Au, da li je moguce da se svaku utakmicu Arsenal raspadne u drugom poluvremenu. Jeste da je Diabi dobio crveni ali to nije izgovor za 4 komada koja su primljena od tima koji je skoro izgubio svog najboljeg napadaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4:4
Venger je muuda svoja izeo
![]()

Onog sudiju treba oterati u tri lepe...smradina, umesto da podeli dva zuta kartona igracima nju kasla za simuliranje on svira penale ?! Bolid! U stvari i nije on bolid, kreten je onaj ko ga je postavio da sudi ovu utakmicu a majmun se javno izjasnio da navija za junajted !!! Jadno je koliko bodova junajted dobija zahvaljujuci sudijama i bivsim igracima koji doguraju do toga da budu treneri u ekipama premijer lige... .zato su mi uvek i bili najomrazeniji klub na svetu... i zato sto imaju uzasno prljave igrace (i na terenu i van njega)..... uhhh......
a i ovaj diabi majmun,treba ga poslati na lecenje...koliko zatupljen moras biti da reagujes onako...... pa ovo je gore nego sto je kivu uradio pre neko vece(taj je bar podmuklo i sudiji i igracu iza ledja a ovaj se ko vo zaleteo na dvojicu ispred svih.....)

ne mogu da verujem da je tolika prednost tako lako izgubljena...
Nolan je imao sjajnu sansu u 94. minutu

mada svakako bih vise voleo da titulu uzme pre celzi nego junajted....Onog sudiju treba oterati u tri lepe...smradina, umesto da podeli dva zuta kartona igracima nju kasla za simuliranje on svira penale ?! Bolid! U stvari i nije on bolid, kreten je onaj ko ga je postavio da sudi ovu utakmicu a majmun se javno izjasnio da navija za junajted !!! Jadno je koliko bodova junajted dobija zahvaljujuci sudijama i bivsim igracima koji doguraju do toga da budu treneri u ekipama premijer lige... .zato su mi uvek i bili najomrazeniji klub na svetu... i zato sto imaju uzasno prljave igrace (i na terenu i van njega)..... uhhh......
Ne znam, ja sam nekako pomoć sudija uvek pre povezivao sa Realom, nego sa Mančesterom ili Interom.
Ali možda to iz mene samo govori neka averzija prema najbogatijem, najtrofejnijem, najvećem, i ''najgalaktičnijem'' klubu sveta.

Te penale o kojima govoriš nisam još ni vidio, ali mi je smiješno da je krivac...ni manje ni više nego ManUtd...pa kako uvijek ManUtd krivac?Nisam rekao da imaju pomoc u svakoj utakmici, normalno je i da nekad ide i protiv njih neka sudijska greska(pogotovo ako je utakmica protiv drugog velikog kluba kad je pritisak veci na sudiju) ali ne mogu jedna ili dve utakmice da promene nesto sto je ocigledno sezonama unazad....
ferdinandu svaka cast sto nije napravio faul ali opet je ispao stoka sto je napucao onu zenu u facu.....i to je jedan od primera, bilo ih je mnogo od kad ja pratim fudbal,ali mrzi me sad da kopam ostale....
Hoces da kazes da su ova dva penala protiv arsenala bila cista?!
Moj utisak je da mancester ima preveliku pomoc i da ima kroz istoriju dosta fudbalera koji su bili lose osobe(prema onome sto sam procitao o njima) ... ne kazem da je ta pomoc kupljena ali postoji, ne kazem da to nisu odlicni fudbaleri,ali su losi ljudi....

Nema, pravi si ljevičar![]()
Jezik pregriz'o.

A zašto to tvrdiš? Hoćeš da kažeš da je sudija svirao ta dva penala da bi pomogao Unitedu da osvoji titulu?Sudija koji navija za mancester je protiv arsenala dosudio dva kriminalna penala. to sam rekao i to i dalje tvrdim. ti reci sta od toga nije tacno. ja nisam rekao da je man utd krivac,rekao sam da je to debelo u njihovu korist.
Polako prika, ne znam zašto se odmah tripuješ da je meni do neke prepirke ili svađe.a ti nisi ni pogledao te penale a raspravljas se sa mnom.
Ja govorim o svemu. United je u tri godine osvojio samo Liga kup, svak' živi je na njih šiljio kuratz, i tada niko nije pričao o sudijama. Onda, United počne da osvaja, i odjednom sudije krive. Prošle godine niko nije spominjao sudije, Čelzi osvojio...pa je to onda valjda regularno...ove sezone, Man Utd trenutno ima prednost...i odmah sudije, sudije, sudije...meni je to baš smiješno...pomalo i tužno.i ja govorim o premijer ligi ne o ligi sampiona. i ja govorim da mancester ima vec 15 godina odlican tim,odlicnu igru da su sposbni da pobede bilo koga u engleskoj,da su sposobni da bez icije pomoci budu sampioni ali da je ipak ta pomoc velika i previse cesta i da ne bi bili toliko dominanti da nisu cesto bili potpomognuti kad je bilo bitno. i ne kazem da sudije namerno i svaku utakmicu i svako prvenstvo sude samo u njihovu korist,tako da je normalno da nekad i greske idu protiv njih i da u zadnjih 15 godina mora da bude 3-4 da i oni ne osvoje nesto....
Naravno...ali zašto neko zbog toga ne bi podnosio ManUtd?i rekao sam da ima mnogo drugih primera ne samo to napucavanje lopte( secam se tacno da je roj kin samarao nekog klinca na ulici(ne secam se zbog cega ali ne mozes tako nesto nikako opravdati pa sve da mu je mamu opsovao a nije) i bilo je dosta drugih ali ne mogu sada da se bavim time) a i to napucavanje lopte ne mozes pravdati nezadovoljstvom sudijskom odlukom pa vidi da je hiljadu ljudi ispred njega i on se stoka sili,a zasto? sto je sudija svirao faul pre nego sto je on krenuo i da vodi loptu? pa mogao je neko dete da pogodi u glavu majmun i ko zna sta bi onda bilo.....
Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Baloteli proglašen je za najboljeg mladog fudbalera 2010. godine u izboru torinskog lista “Tutosport”.
Napadač Mančester Sitija bio je presrećan ovom nagradom, a istakao je da je bolji od prijašnjih dobitnika Fabregasa, Runija i Van der Varta.
"Postoji samo jedan bolji od mene, a to je Mesi. Srećan sam u Mančester Sitiju i želim da osvojim Ligu Evropa, ali jednog ću dana zaigrati za Milan", istakao je Baltoteli ponovo istakavši svoju naklonost “rosonerima”.
Baloteli je nagradu koja se zove “Golden Boy” dobio ispred veznog igrača Džeka Vilšira koji je njemu nepoznat.
"Oduševljen sam nagradom. Postoji li iko osim mene ko je trebalo da je osvoji? Pre dve godine sam bio šesti, a prošle godine četvrti, napokon je došao moj red. Ne znam ko je Vilšir, ali sledeći put kada budemo igrali sa Arsenalom dobro ću ga pogledati. Možda mu i pokažem trofej i podsetim ga ko je pobednik", prokomentarisao je samouvereni Baloteli.