdajama, čime smo mi zaslužili ruski kišobran ustalom.Prodajemo Amerikancima najviše u Evropi kalibar 155 za haubice za koje se zna da završavaju u Ukrajini.Šta nismo uveli kao sankcije pa to nekakva usluga.Više od pola svijeta nije uvelo sankcije Rusima.Glupa i pročitana priča naših "malih" natofanatika.

Poslednja izmena:
Asad adio, ko zna gde i ko zna kad. :super:

1733671298516.png

Back