Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Dakle ovako

Arsenal-Hamburg
3 : 1

I to još na Emiratima, čudo neko :shock: :lol:
Golove za Arsenal su postigli Van Persie, Eboue, Baptista(raduje me ova činjenica, uigrava se u tim), dok je van der Vaart dao gol za Hamburg.
Prvi put posle 7 nedelja zaigrao je i Ljungberg, a igrao je Senderos, koji se oporavio od povrede koju je dobio još na SveCkom prvenstvu.Inače, zamenio je povređenog Galasa.
Igrao je i Valkot, nekih 15 minuta(sprema ga Venger za velike mečeve u budućnosti).

Nije mi igrao Gilberto Silva. Bio je na klupi(bio je u Brazilu iz privatnih razloga, i vratio se pred utakmicu).
Prvi smo u grupi, jer je Porto pobedio CSKA sa 2:0
Sledeću utakmicu, protiv Porta ne smemo samo da izgubimo, ali igramo bez Anrija(parni kartoni).

Citala sam da se Wnger zestoko bunio protiv nekog pravila FIFE da utakmicu mora da pocne sa minimum 5 domacih igraca (u ovom slucaju Engleza), i izjavio da on u igru ubacuje onog ko je dobar i da ga ne zanima da li je Spanac,Englez ili neko treci...

Evo, priča se da će na zimu dobiti 30 miliona evra(ili funti ne znam baš, ako je funti, to je 45 miliona evra) za transfere od uprave. Garantujem da će dovesti mlađe i talentovane igrače, u mesto jednog ili dva iskusna, već izgrađena igrača.
Sad na leto je doveo 6 igrača: 3 mlađa i 3 starija
Fran Merida, Denilson i neki Japanac su mlađi(Merida ima 16, Japanac 17, a Denilson 18 godina), dok su Galas, Baptista i Rosicki stariji(s tim što su Galas i Baptista došli kao zamene za Kešlija Kola i Rejesa).
Umesto sad na zimu da dovede Teveza ili Maskerana(najverovatnije idu iz Vest Hema jer ih je kupio onaj Islanđanin, a njih dvojicu je doveo neki Iranac, bivši protiv-kandidat kao neku vrstu kapare), a bilo je priče i da će doći na leto, dovešće talentovanog 15-godišnjaka iz Afrike.

A inače ovaj Fran Merida je došao iz Barselone isto kao i Fabregas, igra na istoj poziciji(čak je malo ofanzivniji, i 300 puta bolji dribler, bar što sam video neke snimke), a ima godina koliko i Fabregas kad je debitovao za prvi tim, tako da ne treba da se čudimo ako uskoro i on zaigra.

3:0 protiv Totenhema(velikog rivala). Dva gola Žilberta Silve(oba sa penala) i jedan Adebayjra(iako u poslednje vreme igra dobro, i dalje tvrdim da ga treba proterati iz Arsenala).
Prvo je Adebajor bio 1 na 1 sa golmanom i dao gol.
Prvi penal( i drugi) gol je kažu malo diskutabilan, kao da je Rosicki iscenirao penal. Nisam to video, jer sam meč gledao na RTRS(TV iz Republike Srpske, pa mi je slika bila loša). I drugi penal nisam najbolje video, ali kažu da je on koliko-toliko regularan.

Nisam video ni prvi gol, jer nisam znao da ima prenos te utakmice. Sada ispada da nisam ništa video. Recimo da sam više slušao prenos, jer jem zvuk dobar, a ponekad se slika i kratkotrajno popravila. Sve u svemu, koliko sa čuo i video Arsenal ih je razvalio igrom(pre kraj meča Adebajor i Baptista sami protiv šestorice u odbrani Totenhema, i opet ih vozali ko budale).

Back