- Poruka
- 7.955
Ma zezam se, solidno je.U početku ćeš razmišljati kako da kažeš nešto, posle sve ide glatko , slobodno parlaj što više![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zezam se, solidno je.U početku ćeš razmišljati kako da kažeš nešto, posle sve ide glatko , slobodno parlaj što više![]()
Pa možeš sad da me zezaš kad sam slaba. Videćeš svogaboga , polakoMa zezam se, solidno je.
Ponavljaj za mnom, Dzeni kisd mi ven vi met, dzamping from d cer si set..Pa možeš sad da me zezaš kad sam slaba. Videćeš svogaboga , polako![]()
Ne ne ne dečko. Engleski je džst fajn.Ponavljaj za mnom, Dzeni kisd mi ven vi met, dzamping from d cer si set..
ne bih preskočila ovakav oglas, ni u ludilu, nego me zaposeo Pjura Moca, i sad jbg moram da se pravim da oglas nisam videlaAko ima neka cool, emancipovana, zabavna, forumasica koja bi da caska i zeza se samnom i ne pravi dramu sto necu da joj platim pice, nek se slobodno javi ovde. Sifra: Eeee!
Taj covek samo slama srcad ovde. Pozdravi ga.ne bih preskočila ovakav oglas, ni u ludilu, nego me zaposeo Pjura Moca, i sad jbg moram da se pravim da oglas nisam videla
Pozdravi ga. Tebe nemoj.ne bih preskočila ovakav oglas, ni u ludilu, nego me zaposeo Pjura Moca, i sad jbg moram da se pravim da oglas nisam videla
slama srcad jer je nebaždaren, a opet...Taj covek samo slama srcad ovde. Pozdravi ga.
evo, nisam se pozdravilaPozdravi ga. Tebe nemoj.![]()
Tebe ću neki drugi putevo, nisam se pozdravila
Tebe ću neki drugi put![]()

Sloboda od 5 dana... Kako je samo iskoristiti
Ima li neko predlog šta se otkačeno može raditi u bg
Ima veslanje kajakom oko ratnog ostrva.. osim plivanja sa mrtvim ribama na Adi, koje ima koliko hoćeš, ne znam šta se u bg može raditi a da si na otvorenom, i da nije neka bezvezna šetnja, za šta imam planine