Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
video sam gol vasirikija....stvarno je wow
a ovaj flamini ako onako nastavi bice bolji od gatuza

Ako se za neki gol kaže da je bio u raške, onda je to sigurno njegov. Ne znam da li si obratio pažnju na dribling kojim je izbacio čak 3 fudbalera pre šuta

A da bi Flamini bio bolji od Gatuza treba mu mnogo više snage, ali i mnogo manje mozga :lol:

da, obratio sam pazhnju na dribling....mislim nije bio nishta specijalan(tj cilj driblinga nije ni bio da se prodje igrach, vec da se stvori shto bolja pozicija za shut ;) ).....vidi se da u ''malom'' lezhi potencijal da bude chak i bolji od patrika :)
pa primetio sam da mnogi uporedjuju Flaminija sa Gatuzom.....sa jedne strane imaju pravo, jer mi se chini da kad on igra Fabregas je mnogo vishe skoncentrisan na napad...takodje ga ima svugde po terenu...ono shto ga razlikuje od gatuze je to shto mozhe na vishe pozicija da igra, a i nije tol'ki balvan u napadu :D
shto se tiche mozga lol :lol:

Činjenica je da su tri igrača ispala iz igre zbog samo jednog driblinga Diabija, imao on tu nameru ili ne :wink: Primetio sam da mnogi Diabija stavljaju na poziciji DM :shock: Dečko je veoma ofanzivan, i ima strava dribling, dok u odbrani nije nešto.
Flamini nekada da poneki gol, ali zato igra i DM i LB, odnedavno i RB, svojevremeno je Venger probao da ga stavi na LM pa se tu baš i nije snašao. Po meni on nije za prvi tim, ali je zato trenutno možda najbolji džoker sa klupe na svetu, bar što se tiče tog "krljatorskog" :D dela igre
One sezone je levog beka odigrao bolje nego što ga sada igra Kliši, a tako se bunio da ne voli da igra kao bek

Fabianski
Traore Hoyte Senderos Eboue
Song Denilson Diarra Walcott
Bendtner Eduardo

Given
Beye Rozehnal Taylor Jose Enrique
Milner Faye N'Zogbia Smith
Martins Ameobi

dobili smo ih 2:0....jeste da smo golove dali tek u zadnjih 10 min ali obratite pazhnju sa kojim su timom oni igrali a sa kojim mi....golove su dali Denilson i Bendtner :D

Čitam negde na netu, kaže jedan lik da bi naš podmladak mogao ladno ući u Kup UEFA kad bi se računao kao poseban tim. To i nije toliko daleko od istine.
Golovi u zadnjih 10 minuta su postali tradicija, šta se čudiš toliko :D :wink:
Bendtner dao gol glavom posle centaršuta Traorea(sve više i više golova dajemo glavom u poslednje vreme, i ne čudi kad imamo ovog Danca i Adebajora, obojica oko 190 cm ako se ne varam?)
Kažu da je Denilson dao svetski gol, a da je Diabi ponovo izvozao par igrača pre asistencije.

Mogu samo da zamislim kako je svrakama, ove godine se naoštrili, doveli pojačanja, doveli trenera, imaju velike ambicije, i u Karling kupu izgube od klinaca a izađu sa najjačim sastavom

pratio sam textualni prenos na sajtu arsenala ;) tako da sam upucen u akcije i golove :)
ade i bendtner su strava igrachi....ovaj drugi se proshle sezone pokazao u 2.ligi tj 1 ;) kako to kod njih vec ide, a i znam da je u rezervama dao nekih 30 golova.Secam se da je Arsen rekao da im ne treba Zhigic da imaju njega..treba pogledati prosek god tima koji je danas igrao...sa ovim timom sigurno bi mogli u UEFA kup.

Аркитал у Сану: http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2007440641,00.html

0,,2007441497,00.jpg

GREAT DANE ... Nicklas Bendtner heads the opener

The 2 best teams in London, Arsenal A and Arsenal B team. Spurs may be sixth, behind Chelsea C team.
:lol:

Aha :D

Onaj Usmanov kupio još 2% deonica,sada ima 23%, što znači da je drugi akcionar kluba :mad:
Ako dođe do 29,9% ima pravo da kupi ceo tim!
Imam utisak da bi uprava kluba više želela Krenkeao nego Usmanova, jer bi sa Usmanovim 99,9% u klub ušao Dejvid Dejn i to kao predsednik kluba(trenutno je predsednik kompanije koja kupuje akcije za Usmanova) što bi verovatno značilo da bi oterao sve ove koji su oterali njega

Sto mislite, do kojeg kola ce Arsenal ostati na prvom mjestu?!?!? Najvjerovatnije ce pasti sa cela tabele kada bude zaigrao protiv nekog tima koji je iznad zone ispadanja !!!

Šta pričaš ti? Igrali smo sa Derbijem(sa njima je igrao Liverpul), sa Portsmutom(igrali sa svim iz velike 4), igrali sa Totenhemom(koji je vrljavo krenuo ali nije ekipa za bacanje), sa Sitijem(koji je pobedio Mančester Junajted), sa mesarima iz Blekburna(tu je Leman zayebao stvar, mogla su biti 3 boda, ujedno i naš jedini remi), sa Fulamom( e za njih nemam nikakvih podataka).
Plus što smo razbili Njukastl za rezervnih timom kojem je prosek godina oko 20!!! A ne možeš reći da ih nije briga za kup jer je i sam njihov trener rekao kako je šokiran jer je to njima bio jedini trofej za koji su se borili a nama tek 4.
I Sevilja na koju se sad ssvi lože je razvaljena sa 3:0

Razmisli pre nego što postuješ glupost. Ako ne možeš onda jbg, žao mi je.
P.S. Vidim da se i Čelzijevke ( :D ) žale na tebe, tako da...

Pobjede nad vrhunskim klubovima !!! Da li si primjetio da ste samo dvije utakmice odigrali u gostima, pobjeda nad gradskim rivalom, i remi sa Blekburnom, a sjecas li se prijethodnih sezona kako je Arsenal bio ``dobar`` u gostima!!! Sacekaj malo, vidjecemo poslije par utakmica u gostima kako cete padati na tabeli !!! Ali dobro, preostala Vam je jos borba sa Celzijem oko ovog karling kupa !!!

Ja ti samo govorim da smo igrali sa timovima sa kojima su manje više svi igrali. Plus što se ne provlačimo(kako je Mančester počeo ovu sezonu) nego razvaljujemo timove.
Koliko je Mančester dao golova Redingu, koliko Liverpul Birmingemu, Čelzi Aston Vili? Ni ovo nisu vrhunski klubovi koliko ja znam. Ili možda jesu?!

Back