Gledal sam zadnjih par tekmi Arsenala. Igraju dečki nema šta
Golman mi djeluje malo nesiguran, obrana je vrlo dobra, još Clichy fali, ali ključ je sredina - Song, Diaby i Fabregas igraju fantastično. Bez Van Persija napad ne izgleda uvjerljivo, Arshavin se gubi u centrali, Eduardo se tek vraća u pravu formu (jučer je imal finih par akcija i sreće kod gola, al se piše yebi ga
), a Nasri mi je nekako klasični vezni, a silom prilika igra desno krilo (jučer odličan!). Walcott je stalno ozlijeđen kao i Rosicky što je problem. Bentdner bi dobro došao u ovoj situaciji, ali i on je već out 2 mjeseca i bit će još.
U svakom slučaju bit će kandidati za titulu, kupili napadača u siječnju ili ne.
Golman mi djeluje malo nesiguran, obrana je vrlo dobra, još Clichy fali, ali ključ je sredina - Song, Diaby i Fabregas igraju fantastično. Bez Van Persija napad ne izgleda uvjerljivo, Arshavin se gubi u centrali, Eduardo se tek vraća u pravu formu (jučer je imal finih par akcija i sreće kod gola, al se piše yebi ga
), a Nasri mi je nekako klasični vezni, a silom prilika igra desno krilo (jučer odličan!). Walcott je stalno ozlijeđen kao i Rosicky što je problem. Bentdner bi dobro došao u ovoj situaciji, ali i on je već out 2 mjeseca i bit će još.U svakom slučaju bit će kandidati za titulu, kupili napadača u siječnju ili ne.