- Poruka
- 12.357
Ja bih sad tako volela da to naucim
Pre neki dan videh prelepog konja
Pre neki dan videh prelepog konja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo! Raspitaću seMozda jahanje
za tebe dizačicu tegova je verovatno opuštajuće, za nas mlitave je verovatno uvod u lijesDeluje mi opustajuce
Nedostaje mi treningza tebe dizačicu tegova je verovatno opuštajuće, za nas mlitave je verovatno uvod u lijes![]()
nadam se da će ti ovo biti laka trudnoća i da će prvi simptomi brzo da prođu, pa da uživašNedostaje mi trening
Al sva sam slomljena
Samo mi se spava i muka mi je pola dana
Jedva cekam da to prodje pa cu pokusati malo da se vratim treninzima ako mi bude prijalo
Nedostaje mi plivanje.Nedostaje mi trening
Al sva sam slomljena
Samo mi se spava i muka mi je pola dana
Jedva cekam da to prodje pa cu pokusati malo da se vratim treninzima ako mi bude prijalo
Idi da plivaš. Ima u Bg tih ponuda što spa centri što bazeni.Na otvorenom šetaj.Sloboda od 5 dana... Kako je samo iskoristiti
Ima li neko predlog šta se otkačeno može raditi u bg
Ima veslanje kajakom oko ratnog ostrva.. osim plivanja sa mrtvim ribama na Adi, koje ima koliko hoćeš, ne znam šta se u bg može raditi a da si na otvorenom, i da nije neka bezvezna šetnja, za šta imam planine
Kako ide ucenje sa coroskopima?Rekoh da napišem nešto. Odustala sam. Posle.
Ne koristim ih. Nisam zadovoljna jer uveličavaju.Kako ide ucenje sa coroskopima?
Veca slova, vise gradivaNe koristim ih. Nisam zadovoljna jer uveličavaju.
Trebalo je samo malo da izoštre. Kad mi se pomuti vid, stavim ih nekih pet minuta , skinem..onda ništa ne vidim , pa izoštrim sama. Nosila sam ih dva puta.Veca slova, vise gradiva![]()
Ne znam, ja tih briga nemamTrebalo je samo malo da izoštre. Kad mi se pomuti vid, stavim ih nekih pet minuta , skinem..onda ništa ne vidim , pa izoštrim sama. Nosila sam ih dva puta.![]()
Nije briga. To je zanimljivost.Ne znam, ja tih briga nemam![]()
Ne zanima me ta zanimljivost, mada mi lepo stoje.Nije briga. To je zanimljivost.
Uči.Ne zanima me ta zanimljivost, mada mi lepo stoje.
Nesh ti taj film da gledas. I sto sam znao zaboravio sam.
Ne znaš šta propuštaš.Nesh ti taj film da gledas. I sto sam znao zaboravio sam.
Dosta čitam na engleskom ovo stručno , to tako oduvek , pa i nisam toliko loša uživo tipa da se spetljam skroz. Ali u svakom slučaju pročitano sve razumem a u komunikaciji u inostranstvu kad god sam krenula da pričam - vrlo slabo znaju engleskiNego jel i ti u glavi parlas engleski ekselent, ali reci slabo izlaze iz usta? Al prc, poravio sam se. Sad se moze reci da slabo govorim.
Odje bome svi znaju, pricati i samo pricati.Dosta čitam na engleskom ovo stručno , to tako oduvek , pa i nisam toliko loša uživo tipa da se spetljam skroz. Ali u svakom slučaju pročitano sve razumem a u komunikaciji u inostranstvu kad god sam krenula da pričam - vrlo slabo znaju engleski
Tako da realno nisam imala prilike da se oprobam skoro.
U početku ćeš razmišljati kako da kažeš nešto, posle sve ide glatko , slobodno parlaj što višeOdje bome svi znaju, pricati i samo pricati.