Artritis

Чујем од многих људи да нека маст,гел, на бази меда/других пчелињих производа делује одлично и ублажује болове.
Зове се Абексин/Abexin/Abexina.
Промовишу/рекламирају и на ТВ.

Читам амерску статистику за Нестероидне антифлогистике/антинфламаторне лекове (Бруфен и сл.)да годишње имају преко 200 хиљада тежих компликација а око 20 хиљада смртних директно повезано с'тим лековима.

Дал неко има искуства са Апитерапијом?
Наводно,доста добро помаже код артритиса,генерално.
Мој добар познаник,"младић"од 84 године има генералну артрозу,поготово кичме.Он полу-професионално пчелари.Скоро недељно,у сезони дневно ,па и више пута на дан га нека пчелица боцне.Не жали се на болове зглобова,мишића,ради свакодневно на његовом салашу и пчелињаку.
Каже и да је сексуално активан са његовом женом,младом, од 75 година.

Pozdrav,malo okašnjenje na odgovor,primio sam šest... i super sam,nadam se da će potrajati poslije ove studije od 6 komada bar 3 godine,uz naravno MTX i Pronison itd,nuspojava ima malo,kod mene lično malo više sluzi u plućima,možda i autosugestija,funkcionišem apsolutno normalno... samo da remisija što duže potraje.
Pozdrav,i pitaj slobodno,šta te zanima !

Aloa vera sigurno najbolja stvar koja postoji i koja drži ovu bolest pod kontrolom.
Ovo je provereno i dokazano iz moje uže porodice.
Jedino neznam, da li je to 100% sok ili neki koncetrat. To ću provjeriti i javiti za dva dana.
To je jedna bijela flašica u PVC 1/2 litra.
Piješ 3*1 kašiku svaki dan i za 14 dana nećeš imati nikakvih problema. Oni natečeni zglobovi postaju sasvim normalni.

Obično se to povrati kroz nekoliko mjeseci pa ponovo pij ALOJU 10-14 dana i prestane i sve je podpuno normalno bez ikakvih bolova ili problema.

Ovi ljekovi koje daje zvanična medicina ništa ne pomažu osim što za nekoliko sati ublaže bolove ali prsti i zglobovi i dalje otiču i postaju nepokretni.
To ti je posledica, jer se neki otrovi zadržavaju u organizmu i koji se preko jetre nemogu očistiti. Očisti ih Aloja i rezultati su odlični.

Aloe vera je BILJKA iz porodice Suculenta (kaktusa)

Ima li živih ljudi na ovoj temi,ili su svi se izliječili (dao Bog da je tako)...

ACTEMRA kod mene završena prije 2 mjeseca i... može se,povremeno se vrati na koji dan po koji otok ali nije ni približno stanju kakvo je bilo lani u ovo doba,samo da remisija potraje !

Pozdrav !

Nisi poceo glodati namestaj? :mrgreen:
Gibamo se, gibamo i skidamo se s Medrola...go me, go me, go me..
Stanje remisije je cilj.
Drago mi je sto si bolje.

:)
Hehe,nije namještaj,više me privlači kukuruz ;) .
Pratim upravo nalaze zadnjih 8 mjeseci, sve je u normali proteklo,samo prije mjesec dana,na finalnom mi bila SE povišena 20/35,i uvidjeh da je CRP 27,7 a normala je <10. Ima 3 dana počeli nekakvi znakovi upala zglobova,ali prepisaćemo to promjeni vremena,nadam se da će proći uskoro jer nije ni blizu kako je prije godinu bio užas.

Lijep pozdrav iz BL !

Imam zelju da sa vama podijelim svoje iskustvo pa mozda ce nekome i pomoci sto bi mi bilo jako drago.Naime prije tacno 7 god.poceli su bolovi u koljenu,najprije jednom potom i drugom,kicma me otkidala.Malo sam to ignorisala mislila da je od poroda neki pad imuniteta.Kad sam vidjela da je djavo odnio salu,kod doktora.Kao sto je Roki 17 vec rekao posto sam i ja iz Banja Luke,reumatologu se ceka dugo,pa onda opet dugo kontrola a ja sam ubrzo imala u planu jos jednu bebu doktor mi je predlozio da ostanem u bolnici i da uradimo nalaze.Bila sam 15 dana u bolnici uradila hrpu nalaza,slikanja od tog svega samo mi je sedimentacija,crp i fibrinogen bili visoki i ja se otpustam iz bolnice a da pojma nemaju sta mi je niti sam stekla utisak da se oni uopste trude da nekom pomognu.Samo cu vam dati jedan primjer nas 4 u sobi pijemo bukvalno 9 vrsta tableta a sve imamo razlicite simptome.I na kraju nakon 2 godine moje muke,vec se otok i bol prosirila i na ruke ,prste ja slucajno vidim da imam neke zute tacke na krajnicima.Nikakva bol,temperatura,nista.Zakazujem kod otorinolaringologa i covjek kad je pogledao odmah zakazuje operaciju.Onog dana kad sam izvadila krajnike vise nikad nikakvu tabletu nisam popila,ubrzo poslije toga sam zatrudnila i rodila zivo i zdravo dijete.Citavo vrijeme mene je samo zanimalo od cega je bolest dosla mislim da vecinom te reumatske bolesti uzrokuje nesto iz naseg tijela,kako sam poslije cula najcasce zubi mogu biti okidaci,meni su eto zagnojeni krajnici bili uzrok,napominjem opet ASTO tj.reuma faktori negativni.Posle sam razmisljala koliko je ljudi koji su vec nepokretni a problem im pravi neka banalna stvar u tijelu i kakvi nam strucnjaci rade u zdravstvu.Taj dr.mi je tad sjecam se rekao Necete se nikad izljeciti,samo mozete ljekovima odrzavati stanje a vrijeme ce pokazati sta vam je tacno.

Hehe,nije namještaj,više me privlači kukuruz ;) .
Pratim upravo nalaze zadnjih 8 mjeseci, sve je u normali proteklo,samo prije mjesec dana,na finalnom mi bila SE povišena 20/35,i uvidjeh da je CRP 27,7 a normala je <10. Ima 3 dana počeli nekakvi znakovi upala zglobova,ali prepisaćemo to promjeni vremena,nadam se da će proći uskoro jer nije ni blizu kako je prije godinu bio užas.

Lijep pozdrav iz BL !

Pretrazivala sam nesto u vezi artritisa i naletim na ovu temu. Potpuno sam zaboravila na nju.
S obzirom da nisi prisutan na temi, pretpostavljam da si poletan kao pticica. :)
Sad sam i ja na Actemri.

Ja bih probao sa Epilobiumom. Jako je dobar antiupalni čaj.
Negde sam pročitao da postiže bolje efekte na upalu od Hidrokortizona. Naravno, ne šteti organizmu.
Kad može da reši jako, jako komplikovanu upalu prostate, verujem da će pomoći i kod artritisa. Bitno je da vam neće oštetiti zdravlje.

Da ozivimo temu , a i mozda se zatekne neko ko moze da pomogne .

Majka je u sedmoj deceniji zivota , boli je koleno ,gelja pri hodu , doktor specijalista je rekao ( parafraziram ) da je doslo do starackog ostecenja hrskavice i da to stvara probleme .

Citao sam da JOINT MD TABLETE navodno regenerisu hrskavicu pa sa tim u vezi i pitanje , koliko su one funkcionalne kod osoba u sedmoj deceniji zivota , gde je prirodno doslo do ostecenja te hrskavice i da li stvarno imaju tu moc da je nanovo regenerisu i obnove ?

Hvala . . .

Poslednja izmena:

Back