Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Au, da li je moguce da se svaku utakmicu Arsenal raspadne u drugom poluvremenu. Jeste da je Diabi dobio crveni ali to nije izgovor za 4 komada koja su primljena od tima koji je skoro izgubio svog najboljeg napadaca.

Onog sudiju treba oterati u tri lepe...smradina, umesto da podeli dva zuta kartona igracima nju kasla za simuliranje on svira penale ?! Bolid! U stvari i nije on bolid, kreten je onaj ko ga je postavio da sudi ovu utakmicu a majmun se javno izjasnio da navija za junajted !!! Jadno je koliko bodova junajted dobija zahvaljujuci sudijama i bivsim igracima koji doguraju do toga da budu treneri u ekipama premijer lige... .zato su mi uvek i bili najomrazeniji klub na svetu... i zato sto imaju uzasno prljave igrace (i na terenu i van njega)..... uhhh......
a i ovaj diabi majmun,treba ga poslati na lecenje...koliko zatupljen moras biti da reagujes onako...... pa ovo je gore nego sto je kivu uradio pre neko vece(taj je bar podmuklo i sudiji i igracu iza ledja a ovaj se ko vo zaleteo na dvojicu ispred svih.....)
i taj arsenal,pa poludeo bih da navijam za njih.... jeste da bih najvise voleo da oni uzmu titulu jer godinama igraju najlepsi fudbal u engleskoj i jer su klinci ,ali opet na svu srecu nije mi toliko stalo da se stalno zivciram,ali ovo je bilo glupo za medalju,nisu smeli da dopuste ovako nesto....

Onog sudiju treba oterati u tri lepe...smradina, umesto da podeli dva zuta kartona igracima nju kasla za simuliranje on svira penale ?! Bolid! U stvari i nije on bolid, kreten je onaj ko ga je postavio da sudi ovu utakmicu a majmun se javno izjasnio da navija za junajted !!! Jadno je koliko bodova junajted dobija zahvaljujuci sudijama i bivsim igracima koji doguraju do toga da budu treneri u ekipama premijer lige... .zato su mi uvek i bili najomrazeniji klub na svetu... i zato sto imaju uzasno prljave igrace (i na terenu i van njega)..... uhhh......
a i ovaj diabi majmun,treba ga poslati na lecenje...koliko zatupljen moras biti da reagujes onako...... pa ovo je gore nego sto je kivu uradio pre neko vece(taj je bar podmuklo i sudiji i igracu iza ledja a ovaj se ko vo zaleteo na dvojicu ispred svih.....)

Ovaj dio posta je fantastican!:ok:

Sa drugim dijelom se ne slazem samo zbog toga jer smatram da Totenhem igra najljepsi fudbal... A iskreno tobdzije su mi bile drage i kada sam bio bas mali...a i kada su ispali od Liverpula u Ligi sampiona zbog onog necovjeka Babela...
Ali posljednje izjave nijesu bile korektne od strane Vengera pogotovo jer ga je Anceloti uvijek propisno pohvalio...i tu su izgubili mnogo poena kod mene... A i Fabregas je umislio da je on najbolji na svijetu, a isto tako i da je njegov klub najbolji na svijetu...a to je daleko od istine...

Hvala :)

Pa dobro ja tottenham i nisam gledao ove sezone, mada sam i za njih(i everton) uvek nekako navijao da postignu sto vise.....ali arsenal vec 10 godina(koliko ih ja pratim) igra odlican napadacki fudbal i nekako nisu dobili trofeja koliko su zasluzili...ali najvise njihovom greskom, uvek su kiksali bas kad nisu smeli........ inace mi je liverpul uvek bio najdrazi klub u engleskoj zbog faulera ali su mi se od beniteza smucili jer su poceli da igraju jako dosadan fudbal....
A za te izjave, nemam pojma....ne pratim ko je sta kome rekao.... uglavnom samo za milan,i ako je nesto bas zanimljivo sa strane.....

Treba napomenuti da je najljepsi gol na utakmici dao Tiote...i da zamalo nije bilo 4-5...:hahaha1: Nolan je imao sjajnu sansu u 94. minutu:D

Pogled na lice Vengera u trenutku kada je Tiote dao gol...neprocjenjivo...:mrgreen: :rotf:

@piss
To se sve slazem... A igra Totenhem za sve pohvale... I Fauler je bio sjajan...ali Tores je bolji...:mrgreen:
Lakse je meni da pratim izjave posto su oni iz Engleske... Tebi i nije toliko bitno sta je Venger rekao za Celzi:D

E pa sad je bolji kad je dosao u celzi hehe.... tores je sjajan ali je fauler legenda !
Celzi mi je bio super kad su bili tu zola ,haselbajnk,desai,peti,...a kao i svi pratio sam ih i dok je bila cela frka sa romanom...taman kad me bilo bas briga oni kupe sevcenka...koliko god sam bio besan zbog toga opet nisam mogao da ne navijam za njih zbog njega....sad mi je drago sto je anceloti uzeo titulu prosle sezone,ali posle toga sam opet postao ravnodusan prema njima...tako da si u pravu i ne interesuje me mnogo sta je wenger rekao za njih:) mada svakako bih vise voleo da titulu uzme pre celzi nego junajted....

Ne mogu ni da se nasmijem na ovaj izliv...gluposti?
Nevjerovatno da ljudi krive United za sve što se desi u PL? Otkud tolika kreativnost?

Poslednja izmena:
Ja ne govorim da oni vladaju premijer ligom,niti pravim bilo kakve teorije zavere,niti osporavam da su velik klub,da su imali sjajne igrace,niti navijam za bilo koga u engleskoj...........ali istina je da uvek imaju ogromnu pomoc kod sudija(vise nego bilo koji drugi veliki klub(osim intera prve dve sezone posle kalcopolija)), da su cesto na poklon dobijali bodove od svojih bivsih igraca (npr.pre dve-tri sezone marc hughes i blekburn su ih lagano pustili ,bez ikakve borbe jer im nije trebalo ....autogol fila nevila kad su gubili od evertona kolo pre toga.....) da su imali uzasno prljave igrace koji su bili jako bezobrazni i bahati van terena(geri nevil koji je napucao zenu loptom u facu na sred utakmice dok je bio prekid,roj kin koji je samarao nekog klinca na ulici...) istina je i da je ovaj sudija izjavio da navija za mancester i da je dosudio dva kriminalna penala protiv arsenala za nju kasl.....tako da lakse malo sa izjavama... vidim da si i menjao post,ko zna sta si prvo napisao... mislim, boli me da se svadjam i raspravljam sa tobom...ja sam sve ovo video i cuo tako i to je moje misljenje, ti posto navijas za junajted neces to priznati i mislis drugacije i to je to..... mozes da pises nesto drugo necu ni da se raspravljam,ali nemoj da pocinjes sa vredjanjem i omalovazavanjem jer ako pocnemo da se nastavljamo necu spremiti ispit za ponedeljak.....

Poslednja izmena:
Ne znam, ja sam nekako pomoć sudija uvek pre povezivao sa Realom, nego sa Mančesterom ili Interom.

Ali možda to iz mene samo govori neka averzija prema najbogatijem, najtrofejnijem, najvećem, i ''najgalaktičnijem'' klubu sveta.

Ne znam, ja sam nekako pomoć sudija uvek pre povezivao sa Realom, nego sa Mančesterom ili Interom.

Ali možda to iz mene samo govori neka averzija prema najbogatijem, najtrofejnijem, najvećem, i ''najgalaktičnijem'' klubu sveta.

Meni je Mancester uvek bio na prvom mestu sto se toga tice. Tek posle njih Real. Ali Inter je te dve sezone posle kalcopolija imao cak vise pomoci nego i oni,ali ok,to je te dve sezone,posle su se vratili u normalu, tj. greske su isle njima u korist koliko i drugima.
Ali to su mi primeri klubova kojima su greske sudija isle dosta vise u korist nego sto je to inace slucaj sa velikim klubovima.
Tu negde posle njih su mi Juve (koji nije imao puno pomoci ali nekako uvek kad je najbitnije(i govorim o periodu pre kalcopolija)) i Barca (kojoj u zadnje vreme nikakva pomoc nije potrebna).
i posle njih je verovatno Milan..... opet, to je moj utisak...mozda sam nekoga i zaboravio....

Nisam ispravio post, nego sam dodao drugi red.

Pomoć sudija se najbolje vidjela prošle sezone protiv Čelzija...toliko su nam pomogli, da me je prosto bilo blam što smo ih dva puta pobijedili...
Au da...nije baš tako bilo.
Naravno, pomoć sudija se ogleda u svim onim kažnjavanjima Fergusona, koji je bio toliko oduševljen sudijama, da mu je FA prosto morala uzeti par hiljada funti.

Dalje, nije Nevil napucao loptu u tribine, već Ferdinand...inače, taj Ferdinand je toliko bahat, da nekih 6 mjeseci nije napravio faul u PL...možeš misliti tu drskost! :eek:

U Engleskoj svako navija za neki klub, ali to i dalje ne znači da će svoj posao nepošteno raditi.
To sam već negdje rekao, prosto mi je više muka da ponavljam...

Ako već ne vjeruješ u teorije zavjere, onda prestani da svojim postovima navodiš na suprotno.

Nisam rekao da imaju pomoc u svakoj utakmici, normalno je i da nekad ide i protiv njih neka sudijska greska(pogotovo ako je utakmica protiv drugog velikog kluba kad je pritisak veci na sudiju) ali ne mogu jedna ili dve utakmice da promene nesto sto je ocigledno sezonama unazad....
ferdinandu svaka cast sto nije napravio faul ali opet je ispao stoka sto je napucao onu zenu u facu.....i to je jedan od primera, bilo ih je mnogo od kad ja pratim fudbal,ali mrzi me sad da kopam ostale....
Hoces da kazes da su ova dva penala protiv arsenala bila cista?!
Moj utisak je da mancester ima preveliku pomoc i da ima kroz istoriju dosta fudbalera koji su bili lose osobe(prema onome sto sam procitao o njima) ... ne kazem da je ta pomoc kupljena ali postoji, ne kazem da to nisu odlicni fudbaleri,ali su losi ljudi....

Nisam rekao da imaju pomoc u svakoj utakmici, normalno je i da nekad ide i protiv njih neka sudijska greska(pogotovo ako je utakmica protiv drugog velikog kluba kad je pritisak veci na sudiju) ali ne mogu jedna ili dve utakmice da promene nesto sto je ocigledno sezonama unazad....
ferdinandu svaka cast sto nije napravio faul ali opet je ispao stoka sto je napucao onu zenu u facu.....i to je jedan od primera, bilo ih je mnogo od kad ja pratim fudbal,ali mrzi me sad da kopam ostale....
Hoces da kazes da su ova dva penala protiv arsenala bila cista?!
Moj utisak je da mancester ima preveliku pomoc i da ima kroz istoriju dosta fudbalera koji su bili lose osobe(prema onome sto sam procitao o njima) ... ne kazem da je ta pomoc kupljena ali postoji, ne kazem da to nisu odlicni fudbaleri,ali su losi ljudi....
Te penale o kojima govoriš nisam još ni vidio, ali mi je smiješno da je krivac...ni manje ni više nego ManUtd...pa kako uvijek ManUtd krivac?
Kako nije bio kriv one tri sezona kada je samo fckn Liga kup osvojio? Kada je bio 4 (četvrti) u grupnoj fazi LŠ?
Šta, naglo prestala pomoć sudija?

Pa onda ponovo počela pomoć sudija, te je osvajao titule? Nema to veze sa tim što je onaj mladi tim stekao iskustvo potrebno za osvajanje svih tih titula...ne, sudije su krive :lol:

Dalje, zar je moguće da je Ferdinand loš čova jer je napucao loptu u tribine? To je nezadovoljstvo sudijskom odlukom, a ti govoriš o tome kao da je baš u tu ženu ciljao...pazi molim te, tog zadovoljstva :roll:
Pa ako već hoćeš da ga blatiš, bolje pričaj o tome što se nije pojavio na doping kontroli, pa popušio suspenziju.

Prosto, da neko može da govori da je United veliki klub zbog sudija...ne znam prijatelju, ako ti misliš da je to realno, ne vidim način da te ubijedim u suprotno.

Poslednja izmena:
Sudija koji navija za mancester je protiv arsenala dosudio dva kriminalna penala. to sam rekao i to i dalje tvrdim. ti reci sta od toga nije tacno. ja nisam rekao da je man utd krivac,rekao sam da je to debelo u njihovu korist. a ti nisi ni pogledao te penale a raspravljas se sa mnom. i ja govorim o premijer ligi ne o ligi sampiona. i ja govorim da mancester ima vec 15 godina odlican tim,odlicnu igru da su sposbni da pobede bilo koga u engleskoj,da su sposobni da bez icije pomoci budu sampioni ali da je ipak ta pomoc velika i previse cesta i da ne bi bili toliko dominanti da nisu cesto bili potpomognuti kad je bilo bitno. i ne kazem da sudije namerno i svaku utakmicu i svako prvenstvo sude samo u njihovu korist,tako da je normalno da nekad i greske idu protiv njih i da u zadnjih 15 godina mora da bude 3-4 da i oni ne osvoje nesto....
i rekao sam da ima mnogo drugih primera ne samo to napucavanje lopte( secam se tacno da je roj kin samarao nekog klinca na ulici(ne secam se zbog cega ali ne mozes tako nesto nikako opravdati pa sve da mu je mamu opsovao a nije) i bilo je dosta drugih ali ne mogu sada da se bavim time) a i to napucavanje lopte ne mozes pravdati nezadovoljstvom sudijskom odlukom pa vidi da je hiljadu ljudi ispred njega i on se stoka sili,a zasto? sto je sudija svirao faul pre nego sto je on krenuo i da vodi loptu? pa mogao je neko dete da pogodi u glavu majmun i ko zna sta bi onda bilo.....

Čisto da dodam da je čuveni kineski fudbaler Li Huitang, navodno najbolji strelac u istoriji fudbala sa 1860 golova, slučajno jednom prilikom loptom ubio jednog vijetnamskog navijača na tribinama.

Ferdinand sa druge strane ni potres mozga nije prouzrokovao. I to ženi.

Sisa.

Sudija koji navija za mancester je protiv arsenala dosudio dva kriminalna penala. to sam rekao i to i dalje tvrdim. ti reci sta od toga nije tacno. ja nisam rekao da je man utd krivac,rekao sam da je to debelo u njihovu korist.
A zašto to tvrdiš? Hoćeš da kažeš da je sudija svirao ta dva penala da bi pomogao Unitedu da osvoji titulu?
Ili ono, sudija koji navija za United, voli svinjetinu i sisate ribe je sudio dva penala protiv Arsenala...mislim, čisto konstatuješ, bzv...?
Naravno da je sve što se sudi protiv bilo kojeg tima u PL u korist Uniteda...jer svi ti timovi su konkurenti za titulu...neki manje, neki više.
a ti nisi ni pogledao te penale a raspravljas se sa mnom.
Polako prika, ne znam zašto se odmah tripuješ da je meni do neke prepirke ili svađe.
i ja govorim o premijer ligi ne o ligi sampiona. i ja govorim da mancester ima vec 15 godina odlican tim,odlicnu igru da su sposbni da pobede bilo koga u engleskoj,da su sposobni da bez icije pomoci budu sampioni ali da je ipak ta pomoc velika i previse cesta i da ne bi bili toliko dominanti da nisu cesto bili potpomognuti kad je bilo bitno. i ne kazem da sudije namerno i svaku utakmicu i svako prvenstvo sude samo u njihovu korist,tako da je normalno da nekad i greske idu protiv njih i da u zadnjih 15 godina mora da bude 3-4 da i oni ne osvoje nesto....
Ja govorim o svemu. United je u tri godine osvojio samo Liga kup, svak' živi je na njih šiljio kuratz, i tada niko nije pričao o sudijama. Onda, United počne da osvaja, i odjednom sudije krive. Prošle godine niko nije spominjao sudije, Čelzi osvojio...pa je to onda valjda regularno...ove sezone, Man Utd trenutno ima prednost...i odmah sudije, sudije, sudije...meni je to baš smiješno...pomalo i tužno.
i rekao sam da ima mnogo drugih primera ne samo to napucavanje lopte( secam se tacno da je roj kin samarao nekog klinca na ulici(ne secam se zbog cega ali ne mozes tako nesto nikako opravdati pa sve da mu je mamu opsovao a nije) i bilo je dosta drugih ali ne mogu sada da se bavim time) a i to napucavanje lopte ne mozes pravdati nezadovoljstvom sudijskom odlukom pa vidi da je hiljadu ljudi ispred njega i on se stoka sili,a zasto? sto je sudija svirao faul pre nego sto je on krenuo i da vodi loptu? pa mogao je neko dete da pogodi u glavu majmun i ko zna sta bi onda bilo.....
Naravno...ali zašto neko zbog toga ne bi podnosio ManUtd?
Svaki tim ima igrača koji nije baš najkorektniji...u Interu npr. igraju Materaci i Zaneti...pa ti biraj sa kime ćeš taj klub da poistovijetiš.
Ili Milan...liče li ti Gatuzo i Kaka jedan na drugog? Gatuzo i Maldini?
Meni je ok da neko ne simpatiše određeni klub, što je i logično, ako već navijaš za nekog...ali da koristiš neke bzv optužbe...ne znam, ne kapiram to.

Gatuzo je veliki fajter, možda malo slab u glavu, čak i za fudbalera, pa često ume da neoprezno startuje, ali nije prljav igrač. Nema on ni pameti za to.

Sa druge strane, najbolji primer užasno prljavog, odvratnog, i antipatičnog fudbalera, ali odličnog, ruku na srce, je Mario Baloteli.

Je l' video neko ovo?

Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Baloteli proglašen je za najboljeg mladog fudbalera 2010. godine u izboru torinskog lista “Tutosport”.

Napadač Mančester Sitija bio je presrećan ovom nagradom, a istakao je da je bolji od prijašnjih dobitnika Fabregasa, Runija i Van der Varta.

"Postoji samo jedan bolji od mene, a to je Mesi. Srećan sam u Mančester Sitiju i želim da osvojim Ligu Evropa, ali jednog ću dana zaigrati za Milan", istakao je Baltoteli ponovo istakavši svoju naklonost “rosonerima”.

Baloteli je nagradu koja se zove “Golden Boy” dobio ispred veznog igrača Džeka Vilšira koji je njemu nepoznat.

"Oduševljen sam nagradom. Postoji li iko osim mene ko je trebalo da je osvoji? Pre dve godine sam bio šesti, a prošle godine četvrti, napokon je došao moj red. Ne znam ko je Vilšir, ali sledeći put kada budemo igrali sa Arsenalom dobro ću ga pogledati. Možda mu i pokažem trofej i podsetim ga ko je pobednik", prokomentarisao je samouvereni Baloteli.

Lik ima više crvenih kartona nego golova, i već najbolji na svetu.

Back