- Poruka
- 72.135
Cuo sam da gastarbajteri iz nemacke onaj put kroz cacak gde su pecenjare zovu prase-Straße (shtrase)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro pišeš, pa naravno da je super. Priroda je uvek super. Malo me pogodilo jer u poslednje vreme retko izlazim iz kućeA basta nista a? Tu te nisam oborio s nogu?

de si Moco, aj seobesimode ste paprikari
aj obe sisede si Moco, aj seobesimo![]()
Fruška goraOvo na nekoj planini?
Lepo brate. Vidim da je u fazi rada jos uvek. Moze super da se sredi, zapravo mi se svidja ovaj gvozdeni (mesing) ukras ispod krova, mogu da se kace fenjeri, saksije da bude tip top.Fruška gora
To nije mesing, to ja crtam, izradjujem i postavljam. Metalna ploča debljine 10 mm.Lepo brate. Vidim da je u fazi rada jos uvek. Moze super da se sredi, zapravo mi se svidja ovaj gvozdeni (mesing) ukras ispod krova, mogu da se kace fenjeri, saksije da bude tip top.
Haha, svako vidi ono što želi, ja sam razmišljao o crvenim fenjerimaJa bih tu okacila slaninu i kobaje

Hvala. Mislim da će biti dobro. Stalno imam neke nove ideje. Dobra je kombinacija drveta i gvoždja, a visina je i ima dobar pogledSuper je!
I "kućica" i to što praviš i krajolik.